1


Firmy v kategorii Bezpečnost, ochrana (28)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
TAPYRO s.r.o. - ID 96131418 - Garantovaný záznam
Vožická 2104, Tábor, 390 02

Jsme rodinná firma, fungující v oboru již od roku 1993. Zajistíme veškeré služby v oboru požární ochrany. Dodáme a nainstalujeme hasicí přístroje a následně provedeme pravidelné periodické kontroly. Zajistíme kontrolu požárních vodovodů (hydrantů). Zajistíme výstražné tabulky, požární řády, únikové plány. Naše deviza je seriozní jednání. Zprostředkujeme školení požárních hlídek, preventistů a zaměstnanců v oblasti PO.

SAFETHING s.r.o. - ID 98940178 - Garantovaný záznam
Palackého třída 1178/57, Brno - Královo Pole, 612 00

KOMPLEXNÍ SLUŽBY BEZPEČNOSTI PRÁCE

Naše společnost se specializuje na poskytování služeb koordinátora BOZP a komplexních služeb týkajících se bezpečnosti práce, které zahrnují poradenský servis, provádění školení, vypracování dokumentací či účast na jednáních se stáními institucemi.

Máme bohaté zkušenosti se zajištěním služeb BOZP nejen v oblasti pozemních a liniových staveb, ale i v oblastech investiční výstavby energetických děl.

Díky těmto zkušenostem a našemu zodpovědnému přístupu přesvědčíme Vás i vaše zaměstnance, že dodržování požadavků v oblasti BOZP na pracovištích nebude vnímáno jako nutné zlo, ale jako dobře vynaložené prostředky, které Vám pomohou předejít ohrožení nebo poškození nejen lidského zdraví ale i firemního majetku.

Lubomír Kocfelda - ID 96349729 - Garantovaný záznam
U Lípy 93, Lukov, 76317

Stavební dozor, technický dozor investora, koordinátor BOZP na staveništi. Dále nabízím ubytování v horské chatě SPARTAK. 

RADOM, s.r.o. - ID 89677909 - Garantovaný záznam
Jiřího Potůčka 259, Pardubice, 530 09

RADOM, s.r.o. je společností v privátním sektoru. Společnost byla založena v roce 1992. Předmětem podnikatelské činnosti společnosti jsou obecně bezdrátové rádiové a komunikační systémy pro kolejová vozidla (drážní systémy a systémy pro metro), systémy pro zabezpečení a střežení objektů, signalizační systémy pro přivolání pomoci, systémy pro určování polohy na bázi GPS a vysokofrekvenční a anténní technika. V uvedených oblastech společnost zajišťuje vývoj hardware a software, projekci, výrobu, dodávky, montáž a záruční i pozáruční servis. Od roku 2003 je společnost členem skupiny AŽD Praha s.r.o. jako dceřiná společnost pro spolupráci v oblasti železniční a silniční telematiky.

EPI - TREZORY, s.r.o. - ID 91568280 - Garantovaný záznam
Koněvova 2496/223, Praha, 130 00

Vyrábíme a prodáváme trezory, sejfy nábytkové, trezory, sejfy k zabudování do zdi, skříně na zbraně, přenosné pokladny, skříňky na klíče i prosklené, trezory na zakázku, trezory použité. Výroba trezorových klíčů. Záruční, pozáruční servis po celé ČR včetně otevírání.

Hudler Scorpion Security Planá s.r.o. - ID 99286144 - Garantovaný záznam
Nádražní 535, Planá, 34815

Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní, technické a úklidové služby. 

Trhu bezpečnostních agentur se věnujeme více jak 12 let.

Provádíme i kompletní úklidové služby komerčních i soukromích prostor a údržbu a úpravu zeleně.

GEAP Service s.r.o. - ID 95569326 - Garantovaný záznam
Horní Zádvoří 244, Bořitov, 67921

Společnost GEAP Service s.r.o. byla založena v roce 2006 v Ostravě, kde se zabývala specifickými dodávkami pro pyrotechnický a archeogeofyzikální průzkum na stavbě komunikace D47, dnes D1, v úseku Lipník nad Bečvou – Bohumín a na stavbách rychlostní komunikace R11 Opava – Ostrava.

V průběhu času jsme se vypracovali jako firma se specifickým zaměřením zejména na geofyzikální práce ve stavebnictví a ropném průzkumu.
V poslední době se významnou měrou věnujeme vyhledávání spící smrti - dodnes nebezpečné nevybuchlé munice, zejména z období II. světové války.

Jsme držiteli muniční licence pro provádění pyrotech- nického průzkumu a máme koncesi v oboru geologické práce. Odpovědný zástupce a jednatel je držitelem muničního průkazu pro pyrotechnický průzkum a držitelem odborné způsobilosti projektování, provádění a vyhodnocování geologických prací v oboru geofyzika a držitelem odborné způsobilosti střelmistr a pyrotechnik.

SCHÄFER A SÝKORA TRUCK PARTS Rumburk - ID 89897531 - Garantovaný záznam
Cihlářská 1000/2, Rumburk, 408 01

Společnost byla založena v roce 1990. Prvotní aktivitou byla distribuce autodílů a později se k této obchodní činnosti přidal i prodej světelné techniky.  Za dobu své působnosti se firma SCHÄFER a SÝKORA s.r.o., stala významnou společností na českém trhu v prodeji automobilové a světelné techniky. Orientací společnosti SCHÄFER a SÝKORA s.r.o., jsou přímé smluvní vztahy s významnými zahraničními i tuzemskými výrobci značkového zboží. Mezi zákazníky patří výrobní, obchodní, dopravní a servisní společnosti po celé České republice i v zahraničí.  Zárukou kvality je získání certifikátu za zavedení systému řízení kvality služeb dle standardů norem ISO 9001:2000.  

POBOČKY:

  • SCHÄFER A SÝKORA TRUCK PARTS-SERVIS TRUCK CENTRUM - Lesní 1111/3, Rumburk
  • Brno - Škrobárenská 484/8, Brno
  • České Budějovice - Pekárenská 738/54, České Budějovice 
  • Hradec Králové - Bratří Štefanů 984, Hradec Králové
  • Jihlava - Znojemská 5455/80d, Jihlava
  • Liberec - Dr. Milady Horákové 185/66, Liberec
  • Louny - Poděbradova 578, Louny  
  • Mladá Boleslav - K Podchlumí 1390, Mladá Boleslav
  • Olomouc - Týnecká 848, Olomouc 
  • Plzeň - Republikánská 153/2, Plzeň 
  • Zápy - Královická 326, Zápy
  • Sokolov - Kališnická 2250, Sokolov
  • Ústí nad Labem - Žižkova 703/72, Ústí nad Labem
  • SCHÄFER a SÝKORA s.r.o. - Cihlářská 1000/2, Rumburk
HAVEL ENGINEERING - Ing. Zdeněk Havel - ID 91118250 - Garantovaný záznam
Prostřední 3449, Zlín , 76001

Projekční práce ve výstavbě a inženýrskou činnost, dokumentace projektů, stavební a technický dozor, znalecké posudky nemovitostí, statické posudky konstrukcí, statické výpočty konstrukcí a další služby.

ZANER - ID 94055026 - Garantovaný záznam
Litvínovská 525/26, Praha, 19000

Zabezpečovací systémy
V rámci zabezpečení osob, majetku a dat provádíme montáž, revize a servis níže uvedených systémů:
-  Elektronické zabezpečovací systémy (EZS),
-  Elektronické protipožární systémy (EPS),
-  Uzavřené televizní okruhy, kamerové systémy (CCTV),
-  Domovní telefony, videotelefony (DT, VDT),
-  Evakuační systémy, ozvučení (EVAK, OZV)
-  Systémy kontroly vstupu a docházky (SKV, Acces)
-  Záložní zdroje (UPS), Nouzové a únikové osvětlení (NO).

Elektroinstalace
V rámci elektroinstalací provádíme nebo zajišťujeme dodávky a montáže veškerých slaboproudých a silnoproudých rozvodů včetně provedení výchozí a pravidelné revize do 1000 V
-  měření a regulace
-  elektroúdržba stávající instalace
-  opravy a výměny domovních telefonů, centrálního odsávání a domácí automatizace.

Měření osvětlení
Správná intenzita osvětlení se měří kvůli zachování zrakové pohody lidí na pracovišti, ale samozřejmě i ve školách či nemocnicích. V šeru se nikomu nepracuje dobře. Natož s radostí! Intenzitu osvětlení na pracovišti, v bytovém domě, na chodníku nebo dokonce silnici ošetřují proto zákony, předpisy, vyhlášky a normy. Detaily najdete od Zákoníku práce až po normy ČSN. Tam jsou uvedeny hodnoty intenzity osvětlení konkrétních pracovišť, které musí splňovat určené minimální a maximální hodnoty. Proto musíme provádět měření osvětlení, abychom ověřili, zda jsou hodnoty v přípustných mezích.

Školení
Provádíme:
-  školení a přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.
-  přípravný kurz pro zkoušky revizních techniků
-  školení a přezkoušení z bezpečnosti práce
-  školení řidičů referentských vozidel

Revize
Revize elektrických zařízení, elektrických spotřebičů, ručního nářadí a hromosvodů, jsou jedním z dokladů, které jsou vyžadovány kontrolory Státního úřadu inspekce práce. Ze Zákoníku práce (zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví), vyplývá povinnost provozovatele revize elektrických spotřebičů zajistit.

CDR server s.r.o. - ID 98946407 - Garantovaný záznam
Vratislavova 57/1 , Praha, 128 00

Server CDR se orientuje na oblast všeobecného IT zpravodajství se specializací na ICT bezpečnost, operační systémy a Hi-tech.

Zaměření serveru:

Server CDR (CDR server s.r.o.) navazuje na základy, které mu byly dány do vínku v počátcích jeho vzniku již před mnoha lety (start se traduje od roku 1998). Hlavním zaměřením serveru bylo zpravodajství a témata z oblasti vypalování dat na CD, posléze i DVD a HD-DVD/Blu-ray disky. Po celou "velkou éru" vypalování se řadil mezi přední světové servery s asi nejpodrobnějším informováním z oblasti vypalování a nejobsáhlejší databází "vypalovaček" a kvality optických médií (zejména CD a DVD). Od roku 2010 bylo CDR známo pod novým názvem Deep in IT.

Od 1. 4. 2012 se server CDR znovu pod starou značkou pustil do světa jako informační partner Deep in IT. Za oběma servery stojí aktuálně společnost CD-R server s.r.o.

Nová redakce CDR směřuje záběr serveru do oblasti High Technology, IT bezpečnosti, herního průmyslu či praktických návodů. Snahou je vyplnit prostor, který zůstal doposud nevyužitý a pro který není na profesním portálu DIIT místo.

ELMOS, spol. s r.o. - ID 93821779 - Garantovaný záznam
Žižkova 532 , Trutnov , 541 01

Každý zákazník má individuální potřeby a není možné k naší práci přistupovat jednosměrně. Přizpůsobíme rozsah prací Vašim nárokům a možnostem. Přijedeme za Vámi a zanalyzujeme Vaši poptávku a poté se pustíme do práce.

DŮMYSLNÁ ŘEŠENÍ

Rozsah práce a projekty konzultujeme a snažíme se Vám nabídnou nejmodernější dostupná řešení. Díky našim dlouhodobým obchodním partnerům můžeme nabídnou širokou nabídku produktů za rozumné ceny.

ROZŠIŘUJEME PŮSOBNOST

Koncentrujeme naši působnost především na okolí Trutnova a Královéhradecký kraj, ale působíme po celé celé České republice. Díky našemu vozovému parku není přítěží přijet za Vámi kamkoliv.

M/S ELEKTRO CZ s.r.o. - ID 96674620 - Garantovaný záznam
Přerovská 425/39 , Olomouc 17, 83 71

Společnost MS - Elektro Olomouc se specializuje na elektronické zabezpečovací systémy rodinných domů i průmyslových objektů, včetně napojení na pult centrální ochrany. Mimo elektronické nabízíme i fyzické zabezpečení prostřednictvím spolupracující bezpečnostní agentury.

V široké nabídce MS elektro CZ s.r.o. Olomouc najdete kompletní řešení systémů elektronické zabepečovací signalizace (EZS), elektronické požární signalizace (EPS), alarmy, systémy generálního klíče, mechanické zábrany, bezpečnostní folie... Prostě vše co si pod pojmem zabezpečení bytu, rodinného domu nebo průmyslového objektu dovedete představit.
Nedílnou součástí nabídky jsou kamery a kamerové průmyslové systémy (CCTV), ale i IP kamery a systémy pro digitální záznam. Nabízíme nejen kamerové systémy renomovaných značek, ale i vlastní řadu kamerových systémů CLEVER EYE.
Další oblastí specializace jsou telekomunikační a datové systémy. Tedy od pobočkových ústředen a telefonů, přes strukturovanou kabeláž (počítačové a telefonní rozvody), dodávku a pravidelný servis kancelářské techniky (počítače, servery, kopírky), docházkové i hotelové nebo rezervační systémy až po obchůzkové systémy firem nebo průmyslové vjezdové závory.
Aby přehled byl úplný, je třeba zmínit i komunikační systémy jako jsou místní nebo bezdrátový rozhlas, domácí telefony a videotelefony, společné televizní a satelitní antény, dorozumívací systémy (pacient-sestra), systémy jednotného času, informační LCD panely, projektory, profesionální ozvučení.

Vhodným doplnění všech nabízených služeb jsou také elektroinstalace, měření, regulace a klimatizace nebo půjčovna samohybných montážních plošin. Celou nabídka služeb najdete v jednotlivých rubrikách webu www.mselektro.cz
Každá z nabízených oblastí se u nás rozumí tzv. na klíč. To znamená od poradenství a výběru nejvhodnějšího sytému, zpracování nabídky a rozpočtu, přes projekci, dodávku a instalaci až po revize zařízení a zaškolení personálu.
Samozřejmostí je komplexní záruční a pozáruční servis.

Jiří Karásek - ID 96781756 - Garantovaný záznam
Smetanova 616, Hronov, 54931

Nabízím poradenství v oblasti požární ochrany a revize hasících přístrojů.

JCA STAVEBNÍ s.r.o. - ID 98068835 - Garantovaný záznam
V zahradách 110, Mariánské Radčice, 435 32

Česká firma JCA byla založena v roce 1993 a jako společnost s ručením omezeným, registrována dne 07.04.1994.

Díky materiálně-technickému zázemí a dlouholetým zkušenostem našich zaměstnanců jsme schopni rychle a pružně řešit jakékoliv potřeby našich obchodních partnerů v celém spektru poskytovaných služeb.

Za dobu svého působení jsme již prováděli služby v oblasti BOZP a PO pro řadu významných firem na území celé České republiky. V současné době naše společnost zajišťuje služby v oblasti BOZP a PO pro více než 100 firem po celé České Republice. Reference společnosti jsou dostupné na stránkách www.jca-bezpecnost.cz.

Pro účinné řízení firmy a poskytování služeb disponujeme potřebnými softwarovými nástroji a programovým vybavením, na zakázku jsme schopni zajistit i zprostředkování dalších činností či produktů.

Tradice, kvalita služeb a snaha maximálně uspokojit zákazníka. Takto lze zhodnotit činnost společnosti, která v roce 2018 oslavila své pětadvacáté výročí od založení. Za tuto dobu se dostala společnost do povědomí mnoha významných firem, známých na celém území České republiky.

Rozsah našich služeb v oblasti předmětu podnikání je omezen pouze požadavky obchodních partnerů, jelikož společnost je schopna kreativně přizpůsobit poskytované služby dle specifických nároků toho kterého zákazníka.

Naše společnost je pravidelně certifikována na systém managementu kvality splňující požadavky ČSN EN ISO 9001 v oboru bezpečnostně technické služby v oblasti bezpečnosti práce a technicko – organizační činnost v oblasti požární ochrany.

POBOČKA:

  • JCA-BEZPEČNOST PRÁCE A POŽÁRNÍ OCHRANA - V zahradách 110, 435 32 Mariánské Radčice
NADACE PRO PODPORU HASIČSKÉHO HNUTÍ V ČR - ID 89908766 - Garantovaný záznam
Husova 300, Přibyslav, 582 22

Specializujeme se na zachovávání tradic, poskytování příspěvků na projekty osvěty a výchovy mládeže a v neposlední řadě i na podporu hasičských muzeí. Ale nejen příspěvky se chceme věnovat. Rádi bychom také prostřednictvím našich stránek propagovali projekty nadšenců, kteří se dobrovolně a mnohdy s nasazením vlastních finančních a časových prostředků, snaží hasičinu propagovat a posouvat stále dál.

HK ENGINEERING s.r.o. - ID 96236719 - Garantovaný záznam
Havlíčkova 1053, Chrudim, 537 01

HK ENGINEERING s.r.o. Chrudim je inženýrsko – dodavatelská společnost  s hlavním zaměřením na shora uvedené oblasti dodávek a služeb. Byla založena začátkem roku 1999 a bezprostředně navázala na dlouholetou tradici investičních a dodavatelských útvarů významné, již však neexistující, strojírenské firmy TRANSPORTA, a.s., Chrudim. Společnost je vlastněna dvěma řídícími pracovníky a odborníky s dlouholetou praxí v oblasti projekce, investiční výstavby a dodávek investičních celků, kteří působí zároveň jako statutární zástupci a výkonní manažeři. Společnost za dobu své existence získala řadu významných dodavatelských referencí u renomovaných investorů. Veškeré dodávky jsou realizovány na bázi vlastních projektů a know – how. Bezprostředně po svém založení získala společnost certifikaci dle ISO 9001 a následně též dle ISO 14001, a to od největší světové certifikační, zkušební a inspekční organizace SGS SA Systems & Services Certification, Zurich, Switzerland na kompletní rozsah svých činností. Certifikace je průběžně dozorována a ověřována dohledovými a recertifikačními audity.

WAKKENHAT SECURITY a.s. - ID 97275530 -
Sazečská 560/8, Praha, 108 25
O bezpečnost našich klientů se staráme již 23 let. Díky dlouholetým zkušenostem, důkladné znalosti prostředí a individuálnímu přístupu patříme v České republice mezi nejvýznamnější společnosti v oboru. Důkazem jsou naši spokojení klienti, jejichž přízně si velmi vážíme. Provozní doba dle telefonické domluvy.
František Študlar - ID 89715099 -
Jeremiášova 1953/1, České Budějovice, 370 01
Otevírací doba Pondělí 8:30 - 17:00 Úterý 8:30 - 17:00 Středa 8:30 - 17:00 Čtvrtek 8:30 - 17:00 Pátek 8:30 - 17:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Nabízíme prodej, montáž a servis bezpečnostních dveří, zámků, bezpečnostního kování, nůžkových, rolovacích, pevných a otevíraných mříží a trezorů, klíčové systémy, sestavy generálního klíče a bezpečnostní folie, výroba klíčů.
Milan Vacovský - ID 91934136 -
Křížová 162, Klatovy, 339 01
Otevírací doba Pondělí 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 Úterý 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 Středa 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 Čtvrtek 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 Pátek 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 Sobota 9:00 - 11:30 Neděle Zavřeno Prodej cylindrických vložek, dveřních zavíračů, kování, trezorů, schránek, visacích zámků i generálních klíčů.
Ferfecki Přemysl - ID 99861328 -
Seifertova 871, Třinec, 739 61
Firma zaměřená na montáže a opravy antén, domácích telefonů, zvonků, zabezpečovacích a kamerových systémů a ethernetu. Provozní doba: dle tel. domluvy.
S - LOCKS s.r.o. - ID 92686500 -
Syrovice 436, Syrovice , 664 67
S-LOCKS s.r.o. je českou specializovanou firmou v oblasti bezpečnostní techniky, která kontinuálně navazála na tradici a činnost LA GARD a MECHATRONIC s.r.o. Firma S – LOCKS s.r.o. je autorizovaným prodejcem a partnerem trezorové techniky následujících firem:M – LOCKS b.v. (dříve LA GARD LOCKS b.v. - Holandsko); STUV - Steinbach & Vollman GmbH (Německo); ASSA ABLOY – IKON (Německo); CAWI WITTKOPP GmbH (Německo); a dalších renomovaných firem v této oblasti. Jsme členem Cechu mechanických zámkových systémů ČR, členem Hospodářské komory ČR a členem komory bezpečnostních agentur brněnského regionu. Na veškeré námi prodané produkty zajišťujeme záruční a pozáruční i preventivní servis. Garantujeme odstranění závady do 24 hodin po nahlášení závady- telefonicky,faxem nebo e-mailem. Pro snadnější výběr produktů a tím i profesionálnější přístup k zákazníkovi nabízíme zaškolení pro obchodní manažery-produktová prezentace a techniky-servisní a technická prezentace. Provozní doba: Pondělí 8:30 - 12:00 12:30 - 16:30 Úterý 8:30 - 12:00 12:30 - 16:30 Středa 8:30 - 12:00 12:30 - 16:30 Čtvrtek 8:30 - 12:00 12:30 - 16:30 Pátek 8:30 - 12:00 12:30 - 16:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Jiří Ptáčník - ID 98220046 -
Erbenovo nábřeží 3925, Kroměříž, 767 01
Zámečnictví, výroba klíčů, autoklíče s čipem všech značek, montáže, opravy zámkových systémů. Projekce a montáž generálního klíče, přestavba cylindrických vložek, visací zámky. Servisní středisko FAB, GUARD. Nouzové otevírání bytů a aut. Provozní doba: dle tel.domluvy.
Marek Nohal - ID 98337476 -
Hradební 1250, Uherské Hradiště, 686 01
Působíme na trhu již 10 let. Mechanické zabezpečujeme váš majetek na profesionální úrovni. Vyrábíme klíče všeho druhu, prodáváme zámky, bezpečnostní kování, trezory a sejfy, provádíme veškeré montáže a servis bezpečnostních a protipožárních dveří, zavíračů, panikových kování, zadlabacích zámků a cylindrických vložek. Zabezpečujeme vaše domy, byty, objekty, firmy systémem generálního klíče nebo sjednocením zámků na stejný klíč. Specializujeme se také na kódování autoklíčů všeho druhu. Provozní doba: PO-PÁ: 8:00-17:00 hod. SO: 9:00-11:00 hod.
Na bělidle 252/34, Praha, 150 00
Naši pracovníci pomáhají ptákům, zkoumají je a chrání, sčítají a výsledky publikují výsledky svých zkoumání. Taktéž monitorujeme pohyb čápů. Zabýváme se výzkumem a ochranou vodních ptáků a mokřadů. Organizujeme monitoring, vyhodnocujeme data, komunikujeme s různými zájmovými skupinami, pracujeme s veřejností a tvoříme propagační a publikační výstupy.„
K Suchopádu 324/10, Znojmo-Přímětice, 669 04
Otevírací doba Pondělí 6:30 - 15:00 Úterý 6:30 - 15:00 Středa 6:30 - 15:00 Čtvrtek 6:30 - 15:00 Pátek 6:30 - 15:00 Sobota 8:00 - 10:00 Neděle Zavřeno Prodáváme a poskytujeme servis hasicích přístrojů. Nabízíme plnění CO2. Provozujeme školení i zpracování dokumentace v oblasti protipožární ochrany a bezpečnosti práce.
Dagmar Slavíková - ID 92868864 -
Volavkova 1742/3, Praha, 162 00
Střežíme průmyslové objekty, kancelářské budovy, bytové komplexy, stavby. Provádíme hlídkové a kontrolní práce, hlídání parkovišť, recepční služby s ostrahou - obsluha ústředen, informační služba. Dodavatelsky zajistíme elektronickou ochranu objektu a instalaci monitorovacího zařízení (možno i na naše náklady. Naše firma vznikla v roce 1997 jako bezpečnostní agentura s komplexem doplňkových služeb, které jsou pro naše partnery důležité. Hlavním cílem naší společnosti je nabídnout zákazníkovi komplexní služby , jak v oblasti bezpečnosti a ochrany majetku, tak v oblasti úklidu a dalších služeb, kdy zákazník má většinu činností, spojených s provozem, zastřešeny jednou firmou.
Petřvaldská 1046, Šenov, 739 34
Zaměřujeme se na výrobu a prodej dopravního značení, značkovacích sprejů, reflexního oblečení a stavebního nářadí. Dále nabízíme dopravní zrcadla, ohraničovací pásky, plastové i ocelové stojany, zábrany, hasicí přístroje, krycí sítě či lékárničky, podlahové značení, městský mobiliář a další. provozní doba: dle tel. domluvy

1


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »