1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Reality (1020)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - ID 89999201 - Garantovaný záznam
K Silu 1154, Pelhřimov, 393 01

Stavební bytové družstvo Pelhřimov nabízí služby související s pronájmem a prodejem realit.

Disponuje družstevními byty i nebytovými prostorami, zajišťuje jejich údržbu a správu.

Zajišťuje také správu domů a bytů v osobním vlastnictví.

 

POBOČKY:

  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Družstevní 1233, Humpolec
  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Sídliště Míru 797, Pacov 
  • STAVEBNÍ BYTOVÉ DRUŽSTVO PELHŘIMOV - Sídliště 551, Počátky 
DELTA INVEST, s.r.o. - ID 90261010 - Garantovaný záznam
U cihelny 263/32, Olomouc - Droždín, 77900

Naše společnost je na trhu s nemovitostmi již od roku 2002.  

Náplní naší práce je zejména prodej vlastních stavebních pozemků, na kterých naše společnost vybudovala inženýrské sítě.  

JUBEL, s.r.o. - ID 89502153 - Garantovaný záznam
U továren 256/14, Praha, 102 00

Hledáte pro svou firmu či sklady klidné, bezpečné, a přitom pohodlně dostupné místo?

Nabízíme pro Vaši firmu jedinečné skladové prostory či kanceláře k pronajmutí v rodinném areálu.

Je jedno, jak velké skladové prostory nebo kancelářské prostory si u nás pronajmete. Naše starost o Vaše pohodlí je vždy na prvním místě a neděláme žádné rozdíly. Vstřícnost a snaha splnit všechna Vaše přání jsou pro nás prioritou.

OMIKRON GROUP a.s. - ID 88989206 - Garantovaný záznam
Senovážné náměstí 977/24, Praha, 110 00

Společnost Omikron Group a.s. se Ve své činnosti zaměřuje na developerskou a investiční činnost v oblasti výstavby komerčních, administrativních a bytových projektů, prodej a pronájem nemovitostí, pozemků.

Společnost je registrována u Státního fondu životního prostředí ČR v programu Zelená úsporám v seznamu odborných dodavatelů.

GOOD STOREY HOMES s.r.o. - ID 89026227 - Garantovaný záznam
Pobřežní 620/3, Praha, 186 00

Už název firmy vystihuje základní premisu našeho vnímaní realitní práce, a to je spojení člověka a nemovitosti, které má velmi zajímavou dynamiku. Ať již se jedná o byt, dům nebo obchodní prostor, klient je vyhledává v určité životní situaci, která téměř vždy představuje změnu, novou etapu osobní či pracovní. Právě tyto příběhy lidí a nemovitostí nás zajímají a jsme rádi, že můžeme být jejich součástí. Naším cílem přitom není jednorázový obchod, nýbrž vytvoření dlouhodobého partnerství s klienty, kterým se v oblasti řešení nemovitostí staneme obdobou „rodinného lékaře“, kterému můžete věřit, nemusíte mu již řadu věcí vysvětlovat a víte, že je tam vždy pro Vás.

Není většího uspokojení v podnikání, než když se Vám klient ozve – znovu.

Profesionalita, poctivost a respekt. To jsou základní kritéria, na kterých zakládáme naše obchody a vztahy s klienty. Jako zakladatelé firmy jsme spojili dlouhodobě nabyté znalosti a zkušenosti z různých odvětví (nemovitosti, právo, financování) a jsme připraveni Vám zajistit osobní přístup a flexibilní řešení vašich potřeb v oblasti realit. Je dobré vědět, že se máte na koho obrátit – pojďte se vydat na tu cestu s námi!

OK POINT - ID 99353386 - Garantovaný záznam
Masařská 329/12, Opava, 746 01

OK POINT je moderní pobočka, která efektivně propojuje nabídku finančních, realitních a bankovních služeb. Nemusíte samostatně do banky, pojišťovny či realitní kanceláře, vše vyřídíte na jednom místě - na OK POINTu - a ušetříte čas i peníze. Všechny naše OK POINTy jsou také vybaveny vkladovým bankomatem s provozem 24 hodin 7 dní v týdnu.

POBOČKY:

  • BROKER CONSULTING - Olomoucká 6/3, Předměstí, 746 01 Opava
  • BROKER CONSULTING centrála, a.s. - Jiráskovo náměstí 2684/2, 326 00 Plzeň-Východní Předměstí
TTC REAL ESTATE, a.s. - ID 98721040 - Garantovaný záznam
Třebohostická 987/5, Praha, 100 00

Společnost TTC REAL ESTATE, a.s. byla založena v roce 2002 a jejím prvotním posláním bylo spravovat svěřené budovy a poskytovat pronájem kanceláří, skladů a poskytovat další služby spojené s areály.

Investiční skupina TTC má ve svém vlastnictví několik nemovitostních areálů v Praze a v Trutnově s celkovou hrubou podlahovou plochou přes 89 tis. m².

Oblastí našeho zájmu jsou zejména administrativní, skladové a výrobní prostory na celém území ČR. K pronájmu nabízíme také dva vlastní filmové ateliéry v Praze 5 o celkové ploše bezmála 1 500 m². V roce 2017 přibyly do našeho portfolia dva významné areály, a to areál tiskáren Svoboda Press v Praze-Malešicích (hrubá podlahová plocha cca 36 tis. m²) a výrobně-administrativní areál v centru Trutnova (plocha cca 17 tis. m²).

Vedle toho vyhledáváme další investiční příležitosti do nemovitostí převážně komerčního charakteru.

Realitní kancelář Švandová - ID 99120585 - Garantovaný záznam
Vrchlického 219, Vysoké Mýto, 56601

Jsme tým nadšenců, kteří působí na realitním trhu již řadu let. Ve své realitní kariéře jsme se potkávali, spolupracovali, ale i v dobrém rozcházeli, až jsme se znova setkali, abychom mohli spojit to nejlepší, co v profesi realitního makléře umíme. Nikdy jsme se nepovažovali za konkurenci, vždy jsme jeden druhému poradili a dnes se z nás stali kolegové a kamarádi. Vytvořili jsme nejen realitní kancelář, kde Vám zprostředkujeme nákup nebo prodej Vaší nemovitosti, ale místo, kde pod jednou střechou získáte mnohem víc.

REGIA a.s. - ID 89603868 - Garantovaný záznam
Kmochova 2136, Varnsdorf, 407 47

Společnost REGIA a.s. byla založena 2. 4. 1992 jako akciová společnost s třetinovými vlastníky Město Varnsdorf, TJ Slovan Varnsdorf a TO-MI Varnsdorf, s.r.o. Základní kapitál byl, a i dnes je 1.500.000,- Kč (150 ks akcií v nominální hodnotě 10.000,- Kč). V roce 1993 však firma TO-MI Varnsdorf, s.r.o. své akcie prodala oddílu TJ Slovan Varnsdorf, a ten je v roce 1994 převedl do vlastnictví města Varnsdorf. Dnes je město Varnsdorf 100% vlastníkem společnosti REGIA a.s. Původně byla společnost REGIA a.s. založena za účelem financování sportu ve Varnsdorfu a správy všech městských sportovišť. Předmětem podnikání byla zejména směnárenská činnost a nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje. V roce 1994 došlo k přehodnocení podnikatelské činnosti společnosti a REGIA a.s. se zaměřila primárně na provoz realitní kanceláře, a od roku 1996 i na správu bytového fondu ve vlastnictví města Varnsdorf. Správa a provoz městských sportovišť však i nadále zůstaly jednou z hlavních činností společnosti.

Bc. Marcela Leblochová - ID 94686038 - Garantovaný záznam
Merhautova 1040/176, Brno, 61400

Nabízím prodej a pronájem nemovitostí v Brně a okolí. V nabídce naleznete novostavby i starší nemovitosti. Zpracuji Vám odbornou studii i posudek a poskytuji zároveň právní ochranu a poradenskou a konzultační činnost.

REALITY KOSTUROVÁ JITKA - ID 92796222 - Garantovaný záznam
Revoluční 910/20, Krnov, 794 01

Od samého počátku své realitní praxe mám jasnou vizi - posky tovat své služby na takové úrovni, aby se mi všichni mí dosavadní klienti nejen sami vraceli, ale aby mé služby s klidným svědomím i dále doporučovali všem svým známým. A za tímto svým cílem si důsledně jdu. Po 13 letech v realitách mohu s potěšením konstatovat, že v mé nabídce naleznete z drtivé většiny nemovitosti, jejichž majitelé mi byli předáni přes síť mých “doporučitelů” s informací, že potřebují pomoci s prodejem či pronájmem nějaké nemovitosti. Tento způsob obchodování považuji za ten nejlepší možný, a to nejen v realitách.

V oboru realit se pohybuji již od roku 2008. Nabízím Vám jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Neváhejte a využijte mých služeb, které realizuji s využitím moderních metod a zkušeností. Mou předností je neustálé zkvalitňování a vylepšování nabízených služeb. Důkazem je stále vzrůstající počet spokojených zákazníků.

food and consumer goods s.r.o. - ID 93541948 - Garantovaný záznam
Pekařská 404/14, Brno - Staré Brno, 60200

Prodej a pronájem bytových a nebytových prostor, pozemnů a bytů.

Prodej lihovin.

Truck Arena a.s - ID 93366901 - Garantovaný záznam
Černá silnice 369, Mnichovo Hradiště, 29501

Pronájem kancelářských, dílenských a skladovacích prostorů. Zajišťujeme parkování vozidel. Provoz čerpací stanice SHELL. Provoz venkovní myčky pro kamiony a autobusy.

Dále nabízíme ubytování. Ubytování ve 2-3 lůžkových pokojích s možností Wi-fi připojení, pračkou, myčkou, sušárnou, venkovním kuřáckým koutkem a oploceným parkovištěm. 

REALITY PRORADOST - ID 98244007 - Garantovaný záznam
nám. Míru 558, Třinec, 739 61

Nabízíme profesionální služby realitní kanceláře. Nabízíme prodej a pronájem nemovitostí, domů, bytů, kanceláří a komerčních prostor.  

Součástí našich služeb je finanční poradenství a servis.

O.R.K.A-OLOMOUCKÁ REALITNÍ KANCELÁŘ, s.r.o. - ID 98741001 - Garantovaný záznam
Polská 595/12, Olomouc, 779 00

ORKA je úspěšnou a především stabilní společností, zaručující profesionalitu a serióznost při prodeji Vaší nemovitosti. Zaměřujeme se na skutečné potřeby našich klientů, dodržujeme vysoce profesionální standardy a přísný etický kodex. Představujeme záruku stability, jistoty a flexibility. Důkazem je neustálý rozvoj společnosti, rozšiřování portfolia nabízených služeb klientům se zaměřením na jejich individuální požadavky a potřeby.

Jsme profesionální společností v oblasti realit, poskytujeme komplexní sevis a snažíme se využít potenciál celého týmu.

  • poradenství - našim cílem je odborně poradit
  • právní služby - všechny naše obchodní transakce jsou podloženy smlouvami, spolupracujeme s renomovanými advokáty a notáři
  • finanční služby – snažíme se vyřešit jakýkoliv finanční záměr našeho klienta
  • pojištění - nezapomínáme, že nemovitost při převodu na vás není pojištěna – zajistíme pro Vás profesionály v této oblasti

Věříme, že jsme Vás za více než 20 let působení ve světě realit přesvědčili, že jsme spolehlivým a důvěryhodným partnerem. Děkujeme Vám, že se na nás již více než 20 let obracíte s důvěrou Vám vytvořit krásný a bezpečný domov.

Hlavní 43/30, Břeclav - Poštorná, 691 41
Vyberte si svou nemovitost
Višňová 554, Milovice - Mladá, 289 24
Využijte nabídku rychlého výkupu nemovitostí
Malý val 1541/45, Kroměříž, 767 01
Pořiďte si vilu na Jadranu
Hlinky 44/112a, Brno - Pisárky, 603 00
Správa nemovitostí
Jinolická 864, Praha 9 - Dolní Počernice, 190 12
Nabídka domů, bytů, pozemků a komerčních prostor
Ostrovského 253/3, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Štěpánská 6, Brno, 602 00
Vaše spokojenost je naším úspěchem...
Mikanova 3261/3, Hlavní město Praha - Záběhlice, 106 00
Komplexní služby v oblasti realit
tř. Budovatelů 1998/116, Most, 434 01
Řešení složitých obchodů a výkup nemovitostí
Šumavská 1050/19, Praha 2 - Vinohrady, 120 00
Domy, byty i pozemky na prodej
K Říčanům 793, Praha 10 - Kolovraty, 103 00
ECOMAT s.r.o. - ID 4300 -
Heliadova 177/1, Třebíč - Horka-Domky, 674 01
Centrum interiéru, projekční a realitní kancelář
Smetanovo náměstí 120, Litomyšl - Litomyšl-Město, 570 01
Realitní kancelář, znalecké posudky
Čakovický park - ID 4302 -
Rohanské nábřeží 671/15, Hlavní město Praha - Karlín, 186 00
Bydlení s parkem za okny
Masarykovo náměstí 1293, Náchod, 547 01
Rychlost, jistota, spolehlivost
Korunní 1171/79, Hlavní město Praha - Vinohrady, 130 00
Pronájem i prodej nemovitostí
Kopečná 250/32, Brno - Staré Brno, 602 00
Pronájmy, prodeje, výkupy...
náměstí Kinských 76/7, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Specialista na Prahu 5
Slavíčkova 827/1a, Brno - Lesná, 638 00
Když dva dělají totéž, není to totéž
Ztracená 268/34, Olomouc, 779 00
spolehlivost doporučená přáteli
8. března 12, Liberec - Liberec V-Kristiánov, 460 05
Plzeňská 3217/16, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Finapra, a.s. - ID 4311 -
Poděbradská 173/5, Praha 9 - Vysočany, 190 00
Lidická 872/4, Znojmo, 669 02
Největší realitní kancelář ve Znojmě
Zaliny 29, České Budějovice, 370 06
Prodej apartmánů a všech druhů nemovitostí v rakouských Alpách
Lidická 400/39, Praha 5 - Smíchov, 150 00
Ria Reality, a.s. - ID 4315 -
Podhorská 710/7, Jablonec nad Nisou, 466 01
REALITY V+V s.r.o. - ID 4316 -
nám. Přemysla Otakara II. 127/28, České Budějovice - České Budějovice 1, 370 01
NIX REALITY - ID 4317 -
Náměstí 106/29, Valašské Meziříčí, 757 01
BENESTAV spol. s r.o. - ID 4318 -
Masarykovo náměstí 32/31, Boskovice, 680 01
Pension Holiday - ID 4319 -
Horská 512, Vrchlabí, 543 01
Petra Hladíková - ID 4320 -
Revoluční 724/7, Praha 1 - Staré Město, 110 00
AD Homes
Viatemp s.r.o. - ID 4321 -
Ječná 604/2, Plzeň - Lobzy, 326 00
Aubroc s.r.o. - ID 4322 -
Ječná 604/2, Plzeň - Lobzy, 326 00
RC Reality - ID 4323 -
Nad Třebešínem II 1021/1, Praha 10 - Strašnice, 100 00
Vsetínská 48, Karolinka, 756 05
Branžež 42, Branžež, 294 02
OrangeReal.cz - ID 4326 -
náměstí Čs. legií 2695, Pardubice - Zelené Předměstí, 530 02
AGRES, s.r.o. - ID 4327 -
Mostecká 265, Týn nad Vltavou, 375 01
Adomus, s.r.o. - ID 4328 -
U dubu 865/23, Praha 4 - Braník, 147 00
RPG Byty, s.r.o. - ID 4329 -
Gregorova 2582/3, Ostrava, 702 00

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »