1 2


Firmy v kategorii E-shopy (107)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
Kobylské vinařství Čačík - ID 90873449 - Garantovaný záznam
Kobylí 832, Kobylí, 691 10

Jste v našem kraji na dovolené? Na kolech? Přijeli jste si odpočinout a přemýšlíte kam vyrazíte večer posedět? Nabízíme vám degustaci v historickém sklepě, kterou připravíme tak, aby se co nejvíce blížila vašim představám. Může trvat hodinku nebo celý večer. Popovídáme vám o historii, o naší vinařské filozofii, představíme přírodní vína vyráběná autentickými postupy, vína, která jste ještě nepili. Stačí nám zavolat (606 770 858). Budeme-li mít volno, rádi vás přivítáme.

Tradiční podzimní a předvánoční degustace vín v historickém sklepě v Kobylí, které se odehrávají především o víkendu, se začínají zvolna plnit. Nabízíme soukromým skupinám možnost návštěvy sklepa s povídáním o naturálních vínech, krajině, historii  a tradicích našeho kraje beze stínu. Součástí povídání o vínech je i tradiční občerstvení. Maximální kapacita sklepa je 16-18 osob. Napište nám a rezervujte si svůj termín pro akci s rodinou, přáteli nebo kolegy z práce. 

Levnoshop.cz - ID 89259651 - Garantovaný záznam
Klapkova 109/9, Praha, 182 00

Levnoshop.cz - nejlevnější obchod v Čechách.

Provozujeme vlastní maloobchodní síť, kde prodáváme za skvělé ceny kvalitní zboží koncovým zákazníkům.

Maloobchodní řetězec prodejen vznikl za účelem nabídnout zákazníkům kvalitní zboží za mimořádně příznivou cenu.

Kovářské výhně s.r.o. - ID 99064285 - Garantovaný záznam
Na Okrajích 167, Spojil, 53002

Výroba a prodej atestovaných kovářských plynových výhní Pardubice.

Naše společnost Kovářské výhně, s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem kovářských výhní. Všechny naše kovářské výhně jsou určené pro profesionální kováře, zámečníky, ale i školy a domácí kutily. V naší nabídce najdete především plynové výhně, které se vyznačují nízkou spotřebou a jsou tak velmi ekologické, jejich provoz je tak oproti jiným typům levný a rychlý. Všechny naše kovářské výhně jsou originály a mají veškeré atesty.

Jsme přímo výrobci kovářských výhní ! Naše výrobky jsou velmi kvalitní a již po dlouhá léta velmi dobře slouží všem, kteří si již plynovou výheň zakoupili. Všechny naše výrobky jsme připraveni Vám předvést přímo v naší provozovně ve Spojle, kde sami posoudíte kvalitu našich výrobků.

Neváhejte nás kontaktovat a přidejte se k řadě našich spokojených zákazníků!

INTERSPORT Most - ID 93061922 - Garantovaný záznam
Radniční 3400 , Most 1, 434 01

INTERSPORT JE NEJVĚTŠÍM PRODEJCEM SPORTOVNÍHO OBLEČENÍ A VYBAVENÍ NA SVĚTĚ.

30 prodejen + firemní centrála, 340 zaměstnanců, celkový roční obrat: víc než 1mld. CZK

Nabízí oblečení a obuv na sport i pro volný čas. S výběrem sportovního vybavení vždy pomohou odborní poradci, kteří jsou často sami nadšenými sportovci. Prodejny navíc nabízí službu servisu sportovního vybavení, od opravy výpletů tenisových raket, přes opravu kol, ošetření inline bruslí a skateboardů až po seřízení lyží.

NAŠE HISTORIE

Společnost INTERSPORT ČR s.r.o. je součástí obchodní organizace INTERSPORT International, největšího prodejce sportovního vybavení na světě. Nyní působí již ve 42 zemích světa a 5500 prodejnách. Licenci na provozování prodejen v České republice získal INTERSPORT Austria. V první fázi aktivní expanze se v Česku od roku 2001 rozšiřoval především formou franchisingu.

NAŠE SOUČASNOST

Kvalita odborného poradenství a prodejní dovednosti zaměstnanců jsou předpokladem zákaznické spokojenosti a podmínkou úspěchu v mimořádně konkurenčním a měnícím se prostředí. INTERSPORT nabízí široký výběr sportovního vybavení a oblečení předních světových značek i značek exkluzivních.

HABITAT, a.s. - ID 98669562 - Garantovaný záznam
V. Nezvala 977, Náměšť nad Oslavou, 67571

HABITAT to je tisíc nápadů, tipů a doporučení pro vaše bydlení. Přinášíme Vám jen opravdu dobré a kvalitní koberce, textil a doplňky pro každý interiér, matrace a vše pro dobré spaní, kvalitní a vkusné květináče a truhlíky.

S výběrem Vám rádi poradíme na naší prodejně v Náměšti nad Oslavou.

Vinařství David Osička - ID 91277867 - Garantovaný záznam
Čejkovská 548, Velké Bílovice, 69102

Výroba a prodej vín, pěstování vinné révy. Vína suché, polosuché a polosladké. Možnost výroby vína na zakázku. Nabízíme degustace ve vinném sklepě až pro 20 osob.

Dále nabízíme ubytování nad vinným sklepem až pro 13 osob. Sklep se nachází na adrese Pod předníma 360, 691 02 Velké Bílovice.

MALCHAR & MICHALČÍK s.r.o. - ID 97907333 - Garantovaný záznam
Ostrožná 245/25, Opava, 746 01

Zakázková výroba

Přejete-li si zhotovit unikátní šperk jen pro Vás nebo Vaše nejmilejší, bude naším potěšením splnit dle našich možností Vaše představy. Při zakázkové výrobě šperků využíváme ruční výrobu spojenou s moderními technologiemi. Vyrábíme šperky ze žlutého, bílého i červeného zlata, které dodáme v ryzosti 585/1000, popřípadě ze zlomkového zlata, které si zákazník dodá sám.Výrobky je možno také vybrat z naší předlohy šperků. Pokud se jedná o šperky s přírodními kameny, jsme schopni zajistit téměř všechny druhy od nejdrahžích brilantů přes smaragdy, rubíny, safíry až k ametystům, topazům, olivínům, růženínům, měsíčím kamenům atd., různých kvalit, barev, tvarů, velikostí a brusu.

Spolupracujeme s několika zahraničními dodavateli diamantů, drahých kamenů a perel,  kteří jsou certifikovanými odborníky ve svém oboru. Kvalitu kamenů doprovázíme příslušnými certifikáty.
Pro naši firmu není problém vyrobit také šperky s mořskými (japonské perly Akoya, tmavé tahitské perly) nebo říčními perlami.

Firemní šperk

Věnujeme se také výrobě firemních šperků, jako jsou například odznaky, přívěsky na klíče a jiné šperky na míru.

Opravy a pozáruční servis

Provádíme pozáruční servis našich výrobků. Čištění, opravy, úpravy velikostí prstene apod.

Výkup zlata

(šperky, zlomky, mince nebo zubní zlato aj.) .Tuto službu provádíme na počkání a peníze vyplatíme ihned.
Ceny výkupu jsou aktualizovány a vycházejí z aktuální ceny drahých kovů na světových burzách.

AFARS, s.r.o. - ID 99540459 - Garantovaný záznam
Budějovická 1020, Tábor, 390 02

Značka AFARS®, založená již v roce 1989, je v současné době předním výrobcem oděvů pro lov v České republice. Kromě zásobování rozsáhlé sítě obchodů a kompletního vystrojování lesnických společností, exportuje naše společnost také do zahraničí.  Oděvy jsou vyráběny z moderních materiálů od předních světových výrobců. Kvalita materiálů, propracovaný ověřený střih, design a perfektní zpracování posouvají oděvy značky AFARS do exkluzivní třídy. Tepelný komfort, lehkost, nehlučnost a pohodlí, to jsou parametry, které nabízí naše kolekce. Spokojenost našich zákazníků je ověřována přírodou od roku 1989.

ALKFIL BOHEMIA s.r.o. - ID 95121041 - Garantovaný záznam
Oldřichovice 869, Třinec, 739 61

Potěšte sebe, vyberte dárek pro své přátelé či obchodní partnery, nebo si vyberte něco speciálního a nevšedního do své restaurace, baru, kavárny. Pozvěte si nás na svůj večírek, oslavu, svatbu,  kde Vám rádi připravíme degustaci s výkladem a také poskytneme profesionální barmanské služby "bar catering". Prodej exlusivních nápojů, drinků, alko i nealko, kaviáru

DM DROGERIE MARKT Boskovice - ID 97078922 - Garantovaný záznam
Rovná 4C, Boskovice, 680 01

Zde jsem člověkem, zde nakupuji

To je motto, které staví člověka v jeho jedinečnosti do centra zájmu, ať už jako zákazníka anebo spolupracovníka. Příležitost vyjádřit svou individualitu nabízí dm všem. Rozsáhlý sortiment nejvyšší kvality, kompetentní a přátelský přístup spolupracovníků a snadná dosažitelnost dokazuje, že se dm skutečně řídí svou filozofií.

BRADOP NÁBYTEK, s.r.o. - ID 94289702 - Garantovaný záznam
Žihla 995, Jablunkov, 739 91

Firma BRADOP působí na trhu od roku 1998. Za tuto dobu jsme toho díky Vám hodně dokázali. Rozšířili jsme vlastní výrobu nábytek, ale dovážíme nábytek i z jiných zemí.

Většina našeho sortimentu je skladem, případně s rozumnou čekací lhůtou.

Profesionální přístup, vysoký standard výroby a také cesta k dokonalosti v každé etapě obchodního procesu jsou pro nás nejdůležitější při spolupráci s obchodními partnery. Jsme si jistí, že ačkoliv žijeme v době internetové a multimediální komunikace, tak přímý kontakt mezi lidmi bude vždy velmi důležitý.

Jsme pyšní na náš nábytek.

INFORMATORIUM spol. s r.o. - ID 90806206 - Garantovaný záznam
Roztylská 1860/1, Praha, 148 00

Nakladatelství INFORMATORIUM vzniklo začátkem roku 1991 a je zaměřeno převážně na vydávání středoškolských odborných učebnic, naučné literatury a odborné literatury včetně vysoce odborných monografií.

Za dobu své činnosti nakladatelství INFORMATORIUM vydalo již téměř 500 publikací, a to z oblasti archeologie, dřevařství, ekologie, elektrotechniky, chemie, jazykových učebnic, kadeřnictví, kosmetiky, potravinářství, práva, psychologie, rybářství, sklářství, stavebnictví, strojírenství, textilu, zdravotnictví a dalších oborů.

Převážný podíl z této produkce tvoří středoškolské odborné učebnice, které jsou tvořeny v souladu s učebními dokumenty. Většina je opatřena schvalovací doložkou MŠMT ČR.

Autorské a lektorské zázemí nakladatelství INFORMATORIUM je složeno z předních odborníků jednotlivých oborů.

V koedicích se zahraničními nakladateli vydalo nakladatelství INFORMATORIUM také řadu vysoce odborných monografií v angličtině, němčině, švédštině a francouzštině.

V listopadu 2011 byla ustanovena Vědecká redakce nakladatelství, což je známkou splnění všech požadavků kladených na odborné a vědecky zaměřené publikace.

Víno a čokoláda s.r.o. - ID 94299198 - Garantovaný záznam
Prešovská 318/20, Plzeň, 301 00

Zajišťujeme dovoz a velko i maloobchodní prodej cukrovinek, čokolády, džemů, oliv, olejů, omáček, paštik, čaje, kávy a whiskey.

Nabízíme také alsaská, chilská, italská, moselská, portugalská, španělská a moravská vína.

Pořádáme degustace vín a čokolády.

WEBER MLÝN - ID 96222129 - Garantovaný záznam
Masarykova 159/23, Hořovice, 268 01

Firma Weber-Mlýn je výhradním dovozcem firmy Champion Petfoods, biologicky vhodných krmiv pro psy a kočky ACANA a ORIJEN.

ACANA je perfektně přizpůsobená trávení psů a koček, ale zároveň jim i moc chutná. Přirozená strava psů a koček není omezena jen a pouze na jeden druh masa. To je důvod, proč jsme vyrobili krmivo ACANA s různými živočišnými surovinami, včetně volně chovaných zvířat, divoce žijících ryb a celých vajec. Všechny jsou k nám dovážené každý den čerstvé, tedy zásadně nejsou mražené, neobsahují žádné konzervanty a jiné škodlivé látky.

ORIJEN je vyroben za použití čerstvého masa ze západokanadského regionu jako je například maso kuřat, krůt, kachen, jehňat, divokých kanců a bizonů z volných výběhů místních prérijních farem, a pstruhů, síhů, candátů, lososů, sleďů a platýsů z křišťálově čistých vod západokanadských jezer a pobřežních vod Severního Tichého oceánu. Všechny suroviny jsou používány tak, aby obsáhly celou rozmanitost zdrojů živočišných proteinů, přesně podle stravy, kterou by psi konzumovali ve volné přírodě.

Taktéž nabízíme maloobchodní a velkoobchodní prodej chovatelských potřeb, krmných směsí, šrotu, rýže a kukuřice pro hospodářská zvířata. V naší nabídce naleznete i prvotřídní bentonitové stelivo pro kočky a malá domácí zvířata dodávané na trh pod značkou CALIOPSIS.

PRODEJNY:

WEBER MLÝN - Plzeňská 314/58, 266 01 Beroun-Město
WEBER MLÝN - Petržílkova 1435/31,158 00 Praha - Stodůlky
WEBER MLÝN - Zdabořská 238, 261 01 Příbram - Zdaboř

HANET, s.r.o. - ID 96615448 - Garantovaný záznam
Pražská tř. 1680, České Budějovice, 370 10

Firma Hanet je obchodní a servisní společnost se specializací na manipulační techniku, techniku pro práci ve výškách a skladovou techniku. Byla založena v roce 1993 a je stoprocentně privátní firmou, sídlo má v Českých Budějovicích. Firemními barvami jsou žlutá a modrá.

Obchodní strategie firmy je založena na existenci prodejny manipulační techniky a prodeje přes internet, umístění firmy je u hlavního silničního tahu České Budějovice – Praha. Firma funguje jako regionální prodejce a svou činností pokrývá celou Českou Republiku.

RODINNÉ VINAŘSTVÍ VINAART - ID 94055441 - Garantovaný záznam
Výmol ul., Moravská Nová Ves, 691 55

VINAART, moderní vinařství Michala Uhra, zabývající se jak pěstováním vinné révy, tak výrobou kvalitních přívlastkových vín. Název firmy obsahuje to, o co mladý vinař usiluje, vidět víno jako umění.

Michal navázal na rodinnou tradici vinařství, kde sbíral první zkušenosti. Dnes se však ubírá svou vlastní cestou. Rozhodl se věnovat této tvrdé a zároveň krásné činnosti jako profesionál.

Chce skloubit velmi kvalitní péči o vinice s šetrnou technologií výroby vína, a také víno nabídnout v příjemném prostředí vinného sklepa. Pozornost zaměřil i na design a obalovou techniku láhví. Vedle elegantní strohé viněty černé, stříbrné a červené barvy postavil měkké, ručně malované originální láhve a další zajímavé dárkové kolekce.

EVONA Česká Třebová - ID 98996771 - Garantovaný záznam
Hýblova 63, Česká Třebová, 560 02

EVONA je výrobní společností s dlouholetou tradicí ve výrobě punčochového zboží a prádla. Výroba navazuje na historii firem Baťa a Kunert, které dodnes patří mezi mezinárodně uznávané značky.

Společnost EVONA je dnes největším českým výrobcem punčochového zboží a patří i mezi největší výrobce prádla. V Chrudimi, kde je sídlo společnosti, sklady i kompletní výroba, se ročně vyprodukuje:

  • přes 8.000.000 kusů punčochového zboží
  • přes 300.000 kusů prádla
  • z toho 30 % zboží směřuje na náročné zahraniční trhy.

 Vysoké kvalitě a příznivé ceně vděčíme za úspěch.

PRODEJNA:

 

  • Havlíčkův Brod - Dolní 102, Havlíčkův Brod 
  • Česká Třebová a.s. - Hýblova 63, Česká Třebová 
  • Hořice - Husova 21, Hořice 
  • Hradec Králové - Dukelská třída 95/3, Hradec Králové
  • Choceň - Jungmannova 304, Choceň
  • Chrudim - Resselovo náměstí 3, Chrudim
  • Jablonec nad Nisou - Podhorská 670/8, Jablonec nad Nisou
  • Jihlava - Komenského 1321/1, Jihlava
  • Lanškroun - nám. J. M. Marků 14, Lanškroun
  • Ledeč nad Sázavou a.s. - Husovo náměstí 68, Ledeč nad Sázavou
  • Liberec - Pražská 7/5, Liberec
  • Litomyšl a.s. - Smetanovo náměstí 130, Litomyšl
  • Moravská Třebová - nám. T. G. Masaryka 165/40, Moravská Třebová
  • Náchod - Kamenice 114, Náchod 
  • Nymburk - Boleslavská třída 133/4, Nymburk
  • Šumperk - Gen. Svobody 250/5, Šumperk 
  • Tábor - 9. května 1457/27, Tábor
  • Trutnov a.s. - Bulharská 138, Trutnov
  • Vrchlabí - Krkonošská 144, Vrchlabí
  • Vysoké Mýto a.s. - Pražská 216, Vysoké Mýto
  • Zábřeh - Žižkova 267/33, Zábřeh 
  • Žďár nad Sázavou - Nádražní 431/18, Žďár nad Sázavou
PROLOG BIKE - ID 98221232 - Garantovaný záznam
Horská 6, Trutnov, 541 01

PROLOG BIKE SHOP

Prodej sportovních potřeb. Kamenná prodejna Prolog Bike v Trutnově slouží jako výdejní místo e-shopu PROLOGSHOP.CZ.

BIKEMAX s.r.o. - ID 99107258 - Garantovaný záznam
Masarova 2407/7, Brno, 628 00

BIKEMAX - specializovaná cykloprodejna a eshop s jízdními koly a příslušenstvím. Prodáváme pouze osvědčené výrobky od předních značek. 

Vedle jízdních kol nabízíme i kompletní sortiment cyklistických doplňků a příslušenství. Na všech našich prodejnách provozujeme také odborný servis kol všech značek.

BIKEMAX vám taky zpříjemní jízdu na kole díky propracovanému systému nastavení posedu díky našeho proškoleného personálu a jedinečným sortimentem německé značky SQlab., která je lídrem na trhu s ergonomickými komponenty.

Exluzivní prodej běžecké a volnočasové obuvi a oblečení značky Salomon.

POBOČKY:

  • BIKEMAX s.r.o. - kpt. Nálepky 962/13, 779 00 Olomouc
  • BIKEMAX s.r.o. - 5. května 331/3a, Předměstí, 568 02 Svitavy
  • BIKEMAX s.r.o. - Letohradská 1524, 562 01 Ústí nad Orlicí
  • BIKEMAX s.r.o. - Šumperk
E-SENDIX - ID 93826840 - Garantovaný záznam
Točitá 1731/15, Praha, 140 00

Kapela Senior Dixieland Praha je složena ze samých seniorů, kteří jsou už tak staří, že si ani nepamatují, kdy vznikli. Co ale nezapomněli, je dobrá dixielandová muzika přímo z New Orleansu a Chicaga. Díky dnešní záznamové technologii není ani pro ně problém udělat pěkné cédéčko třeba u někoho v obýváku. Proč je tedy nenabídnout k prodeji? Příznivci to pak mají snazší, nemusí platit drahé vstupné na jejich představení, kde je normálně prodávají.

DŮM ČESKÝCH ŘEMESEL s.r.o. - ID 90001637 - Garantovaný záznam
Radniční 23, Český Krumlov, 381 01

VŠE ZAČALO V ROCE 1993, KDY JSME ZAHÁJILI VÝROBU LOUTEK S VLASTNÍM DESIGNEM. POSTUPEM LET SE NÁM PODAŘILO OTEVŘÍT KAMENNÉ PRODEJNY S OSOBITÝM INTERIÉREM, ZAMĚŘENÝCH NA PREZENTACI A PRODEJ ČESKÝCH ŘEMESLNÝCH VÝROBKŮ. V PRODEJNÁCH NABÍZÍME ŠIROKÝ SORTIMENT TRADIČNÍCH I SOUČASNÝCH ŘEMESEL ( DŘEVĚNÉ HRAČKY, ŠUSŤOVÉ PANENKY, KRASLICE, PERNÍK, KERAMIKA ATD ..).

V ROCE 2008 BYLA ZALOŽENA FIRMA DŮM ČESKÝCH ŘEMESEL S.R.O.,  ROZŠÍŘILI JSME NÁŠ VLASTNÍ SORTIMENT A ZAČALI JSME VYRÁBĚT TEXTILNÍ HRAČKY, LOUTKY, TEXTILNÍ A PLECHOVÉ DEKORACE S VLASTNÍM AUTORSKÝM DESIGNEM.

TĚŠÍME SE NA VÁS.

DOBRÁ KAMNA - ID 93849760 - Garantovaný záznam
Místecká 76, Paskov, 739 21

Jsme prodejce krbových a kachlových kamen, vložek, zahradních krbů, materiálu pro krbaře a příslušenství.

Krbová kamna najdou využití především na jaře a na podzim, kdy ještě není taková zima a nevyplatí se pouštět celý topný systém. Ale provozovat je můžete i celoročně.Jedná se o nezávislý zdroj vytápění a poslouží i jako dekorativní prvek do obytné místnosti. 

Krbová kamna mohou být jednoplášťová sálavá kamna - jsou vhodná pro vytápění pouze jedné místnosti, ale jejich sálající teplo je rychlejší.

Dvouplášťová konvekční kamna ohřívají vzduch v mezeře mezi dvojitým pláštěm, ten stoupá a šíří se po místnosti. Sousední pokoje můžete vytápět tím, že do nich otevřete dveře.

POZOR: Vzhled kamen je velmi důležitý, ale důležitější je především jejich výkon!

Jen kamna se správným výkonem do daného prostoru Vám budou dobře a dlouho sloužit k Vaší spokojenosti.

HERO CZECH s.r.o. - ID 91664114 - Garantovaný záznam
Radlická 751/113e, Praha, 158 00

Jsme mezinárodní, rodinná firma s více než 130letou zkušeností se zpracováním ovoce, vývojem a výrobou dětské výživy. Všechny výrobky jsou vyráběny v souladu s přírodou, s ohledem na čerstvost a v tom nejčistším prostředí. 

V České a Slovenské republice působí Hero od roku 2004. Našimi hlavními značkami jsou kojenecká mléka a příkrmy pro kojence Sunar, cereální tyčinky CORNY a džemy Schwartau.

SP TREND s.r.o. - ID 97099184 - Garantovaný záznam
Kadaňská 3128, Žatec, 438 01

Vážení zákazníci,

děkujeme za Váš zájem o paletu produktů společnosti SP TREND s.r.o., které se vyznačují svou vysokou kvalitou jak českých, tak německých výrobních firem.

Jsme společenství, které je zaměřeno na službu zákazníkovi. V oblasti produktů sluneční ochrany a designových závěsných systémů v top kvalitě ALUGARD nabízíme profesionální poradenskou službu, zaměření vybraných produktů a jejich instalaci.

Značka GARDINIA a ALUGARD, kterou na českém a slovenském trhu zastupujeme, je již více jak 60 let své činnosti zaměřena na kvalitu a spokojenost zákazníků.

Snažíme se o to, abychom Vám byli spolehlivými partnery a abychom každé Vaše přání vždy splnili k Vaší maximální spokojenosti.

V obou programech usilujeme o individuální přístup k zákazníkovi s důrazem na profesionální řešení potřeb zákazníka.

Věříme, že právě Vás naše nabídka zaujme.

Váš tým SP TREND s.r.o.

SEVEZA spol. s r.o. - ID 93645637 - Garantovaný záznam
Huštěnovice 365, Babice u Uherského Hradiště, 687 03

Firma Seveza spol. s r.o. vznikla v roce 1991 se zaměřením na servisní činnost gastrozařízení. O rok později byly služby rozšířeny o obchodní činnost a výrobu nerezového nábytku do provozoven veřejného stravování. Za dlouhou dobu své činnosti firma realizovala nesčetně zakázek v tuzemsku, ale i v zahraničí. Velkou předností firmy je kompletnost služeb v oblasti gastronomie a to i díky zastupování celé řady tuzemských a zahraničních firem na trhu ČR. Všechny tyto služby zajišťuje v současné době přes 50 vysoce kvalifikovaných pracovníků. Zpracujeme pro Vás technologický návrh řešení Vašeho provozu v programu 3D a následně vybavíme veškerou technologií, nerezovým nábytkem a veškerými doplňky jako je nádobí, porcelán, příbory a další.

MPM, spol. s r.o. - ID 95920808 - Garantovaný záznam
Mezilesí 718/78, Praha, 190 00

Široká nabídka plastikových stavebnic aut, letadel, tanků, RC aut, doplňků a barev. Tamiya, Academy, Hasegawa, Special Hobby, Eduard, Plastikové Modely, RS model, MARK I, Hauler, Brengun, AK Interactive.

JORDI'S s.r.o. - ID 93639335 - Garantovaný záznam
Špitálská 149/7, Hradec Králové, 500 03

V létě 8.srpna roku 2010 jsme v Hradci Králové otevřeli specializovanou prodejnu Bean to Bar čokolády - Jordi's Chocolate. V úplném začátku byl náš kapitál cca 14.000,-. Poté se nám podařilo získat úvěr od banky s krásným úrokem 15% na pět let :-). Po necelých dvou letech jsme z kraje roku 2012 založili první Bean to Bar výrobnu čokolády v České republice. Na začátku nám velmi pomohl majitel domu ve Špitálské ulici č. 149, kterému se líbil náš plán s výrobnou. Půjčil nám finance s velmi nízkým úrokem a dlouhodobě nás podporuje.

Začátky byly náročné a naše denní produkce čokolády se po půl roce vyšplhala na krásných 40 tabulek denně:-).

Postupně se nám podařilo zaujmout Hradečáky a další čokoholiky v ČR.

V roce 2014 jsme se dostali s produkcí i za hranice České a Slovenské republiky. Na Academy of Chocolate v Londýně (prestižní soutěž Bean to Bar čokolád) jsme jako první z ČR získali medaili a další ocenění sbíráme dodnes.

Současná produkce přesahuje 100.000 tabulek ročně a dalších 150.000 ostatních produktů.

V čokoládě jdeme primárně po chuti a při výběru surovin neděláme v žádném případě kompromisy. Chceme vždy to nejlepší, co svět nabízí.

Děkujeme všem fanouškům za přízeň a podporu. Na oplátku slibujeme, že s kvalitou nikdy nepůjdeme dolů.

JIROUT REKLAMNÍ AGENTURA s.r.o. - ID 93177654 - Garantovaný záznam
Průmyslová 495, Pardubice, 533 01

Jsme JIROUT reklamní agentura, agentura s tradicí, stovkami spokojených klientů a tisíci realizovaných projektů. Našim obchodním partnerům poskytujeme komplexní reklamní služby od návrhu přes výrobu až po instalaci a servis reklamních prvků.

Každoročně našim klientům vytiskneme statisíce letáků a vizitek, desítky tisíc stran katalogů, tisíce billboardů a velkoplošných plakátů, polepíme stovky osobních a nákladních automobilů, navrhneme, vyrobíme a spustíme desítky webů

Disponujeme vlastním technologickým a výrobním zázemím, v němž připravujeme rozsáhlou škálu propagačních a reklamních materiálů, od drobných dárkových předmětů přes tiskoviny, polepy osobních i nákladních automobilů, vozidel MHD, výloh a reklamních panelů až po světelné reklamy a velkoplošný tisk billboardů. Ve naší internetové divizi navrhujeme a realizujeme weby a e-shopy, poskytujeme služby v on-line marketingu a internetových reklamních kampaních.

Máme za sebou dvacetileté působení v reklamních službách. Podívejte se na nejvýznamnější milníky historie společnosti.

INSTITUT MIKROELEKTRONICKÝCH APLIKACÍ s.r.o. - ID 98173958 - Garantovaný záznam
Na Valentince 1003/1, Praha, 150 00

IMA se dlouhodobě profiluje jako nezávislé centrum zaměřené na vývoj a aplikace mikropočítačové elektroniky.

IMA byla založena v roce 1992 jako následník Tesla PROMES (Státní ústav pro výzkum v oblasti elektroniky). Kromě výzkumu a poskytování vývojových služeb v oblasti SW a HW se IMA pohybuje v segmentu identifikačních systémů a patří v Čechách k vedoucím firmám ve svém oboru.

V roce 2017 začala IMA spolupracovat s německou společností WITTE Automotive na inovativních systémech řídicích jednotek a senzorů, například pro rozpoznávání gest.
Na začátku roku 2021 převzalo WITTE Automotive společnost IMA, která se tak stala plnohodnotným členem konsorcia WITTE Automotive.

Výrobky společnosti IMA používá mnoho firem, ale také úřadů a škol k řízení přístupových práv, kontrole přístupu a evidenci dat.
Naše technologie byly instalovány u známých společností, jako jsou Škoda, Siemens či Foxconn.
V centrále společnosti v Praze pracuje celkem 80 pracovníků se zaměřením na elektro vývoj; výroba prototypů a sériových dílů se nachází ve východočeských Pardubicích.

POBOČKA:

INSTITUT MIKROELEKTRONICKÝCH APLIKACÍ s.r.o. - Bartolomějská 87, Pardubice-Staré Město

GATE Klatovy - ID 99474003 - Garantovaný záznam
Domažlická 888, Klatovy, 339 01

Gate je oblíbená značka zaměřená na dámskou a pánskou módu. Nabízíme jedinečný módní design inspirovaný mladými moderními lidmi. Cílem módních kolekcí Gate je vytvořit jiskru, která inspiruje mladé lidi, být vždy aktuální a přinášet něco nového. Sortiment zahrnuje sezónní oblečení pro každý den a různé příležitosti, obuv, spodní prádlo a doplňky. Věci, které navrhujeme, jsou také věci, které nosíme.

MEKR´S, s.r.o. - ID 99360067 - Garantovaný záznam
Regnerova 1101, Úpice, 542 32

VÁŠ PARTNER PRO SPOJOVACÍ MATERIÁL

Jsme ryze česká obchodní společnost s tradicí od roku 1994.

Nabízíme natolik široký sortiment spojovacího materiálu či kotevní techniky, že už nemusíte odebírat zboží od různých dodavatelů. Jen v oblasti spojovacího materiálu máme skladem více než 60 000 položek, které dodáváme do druhého dne.

Disponujeme velkoobchodním skladem v Úpici, vybudovali jsme vlastní síť prodejců a našich služeb využívají významní čeští i zahraniční klienti podnikající ve strojírenství, elektrotechnice, hutnictví či automobilovém průmyslu.

SWAH s.r.o. - ID 94947041 - Garantovaný záznam
Pražská 354, Dobřichovice, 252 29

Počátky firmy SWAH sahají do roku 1988, kdy vznikla jako malá výrobna jednoúčelových strojů. Po deseti letech úspěšného provozu si vybudovala novou provozovnu o rozloze 3000 m2, necelých 30 minut od Pražského letiště. Výroba se zaměřuje na profilovací linky a stroje na vzduchotechnické potrubí.

Současnost

Firma v dnešní době působí v celosvětovém měřítku a zaujímá silné postavení ve výrobě profilovacích linek. Neustálé vylepšování a vývoj strojů přináší velké úspěchy a mnoho vracejících se zákazníků.

Lidé

Firma SWAH byla založena a vybudována třemi společníky za podpory jejich rodin. Lidé pracující ve firmě jsou odborníky ve svém oboru a většina z nich je zde již od jejího založení. Lidé jsou nejdůležitější součástí naší firmy.

Výroba

Konstrukce, výběr vhodného materiálu, technologie, přesnost výroby a především zkušení lidé jsou základními pilíři naší firmy. Díky použití nejmodernější výrobní technologie a stálému obnovování strojního vybavení vyrábíme kvalitní, produktivní stroje

KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE Cheb - ID 97379128 - Garantovaný záznam
Dragounská 2529/6, Cheb, 350 02

Věříme v úžasnou sílu kreativity, přinášející do života radost a zábavu. Skrze naše kvalitní a dostupné výrobky inspirujeme malé i velké, motivujeme je k rozvoji, děláme jejich život zábavnější a barevnější.

Ať hledáte kvalitní výtvarné potřeby pro nadšence i profesionály, kreativní pomůcky pro děti, vybavení do kanceláří nebo zajímavé dárky pro své blízké, KOH-I-NOOR HARDTMUTH Vám již čtvrté století v řadě přináší širokou paletu prověřených produktů.

KVALITA OD ROKU 1790

Dvorní knížecí architekt Joseph Hardtmuth položil roku 1790 základy podnikání, ze kterého jeho potomci, zejména syn Carl a vnuk Franz, vybudovali jednu z největších světových společností ve svém oboru.

Z továrny KOH-I-NOOR HARDTMUTH pochází řada významných inovací na poli vývoje psacích prostředků. Například samotná výroba grafitové tuhy z grafitu a jílu, patentovaná již v roce 1802, princip strojové výroby tužek či členění grafitových tužek podle tvrdosti tuhy do jednotlivých gradací 8B-10H, které brzy převzali ostatní výrobci jako celosvětový standard.

Za výrobky KOH-I-NOOR HARDTMUTH stojí také řada úspěchů. Roku 1900 získala ikonická žlutá tužka 1500 prestižní ocenění na Grand Prix v Paříži a stala se nejznámější tužkou na světě.

ČESKÁ FIRMA, ČESKÉ VÝROBKY

Již od roku 1848 funguje továrna v Českých Budějovicích, která dodnes zajišťuje největší objem výroby KOH-I-NOOR HARDTMUTH. Z jihočeské metropole je také celá společnost řízena a organizována.

S dalšími závody v Městci Králové, Broumově či Milevsku lze většinu produkce označit za české výrobky. Výjimku tvoří divize popisovačů vyráběných v Bulharsku. K českým zákazníkům se výrobky nejlépe dostanou skrze síť téměř 100 vlastních prodejen dceřiné společnosti KOH-I-NOOR HARDTMUTH TRADE.

Odnože mateřské firmy KOH-I-NOOR HARDTMUTH najdete také v zahraničí, konkrétně na Slovensku, v Německu, Polsku, Itálii, Rumunsku a Bulharsku. Mezi další významné partnery patří USA, Rusko, Ukrajina či Benelux. Celkově společnost vyváží své výrobky do více jak 90 zemí světa.

Češi stojí taktéž ve vedení společnosti. Původním majitelům z rodiny Hardtmuthů již sice podnik nepatří, nicméně KOH-I-NOOR HARDTMUTH i nadále zůstává rodinnou firmou v soukromém vlastnictví rodiny Břízů s generálním ředitelem Vlastislavem Břízou st. v čele.

Formálně KOH-I-NOOR HARDTMUTH spadá do skupiny KOH-I-NOOR holding, která vedle spotřebního průmyslu pokrývá i divize zdravotnictví, energetiky, automotive & strojírenství, horeca a nemovitostí.

G.P.S. OFA - ID 94456266 - Garantovaný záznam
Jitřní 2283, Černošice, 252 28

Společnost G. P. S. Ofa působí na českém trhu se zdravotnickým materiálem od roku 1995, kdy vznikla jako obchodní zastoupení jednoho z největších výrobců zdravotních a kompresivních punčoch: německé firmy OFA BAMBERG GmbH. Během krátké doby se nabídka výrobků rozšířila, nejprve o funkční bandáže a ortézy holandské firmy Nea International b. v. vyráběné pod obchodní značkou PUSH® a dále pak o další produkty oborově spjaté se zaměřením firmy na flebologii a v poslední době stále více i na traumatologii, ortopedii a chirurgii ruky.
V roce 2001 jsme se stali výhradním dodavatelem produktů ORTHOFIX na český trh, tím jsme definitvně vstoupili na trh implantátů pro ortopedii a traumatologii. Dnes v naší nabídce naleznete špičkové produkty předních světových výrobců jako jsou MEDARTIS (Švýcarsko, systém dlah pro ruku a distální radius Aptus), AREX (Francie, speciální nástroje a implantáty pro chirurgii ruky, Ligamentotaxor, tendon spacery apod.). Zajímavým doplňkem sortimentu pro oblast chirurgie ruky jsou termoplastické materiály pro individuální dlahování Turbocast, Turbocast Ortho a ostatní typy z nabídky holandské společnosti T-Tape company.

Po více než dvou letech úsilí a práce na implementaci zásad řízení kvality v oblasti zdravotnických prostředků podle standardů ISO 13485:2016 jsme úspěšně završili celý proces auditem společností LRQA a získáním certifikátu! 

ELEKTRAM Brno - ID 95567925 - Garantovaný záznam
Palackého třída 441/91, Brno, 612 00

Jednička v distribuci elektroinstalačních produktů a služeb  Sonepar je Powered by Difference: každý den našich 45 000 vysoce odhodlaných spolupracovníků usiluje o splnění přání našich zákazníků, dodavatelů, spolupracovníků a rodinných akcionářů. Společně se dotýkáme životů lidí na naší rozmanité planetě,aby tak byla lepším a udržitelnějším místem. Zaměřujeme se na globální i místní iniciativy a kolektivní úspěch. Sonepar není obyčejnou společností: jsme odlišní a na tyto odlišnosti jsme právem hrdí, a to je to, co z nás dělá „La Référence“.  Svou činnost rozvíjíme prostřednictvím vynikajících služeb, silného zapojení zákazníků i průkopnického přístupu, který kombinuje místní praktické zkušenosti s globální strategií.  

CENTRÁLA:  SONEPAR ČESKÁ REPUBLIKA spol. s r.o. - Vážní 1125, 500 03 Hradec Králové

PRODEJNY:

Brno - Palackého třída 441/91, Královo Pole, Brno

České Budějovice - K. Světlé 540/6, České Budějovice 3, České Budějovice

Děčín - Dělnická 466/73, Děčín VI-Letná, Děčín

Jablonec nad Nisou - Želivského 13/33, Rýnovice, Jablonec nad Nisou

Kosmonosy - U masokombinátu 699, Kosmonosy

Liberec - České mládeže 1079, Liberec VI-Rochlice, Liberec

Náchod - Běloveská 2085, Náchod

Olomouc - Holická 1173/49a, Hodolany, Olomouc

Pardubice - generála Svobody 339, Rosice, Pardubice

Praha - Vídeňská 744/2, Krč, Praha

Rychnov nad Kněžnou - Na Drahách 1093, Rychnov nad Kněžnou

Tábor - Chýnovská 2880, Tábor 

Trutnov - Tovární 10, Horní Staré Město, Trutnov

Třinec - U parku 204, Kanada, Třinec

Zlín - Jateční 169, Prštné, Zlín 

I-CENTER - Tovární 589/3, Mariánské Hory, Ostrava

I-CENTER - Jateční 2690/34b, Východní Předměstí, Plzeň

I-CENTER - V Chotejně 765/15, Hostivař, Praha

SONEPAR ČESKÁ REPUBLIKA spol. s r.o. - Vančurovo náměstí 309/11, Hradec Králové

VAP - Heroltická 5449/19, Jihlava 

VAP - Táborská 298, Týn, Třebíč

VAP - Evropská 3361/80, Znojmo

KIPEX s.r.o. - ID 89126821 - Garantovaný záznam
Hodějovická 2458, Pelhřimov, 393 01

Společnost KIPEX s.r.o. je specialistou na samolepicí produkty.

Díky dlouholetému prodeji samolepicích produktů nasbírala naše společnost cenné zkušenosti jak v oblasti jejich potisku tak i jejich aplikace v různých prostředích a podmínkách. Na základě těchto zkušeností můžeme také rozšířit naši nabídku o další druhy značení a o řešení řízení skladu i výroby.

Naše provozovna se sklady je umístěna v Pelhřimově. Díky tomuto strategickému místu uprostřed republiky máme na dosah všechny klienty a můžeme k vám bez problémů dojet a vyřešit jakýkoliv problém.

S. E. D. A. CONSULTING s.r.o. - ID 96942563 - Garantovaný záznam
Pohraniční 463/5, Děčín, 405 02

20. listopad 2017– ZALOŽENÍ SPOLEČNOSTI S.E.D.A. Consulting s.r.o.

Náš táta přišel s nápadem založit firmu, která bude rodinná, ve které budeme všichni pracovat a pomáhat si. S podnikáním měl celoživotní zkušenosti, které chtěl předat dál. Cestoval po celém světě, ale nejvíce přilnul k Africe, její kultuře, lidem a hlavně jídlu. Proto navrhnul, že se naše společnost bude věnovat dovozu potravin z Afriky do České republiky. V Africe měl spoustu kamarádů a známých, a tak nám nic nestálo v cestě. Moje sestra Kateřina začíná pomáhat s drobnějšími úkoly, papírováním a hlavně komunikací s úřady (což někdy není jednoduché). Ve všední dny vstává brzy ráno, aby z Prahy dojela do Ústí nad Labem do práce. Když pozdě odpoledne přijíždí domů, vrhá se na papírování a další nutné věci.  O několik měsíců později se k ní přidává její přítel Martin, který začíná vypomáhat s obchodem, marketingem a dalšími aktivitami. Dal nám například tipy, jak pro vás připravit web a sociální sítě. Kromě našeho obchůdku se Martin věnuje pořádání hokejových kempů pro malé hokejisty a hokejistky a svojí práci na televizi Prima. Rozhodně se nenudí, takže se nezřídka stávalo (a stává), že ještě po večerech vymýšlíme, jak vám pobyt na našem eshopu ještě více zpříjemnit.

PRVNÍ PÍSECKÝ VELKOOBCHOD, spol. s r.o. - ID 90573647 - Garantovaný záznam
Za Pazdernou 1503, Písek, 397 01

Firma vznikla v roce 1991. Zabývá se velkoobchodním prodejem drogistického zboží. Prodáváme zejména čistící a úklidové prostředky, dezinfekční prostředky, prací prášky a aviváže, prostředky osobní hygieny, kosmetiku, barvy a sortiment pro malíře, obalový materiál a doplňkový sortiment. Kromě dodávek do maloobchodů se zabýváme též zásobováním státních institucí, škol, nemocnic, rozpočtových a příspěvkových organizací, hotelů, restaurací.

Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. - ID 92513733 - Garantovaný záznam
Větřkovice 50, Větřkovice, 74743

Jsme rodinná česká firma, která se specializuje na výrobu kořenících směsí, česnekové pasty, zpracování škrobů, sušené zeleniny a sušených hub. Všechny naše produkty jsou vyráběny dle vlastních receptur.

Pro chalupáře s.r.o. - ID 94228731 - Garantovaný záznam
Nábřežní 270/4, Žďár nad Sázavou, 59101

Náš E-shop nabízí všechny možné věci pro chalupáře, Od textilu až po osvětlení a kamna. Každý chalupář si u nás najde to, co potřebuje.

UNCARIA ČR, s.r.o. - ID 99514205 - Garantovaný záznam
Smetanova 4619/3, Jablonec nad Nisou, 466 01

Bylinky z Peru od roku 2001. Objevte jejich sílu a účinnost. 

Jsme přímým dovozcem bylin a rostlin z obdivuhodné přírody And a Amazonie. "Poklady Inků" se dostanou přímo k nám a pak do vašich rukou. Co nás odlišuje? Ruční přebírání bylin, bezkonkurenční kvalita, osvědčené účinky, profesionální zázemí v Peru. Konzultace a možnosti podpůrných léčebných kúr zpracovaných doktorem specialistou v Peru. Naše kvalita je vyšší než cena. Naše motto: "Jen z dobrého se rodí dobré".

TEEKANNE, s.r.o. - ID 93849889 - Garantovaný záznam
K Hájům 2606/2b, Praha, 155 00

Firma TEEKANNE má ve své, více než 130ti leté, historii velmi úspěšnou minulost. Po celá ta léta, se TEEKANNE vyznačuje jasnými stanovisky a cíli, které byli upevněny jako zásady naší firemní filozofie a měli by nám též dopomoci k zajištění budoucího úspěchu.

LEVI'S - ID 93547721 - Garantovaný záznam
U dálnice 777, Modřice, 664 42

Prodej značkových džín LEVI´S, dámský i pánský sortiment.

POBOČKY:

LEVI'S - Kafkova 1223/8, Nová Ulice, Olomouc
LEVI'S - Novinářská 3178/6a, Moravská Ostrava, Ostrava
LEVI'S - Rudná 3114/114, Zábřeh, Ostrava 

F.M.PRACOS, spol. s r.o. - ID 98910432 - Garantovaný záznam
Štursova 3155/2a, Brno, 616 00

F.M.PRACOS, spol. s r.o., která poskytuje prodejpronájem a servis stavebních strojů, mechanizace a nářadí. V rámci půjčovny nabizíme speciální službu havarijního vysoušení staveb. Současně zajišťujeme vlastní výrobu pracovního i profesního oblečení. Poradíme s výběrem materiálu, navrhneme, ušijeme na míru. Naše aktivity zahrnují i výrobu reklamy, kde nabízíme realizace zakázek na klíč, počínaje od nezávazných konzultací při výběru vhodného materiálu přes grafický návrh, výrobu a instalaci.

Půjčovna stavebních strojů a nářadí - v naší půjčovně naleznete profesionální a pravidelně servisované stroje předních výrobců vibrační a hutnící techniky, topení, odvlhčování, ručního elektrického nářadí a drobné mechanizace pro vaši stavbu, zahradu nebo drobné opravy. Půjčujeme brusky na beton i parkety, elektrické i motorové čerpadla, brusné i řezací diamantové kotouče či korunky pro jádrové vrtání, elektrocentrály a generátory, hladičky betonu, vrtací i bourací kladiva, mobilní klimatizace a vodní ochlazovače vzduchu, lamačky na dlažbu, paletovací vozíky, laserovou měřící techniku a termokamery, mobilní lešení, motorové kolečka, topidla a odvlhčovače, ventilátory a dmychadla, stolové a blokové pily, rozbrušovačky, řezačky obkladů a dlažeb, řezačky na polystyren, míchačky a míchadla, skluzy a shozy na suť, stavební vrátky a výtahy, průmyslové vysavače na sucho i mokro, vibrační desky, vibrační pěchy, hutnící válce, ponorné vibrátory, vibrační lišty, vysokotlaké čističky, stavební zábrany, skladové kontejnery, zahradní techniku jako jsou křovinořezy, sekačky na trávu, jamkovače, kultivátory . ... Sortiment se snažíme neustále rozšiřovat. Nevíte si rady? Rádi pomůžeme a poradíme s výběrem vhodného stroje.

Servis stavebních strojů a nářadí - v rámci prodeje a půjčovny zajišťujeme servis stavebních strojů. Dodáváme také originální náhradní díly a příslušenství. Během opravy můžete využít možnost zapůjčení náhradního stavebního stroje z naší půjčovny.

Prodej stavebních strojů - v rámci prodeje nabízíme nové i starší prověřené stavební stroje renomovaných značek. Jsme autorizovaný prodejce topidel MASTER a dovozci stavebních vrátků BETA. Vybírejte z širokého sortimentu zdvihací techniky od výrobců GEDA, CAMAC nebo firem NTC, ENAR, vyrábějící stroje pro hutnění povrchů a vibrování betonu. Pro následnou úpravu betonu a podlah doporučujeme výrobky SIMA, BLASTRAC nebo SCHWAMBORN. V segmentu odvlhčování budov, teplovzdušných agregátů a teplovzdušné techniky naleznete osvědčená topidla a odvlhčovače vzduchu předních firem MASTER, KROLL, OKLIMA, EKOTEZ, UFO, ENDERS. Pro zajištění dodávky elektrické energie využijte benzínové i dieselové elektrocentrály výrobců GESAN, EUROPOWER, MEDVED. Přijďte do naší kamenné prodejny v Brně-Žabovřeskách, kde Vás rádi uvítáme, poradíme a předvedeme stroje v našem showroomu. Připravili jsme pro Vás nově i internetový obchod, kde si můžete prohlédnout a objednat stroje z pohodlí domova.

Havarijní vysoušení staveb a budov - na základě dlouholetých zkušeností v oblasti vysoušení jsme rozšířili naše služby o havarijní vysoušení staveb. Zateklo Vám do stavebních, střešních a podlahových konstrukcí, které jsou opatřeny protihlukovou nebo tepelnou izolací jako je minerální vata, polystyrén, polystyrén-beton, pěnobeton nebo různé druhy zásypů např. keramických, škvárových apod.? Typickým příkladem je instalované podlahové vytápění. Jste u nás správně. Přijedeme, zaměříme a lokalizujeme rozsah poškození pomocí termokamery a sond, navrhneme řešení, připravíme podklady a nacenění pro likvidátora pojišťovny. Po odsouhlasení zákazníkem, ve stejný nebo následující den, se nainstalují vysoušeče a zahájí se sanační práce daného prostoru.

Pracovní a profesní oblečení - dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment pracovního a profesního oblečení a ochranných pracovních pomůcek. Zároveň Vám profesionálně zhotovíme jakýkoli model podle vzoru, či střihové dokumentace. Zajišťujeme také výrobu střihové dokumentace na zakázku. Dle přání opatříme pracovní oděvy firemní grafikou, případně zajistíme výšivku loga. Chcete se cítit v "pracovním" pohodlně a běžná konfekce Vám nevyhovuje? Vyrobíme Vám na míru montérky, overaly, haleny, košile, rondony a jiné.

Reklama a tisky - hledáte spolehlivého dodavatele reklamy, bannerů, samolepek, 3D reklamy, velkoplošného tisku, řezané grafiky, plexi, sítotisku, ofsetu, světelné reklamy, led diodových nápisů, 3D aplikací a reklamních předmětů? Zajistíme realizace zakázek na klíč, počínaje od nezávazných konzultací při výběru vhodného materiálu přes grafický návrh, výrobu a instalaci.

SELLLOT s.r.o. - ID 91991190 - Garantovaný záznam
Polanecká 803/72, Ostrava, 721 00

Nabízíme velmi široký výběr bonbonier balených v metalickém papíru, v luxusní krabičce, v krabičce z imitace kůže nebo v potištěných kartonových krabičkách. Unikátní jsou bonboniery s retro potiskem obsahující plněné pralinky z belgické čokolády, čokoládové lanýže nebo pralinky se skořicovým posypem. Oblíbené jsou také bonboniéry v dárkovém návleku s věnováním. Provozujeme internetový obchod www.LuxusniCokolady.cz, který je zaměřený na dárkově balenou belgickou, holandskou nebo italskou čokoládu, bonboniéry a další sladkosti pro výjimečné přiležitosti jako jsou narozeniny, jmeniny, Vánoce, Velikonoce, Valentýn, MDŽ, den matek/otců, den dětí nebo konec školního roku. Darujte exluzivně balenou radost.

DELROY'S GYM - ID 88894050 - Garantovaný záznam
Zborovská 1287/4, Praha, 150 01

Naše tréninky jsou určeny pro širokou veřejnost - muže, ženy a děti všech věkových kategorií (kickbox, Muay Thai, kondiční box... aj.)
Tréninky pro veřejnost jsou koncipovány tak, že využívají technik a tréninkových metod různých bojových sportů, které rychle a efektivně dodají požadovaný výsledek, a't už je to zpevnění těla, úbytek váhy nebo naopak získání svalové hmoty. Tréninky Vám zábavnou formou pomohou zbavit se stresu a zároveň se naučit něco nového, jsou velmi komplexní - zahrnují posilování všech partií těla, stretching, kardiovaskulární cvičení, cvičení na zvýšení fyzické kondice. Navíc znalost základů jakéhokoliv bojového sportu Vám zvýší sebevědomí, zrychlí se vaše reflexy a reakce na různé podněty, budete vědět jak reagovat v nebezpečných situacích.
Veškeré amatérské tréninky jsou bezkontaktní. Sparring probíhá v lekcích pro pokročilé, nebo při soukromých trénincích na základě požadavku klienta.
Výuka probíhá v češtine a angličtině. Klientela je mezinárodní.
Tréninky je možné zorganizovat jako soukromé nebo polosoukromé - tzv. CEOBoxing.

Naším hlavním cílem je, abychom Vám v profesionálním a přátelském prostředí pomohli být stále v kondici.

POBOČKA:

MMA SHOP s.r.o. - Na poříčí 1045/22, Nové Město, Praha 

COMP´S, spol. s r.o. - ID 94130131 - Garantovaný záznam
Husova 539 , Smržovka, 468 51

COMPS, spol. s r.o. je největší český výrobce spotřebního materiálu pro tiskárny - pásky, tonery, inkousty - s výrobní kapacitou 65.000 kazet měsíčně.

Od roku 1991 jsme jen v Čechách prodali téměř 20.000.000 kazet.

Disponujeme nejšírší nabídkou sortimentu v renovačním průmyslu, každý den rozšiřujeme naši nabídku o desítky položek, dohromady Vám v současné době nabízíme přes 2.800 výrobků a služeb.

POBOČKA:

COMP´S, spol. s r.o. - Sousedská 599, Liberec

H.S.H SPORT s.r.o. - ID 92513609 - Garantovaný záznam
Nádražní 42/82, Praha, 150 00

H.S.H Sport, s.r.o. je česká soukromá společnost. Podnikáme zejména v oblasti prodeje, distribuce a servisu sportovní elektroniky, hodinek, sportovního vybavení, šachů a společenských her. Provozujeme několik plnosortimentních a značkových e‑shopů a dvě kamenné prodejny.

CANIS SAFETY Brno - ID 95721172 - Garantovaný záznam
Křenová 409/52, Brno , 602 00

CANIS SAFETY a.s. – přední český dovozce, výrobce a distributor osobních ochranných pracovních prostředků a pomůcek zajišťujících bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

Vznik společnosti se datuje do roku 1993, kdy byla založena bratry Jaromírem a Jiřím Ratajovými jako sdružení dvou fyzických osob. V roce 2003 jsme se stali akciovou společností CANIS SAFETY a.s. a v současné době dosahujeme téměř 2 miliardového obratu.

V současné době CANIS zaměstnává přes 700 zaměstnanců z čehož 30 osob zdravotně postižených (OZP) prostřednictvím sesterské společnosti CANIS PLUS, s.r.o. Jelikož u společnosti CANIS PLUS, s.r.o. je podíl zaměstnaných OZP nadpoloviční, splňuje tímto legitimní podmínku pro poskytování náhradního plnění zcela v souladu s § 81 Zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb.

Naše prodejní strategie je zaměřena na maloobchod i velkoobchod, máme síť prodejních poboček po celé ČR (Zlín, Opava, Petřvald, Ostrava, Ostrava-Plesná, Ostrava-Vítkovice, Třinec, Havířov, Hlučín, Olomouc, Brno-Křenová, Brno-Vídeňská, Jihlava, Pardubice, České Budějovice, Praha, Liberec, Jablonec nad Nisou, Ústí nad Labem, Plzeň, Příbram, Kladno, Kolín, Hradec Králové), prodejní pobočky na Slovensku (Košice, Bratislava, Prešov) a velkoobchodní prodej přímo z centrálního logistického areálu v Petřvaldu o skladové ploše 22 000 m². Nově taktéž z důvodu zkrácení dodacích lhůt a komplexního vykrytí objednávek zasíláme zboží zákazníkům z České republiky, Slovenska a Polska přímo z centrálního skladu.

V našem sortimentu najdete pracovní oděvy, pracovní obuv, rukavice, zboží pro práci ve výškách, ochranu zraku, sluchu, hlavy a oblečení pro volný čas. Těžíme ze svých dlouholetých zkušeností s přímým dovozem zboží z asijských zemí, vyvíjíme a produkujeme vlastní volnočasový a pracovní sortiment pod značkou CXS. Jsme také autorizovaným distributorem několika prestižních evropských značek jako 3M, ANSELL, BESTARD, DUPONT, KIMBERLY CLARK, MAPA, OKULA, PROHELM, PROTEKT, ATLAS. To vše je doplněno o vlastní zakázkovou výrobu pracovních oděvů a potisků dle přání zákazníka. Prostřednictvím společnosti CANIS PLUS s.r.o. a dalších partnerů nabízíme náhradní plnění.

Systém kvality každoročně stvrzujeme certifikací dle ČSN CANIS_9001_cert_CZ-1

Naším cílem je nabídnout zákazníkovi ucelený sortiment, komplexní doprovodné služby, profesionální přístup a především uvádět na trh kvalitní výrobky za bezkonkurenční ceny.

GASTRO U MONIKY s.r.o. - ID 92886160 - Garantovaný záznam
roh ulic Medlánecká a Sibiřská, Brno, 62100

Naše provozovna je primárně gastronomickou výrobnou (teplá a studená kuchyně, cukrářské výrobky) dodávající na zakázku jiným komerčním subjektům a privátním osobám.

Přijímáme objednávky na veškerou výrobu z oblasti gastronomie, například k zajištění občerstvení na různých společenských akcích.

Veškeré naše výrobky si můžete prohlédnout či rovnou objednat na naší webové stránce v sekci E-shop.

Dále realizujeme přípravu teplých obědů formou poledního menu, které je možno objednat předem dle zveřejněného jídelního lístku.

Následně si můžete pro toto menu přijít k nám na provozovnu od 11:30 do 13:30, nebo si objednat jeho dovoz, který Vám rovněž po dohodě zajistíme.

Dovoz obědů zajištujeme zpravidla ve všední dny od 10:00 do 13:30 a je zpoplatněn od 10,- v závislosti na lokalitě a počtu menu.

Standardně dovážíme do těchto lokalit: Řečkovice, Mokrá Hora, Medlánky, Jehnice a Královo Pole.

Další možné lokality dle individuální domluvy.

AngloTex s.r.o. second hand - ID 99348743 - Garantovaný záznam
nábřeží Dr. Kafky 75, Volyně, 38701

Veškerý sortiment je dodávaný z Velké Británie viz. sekce cenová nabídka. Jsme výhradní a dlouholetí dodavatelé bývalé firmy Brit Tex a budeme rádi, když Vás i nadále ujistíme o kvalitě i kvantitě našeho zboží, právě pod značkou AngloTex, spol. s r.o. Nabízíme veškeré možnosti výběru zboží pro Vaše obchody. Zvolte si pro Vás nejvhodnější způsob nákupu. Originální složení dětský, nebo dospělý mix je v několika kategoriích: letní / zimní sortiment, doplňkový sortiment - hračky, obuv, kabelky, domácí textil.

POBOČKA:

AngloTex s.r.o.: Evropská 695/73, Praha 6 − Vokovice

ZLATNICTVÍ A KLENOTNICTVÍ ŠVEHLOVÁ JANA - ID 91152692 - Garantovaný záznam
Labská 330, Tišice, 277 15

Šperky již dávno nejsou výsadou bohatých lidí, ale díky jejich rozmanitému provedení jsou dostupné každému. Jsou vítaným módním doplňkem a častokrát vypovídají o vkusu daného člověka. Šperky jsou jako účes, a dokážou významným způsobem ovlivnit celkovou vizáž osoby a následně to, jak je vnímaná jejím okolím. Našim cílem je poskytnout našim zákazníkům kvalitní šperky za příznivé ceny.

Prohlédněte si náš e-shop a vyberte si v klidu vašeho domova šperky z naší široké nabídky, která obsahuje například prsteny, náušnice, náramky, řetízky,… Již nemusíte běhat po obchodech, abyste našli šperk, který chcete koupit.

Proč nakoupit u nás?

Naší prioritou je maximálně spokojený zákazník. Proto mimo široký sortiment nabízíme také služby. Mezi ně například patří úprava u nás zakoupených prstenů na požadovanou velikost a rytí textů ZDARMA!

Dále se specializujeme na ruční zakázkovou výrobu šperků dle Vašeho přání nebo námi vytvořených návrhů.Šperky vyrábíme ze zlata a stříbra.Všechny šperky jsou opuncovány.JSME REGISTROVAÝ NA PUNCOVNÍM ÚŘADĚ!
Provádíme opravy a čištění šperků ze zlata, stříbra či oceli.Bežné opravy provádíme do týdne. Expresní opravu lze po dohodě provést i na počkání.

Krmivo pro šneky - ID 89121764 - Garantovaný záznam
Vlkoš 255, Vlkoš, 69641

Šnečí farma Vlkoš vznikla v roce 2013. Zabýváme se zde zdravým chovem šneka afrického jedlého - Helix Aspersa Maxima, neboli Gros-Gris, který je bratrancem rodu Petit Gris z Alžírska. V jejím začátku jsme se soustředili na vytvoření svého chovu, a od roku 2014 na základě zpracovaných chovných studií z Francie a Itálie pokračujeme v našem chovu. Naše osobní zkušenosti a dlouholeté zkušenosti odborníka v oblasti hlemýžďů, MVDr. Miroslava Pavlíčka přispěli k zdárnému vytvoření naší farmy. Ne malou mírou se podílel také Doc. Ing. Zdeněk Frydrych CSc.

Reprodukce našich hlemýžďů probíhá ve foliovníkových prostorách (březen-červen). Vlastní odchov a výkrm probíhá ve venkovních boxech (červen-říjen). Krmíme naší kompletní krmnou směsí, kterou jsme vytvořili a její výbornou kvalitou se nám odchov zkrátil a částečné ukončení výkrmu probíhá již v srpnu. V době zimního období naší chovní hlemýždi hibernují (zimní spánek) v chladícím boxe při teplotě 4-6° C. Jak jsme již zmínili, krmíme kompletní krmnou směsí vytvořenou právě na základě francouzských poznatků a tekutým krmivem, více v sekci krmivo.

Farma se nám pomalu rozšiřuje,v příštím období chceme hlemýždě chovat na ploše 5 000m2.

STALEKS Česko - ID 99931736 - Garantovaný záznam
Pod Strání 751, Zlín, 760 01

Značka STALEKS vznikla v roce 1996 a během více než 20 let vyrostla v předního světového výrobce nůžek, pusherů, pinzet, štipek, pilníků a exkluzivních manikúrních sad. Pokud jste dosud měli za to, že se nejlepší nástroje vyrábí v Německu (nebo spíš Pakistánu), zřejmě rychle změníte názor. STALEKS udává tón. A i to je důvod, proč jsme s ním spojili své jméno. Vyzkoušejte TOP kvalitu. Zažijte STALEKS.

Zajímavá fakta 

STALEKS k výrobě svých nástrojů využívá 1700 strojů a 13 plných výrobních linek.
Nástroje STALEKS vyrábí přes 1100 zkušených profesionálů, kteří procházejí náročným tréninkem. 
Roční produkce nůžek, štipek, pusherů, pinzet, kleštiček a pilníků přesahuje 2.000.000 kusů
Nástroje STALEKS jsou oblíbenou volbou profesionálů z oborů manikúra a pedikúra. 

Podhořany u Ronova 51, Podhořany u Ronova, 53841

Pěstujeme a prodáváme hlavně skalničky, dále některé trvalky a okrasné dřeviny.

Náš online katalog je pouze informativní a seznámí Vás jak jednotlivé rostliny vypadají a jaké mají nároky na pěstování. V ceníku pak najdete rostliny, které jsou aktuálně nabízeny k prodeji.


1 2


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »