1


Firmy v kategorii Okna, dveře (42)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
S-O-D HOLDING, s.r.o. - ID 97596306 - Garantovaný záznam
Podlesní 1827, Petřvald u Karviné, 735 41

Společnost S-O-D Holding s.r.o. působí na českém trhu od roku 1994. Od svého založení prošla několika etapami vývoje. V prvopočátku se jednalo o společnost podnikající na základě živnostenského oprávnění majitele pana Františka Doležala. S postupným růstem společnosti došlo v roce 2004 k přirozenému vývoji a transformaci společnosti na právnickou osobu s názvem OKNA-DOLEŽAL, spol. s r. o. V té době se společnost zabývala zejména výrobou a montáží PVC oken. V další fázi vývoje se začala společnost orientovat také na stavební činnost a s tím souvisela změna názvu na Stavby-Okna-Doležal, s.r.o. v roce 2006. Od té doby docházelo k dalšímu pozvolnému růstu společnosti a přibývání stavebních zakázek. V roce 2014 se společnosti podařilo úspěšně proniknout na pražský trh a začala další fáze spojená se změnou názvu společnosti na S-O-D Holding s.r.o.

V současné době je společnost S-O-D Holding s.r.o. stabilní zavedená značka se sídlem v Petřvaldu u Karviné a pobočkou v Praze. Své podnikatelské aktivity soustředí zejména v Moravskoslezském kraji, v Praze a jejím okolí. Obrat společnosti přesahuje 350 mil. Kč ročně. Nosnými oblastmi výkonů jsou výstavby bytových domů, hal, rekonstrukce a sanace budov a výstavba rodinných domů. Společnost má však ve svém areálu nadále také závod na výrobu PVC a hliníkových oken a dveří a zámečnickou dílnu, která se zabývá výrobou specifických konstrukcí na míru, jako jsou prosklené fasády, prosklená zábradlí – balustrado, zastřešení bazénů, stříšky nad vstupy do domů a jiné.

SUPERMONT, s.r.o. - ID 99851221 - Garantovaný záznam
Děpoltovická 19, Karlovy Vary, 36232

Supermont s.r.o. vznikl v roce 2009. Zabývá se prodejem a montáží následujících stavebních prvků – oken, dveří, vrat, bran, zimních zahrad, stínící techniky a dalších doplňků.

Zajišťujeme poradenství, zaměření, nákup výrobků přímo u výrobců, montáž a servis. Naši zaměstnanci a spolupracovníci mají dlouholetou praxi ve svých profesích.

RI OKNA Bzenec - ID 98113975 - Garantovaný záznam
Na bažantnici 1554, Bzenec, 696 81

Výroba a montáž plastových, hliníkových a dřevěných oken a dveří.

Tradici výroby oken a dveří rozvíjíme ve společnosti RI OKNA již více než dvacet let. Vyladili jsme výrobní postupy a nadále je zdokonalujeme. Naučili jsme se chápat potřeby zákazníků a vycházet jim vstříc.

Základem naší práce je vaše spokojenenost a dlouholeté partnerství.

Přejeme si, abyste byli dlouhodobě spokojeni s fungováním našich výrobků. Proto pozorně nasloucháme vašim přáním, otázkám i pochybnostem. Poskytujeme pravdivé a otevřené informace o vlastnostech našich oken a dveří. Spolupracujeme s vámi na architektonickém řešení, abychom zohlednili individuální charakter vašeho domu nebo bytu.

Každý vyrobený kus podrobujeme systematické kontrole, takže naše linky opouští v dokonale funkčním stavu. Zkušené montážní týmy odvádějí kvalitní práci. Dík husté síti servisních pracovišť vám jsme nablízku, kdykoliv potřebujete poradit nebo pomoci s nějakým problémem.

Takové jsou tradiční vlastnosti výrobků a služeb společnosti RI OKNA.

Jakub Richter - ID 89904743 - Garantovaný záznam
Březina ev. č. 3, Březina, 66601

VŠESTRANNÝ ŘEMESLNÍK S DLOUHOLETOU PRAXÍ

Jsem tesař, pokrývač, klempíř a stavební truhlář. Působím převážně na jižní Moravě. Řemeslo dělám přes 10 let.

Postavím střechu, pergolu, pasivní dřevostavbu i masivní nábytek, který vydrží věky. 

Roll Design s.r.o. - ID 94920920 - Garantovaný záznam
Jeremiášova 2722/2a, Praha, 15500

Přes 25 let nabízíme zákazníkům naše služby, prodej, montáž stínící techniky.

Dělíme se s Vámi o zkušenosti a znalosti z oboru, nabízíme odborné poradenství a pomoc při výběru stínění. Naše služby jsou komplexní a to od návrhu až po samotnou realizaci.

Oldřich Němeček - ID 95166469 - Garantovaný záznam
Kyselovice 98, Kyselovice, 76811

Prodej, montáž a servis plastových oken a dveří. Sítě, žaluzie, parapety, okrasné dveřní výplně, okenní  dveřní kování či izoskla. Dále provádíme drobné zednické práce. 

D-PRODUKT, s.r.o. - ID 94105037 - Garantovaný záznam
Petra Bezruče 293, Velká Hleďsebe, 354 71

Společnost D-PRODUKT, s.r.o. se zabývá revitalizací panelových domů, rekonstrukcí občanských a bytových staveb, výstavbou rodinných domů, prodejem a montáží stavebních výplní. Společnost vznikla v roce 1996, kdy byla zapsána u krajského soudu v Plzni pod názvem ZDP – DŘEVOPRODUKT, s.r.o. V roce 1998 byla přejmenována na D-PRODUKT, s.r.o. a následně byla odkoupena rodinnou Königů, kteří ji vlastní dodnes. Jedná se tedy o rodinnou firmu.

V počátku existence byla firma zaměřena na prodej a montáž stavebních výplní renomovaných výrobců. V průběhu let se začala orientovat na revitalizace panelových domů a další typy staveb. Společným jmenovatelem těchto zakázek je orientace na snižování energetické náročnosti budov.

Vážení zákazníci, dnes jsme schopni Vám nabídnout kompletní škálu stavebních prací, ať už s pomocí našich kmenových zaměstnanců nebo prostřednictvím týmu prověřených subdodavatelů.

To, co se ale od počátku existence D-Produktu nezměnilo, je naše firemní filosofie, kde je na prvním místě spokojenost zákazníka. Tomu přizpůsobujeme všechny naše služby.
 

Jiří Vencl - ID 97864207 - Garantovaný záznam
Sázavská 323, Stříbrná Skalice, 28167

Tesařské, pokrývačské, klempířské a izolatérské práce. Stavba i rekonstrukce střech, montáže střešních oken Velux,

VADEO OKNA s.r.o. - ID 96937913 - Garantovaný záznam
Pražská 810/16, Praha, 10200

Máme více než 15letou praxi v oboru realizace oken, dveří a posuvných stěn. Mezi naše další služby patří renovace nátěrů eurooken a dveří, montážní a servisní práce.

Dbáme na kvalitu a profesionalitu a jsou za námi stovky úspěšných realizací a spokojených zákazníků.

R.P.I.REAL spol. s r.o. - ID 98623453 - Garantovaný záznam
Sokolovská 1007 , Dobřany, 334 41

Velkoobchodní společnost R.P.I. REAL s.r.o. je specialistou na povrchy v interiérech. Jsme dovozci vinylové podlahy značky ADRAMAQ, zároveň v naší nabídce naleznete i bytové koberce, PVC, laminátové podlahy zn. EGGER, kusové koberce a veškeré příslušenství pro podlahy. Nabízíme i značkové luxusní koberce, kobercové čtverce, marmoleum či jiné krytiny. Provádíme dodávky jak pro soukromé prostory, tak hotelů, restaurací, kanceláří či jiných komerčních prostor. Naši zaměstnanci mají dlouholetou praxi a jejich prvořadým úkolem je Vaše spokojenost.

Ze vzorků vyráběných na zakázku si u nás vždy vyberete. Samozřejmostí je i si odnést vzorky k další konzultaci např. v kruhu rodinném. Rádi Vás případně navštívíme i u Vás doma a přímo na místě provedeme konzultaci, nabídku a i konečnou kalkulaci.

Společnost R.P.I. REAL spol. s r.o. je od roku 2013 výhradní distributor profilů značky BOLTA (Made in Germany).

Firma R.P.I. REAL s.r.o. působí na českém trhu od roku 1998. Od roku 2008 se  zabývá kompletním servisem, od návrhu až po realizaci, podlahových krytin. Nejsme žádnou anonymní obří společností, ale rodinnou firmou, která klade důraz především na spokojeného zákazníka.

R.S.P. s.r.o. - ID 97664308 - Garantovaný záznam
Nádražní 165, Týn nad Vltavou, 375 01

Kvalitní dodavatel pro parapety, kliky a kování na dveře.

Naše firma působící na trhu 26 let, je na českém trhu kvalitním dodavatelem služeb a výrobků. Zejména vám doporučujeme kliky neboli dveřní kování. Nesmíme opomenout okenní kování. Náš sortiment také obsahuje parapety a těsnící profily. S námi získáte profesionálního a seriózního partnera pro vaše budoucí obchodní vztahy.

Dodáváme kliky, kování na dveře a bezpečnostní kování.

Jak jsme se již zmínili. Vybíráme pro své vážené odběratele pouze kvalitní výrobky kování.  Můžete se spolehnout na naše kování HOPPE s desetiletou garancí funkčnosti pro dveřní kliky a okenní kliky. Značka HOPPE je ve své třídě odborník na bezpečnostní kování.  Kování na dveře rozdělujeme dle materiálu:  hliníkové kliky, kování z ušlechtilé oceli, mosazné kliky a plastové kliky

Kvalitní parapety, vnitřní parapety a venkovní parapety.

V naší nabídce parapetů najdete vnitřní parapety dřevotřískové vyrobené z vysoce kvalitní dřevotřísky a vnitřní plastové parapetyVnitřní parapety z dřevotříkového materiálu by neměly být dlouhodobě vystaveny vodním vlivům.  Dalším sortimentem jsou venkovní parapety.  Naše firma se specializuje na venkovní hliníkové parapety, které se vyznačují svou nízkou hmotností, dekorativním vzhledem a dlouhou odolností. V nabídce parapetů najde velkou škálu barevného provedení. 

POBOČKA: Všemyslice č. 46, 375 01 Všemyslice

T.O.D.O.K. spol. s r.o. - ID 93857961 - Garantovaný záznam
Klenovice 154, Soběslav, 392 01

T.O.D.O.K. s.r.o. "Více než tradice, více než kvalita..."

Vítejte na stránkách společnosti T.O.D.O.K. spol. s.r.o. , která Vám již od rok 1992 nabízí plastová, dřevěná a hliníková okna a dveře nejvyšší kvality. Dále nabízíme montáž a demontáž vnitřních a venkovních parapetů, žaluzií a sítí proti hmyzu.
Naším cílem je poctivá a dobře odvedená práce, počínaje kalkulací až po realizaci = spokojený zákazník!

Pod svou práci se vždy můžeme podepsat, naše okna a dveře mají perfektní vzhled a kvalitu. Využíváme nejmodernějších technologií. Snažíme se vždy přizpůsobit individuálním požadavkům zákazníka.

Naší hlavní činností je prodej a montáž

a související činností prodej a montáž

Výhody firmy T.O.D.O.K spol. s.r.o.

  • česká firma s tradicí od roku 1992
  • vysoká kvalita za příznivou cenu
  • zaměření před realizací a cenová kalkulace ZDARMA
  • okna a dveře a doplňky od renomovaných českých výrobců Riokna, Tpeurookna
  • garance nejnižší ceny přímo od výrobce
  • vlastní kvalifikovaní pracovníci
  • více než 80% zakázek na doporučení
  • záruční a pozáruční servis
  • spolehlivost
  • montáž a zednické práce
  • montáž vnitřních a venkovních parapetů, žaluzií, sítí proti hmyzu
  • demontáž a likvidace starých výrobků
  • naše firma TODOK je zapojena do programu „Nová Zelená úsporám“ na podporu ekologického bydlení
DŘEVODŮM, s.r.o. - ID 99375294 - Garantovaný záznam
Korunní 2569/108G, Praha, 10100

Prodej a montáž oken a dveří. 

Svoboda Pelikán střechy - ID 94726607 - Garantovaný záznam
Herálecká I 1577/6, Praha , 14000

Provádíme veškeré klempířské, tesařské a pokrývačské práce. izolace plochých střech a montáž střešních oken Velux. Opravy a rekonstrukce střech v Praze a okolí. 

Miroslav Kamenský - PODLAHY - ID 89633809 - Garantovaný záznam
Borová 34, Chvalšiny - Borová, 38101

Podlahářské práce, prodej a pokládání plovoucích a dřevěných podlah, PVC a koberců. Provádíme renovace podlah. Nabízíme také montáže dveří, parapetů, žaluzií a venkovních teras.

SP TREND s.r.o. - ID 97099184 - Garantovaný záznam
Kadaňská 3128, Žatec, 438 01

Vážení zákazníci,

děkujeme za Váš zájem o paletu produktů společnosti SP TREND s.r.o., které se vyznačují svou vysokou kvalitou jak českých, tak německých výrobních firem.

Jsme společenství, které je zaměřeno na službu zákazníkovi. V oblasti produktů sluneční ochrany a designových závěsných systémů v top kvalitě ALUGARD nabízíme profesionální poradenskou službu, zaměření vybraných produktů a jejich instalaci.

Značka GARDINIA a ALUGARD, kterou na českém a slovenském trhu zastupujeme, je již více jak 60 let své činnosti zaměřena na kvalitu a spokojenost zákazníků.

Snažíme se o to, abychom Vám byli spolehlivými partnery a abychom každé Vaše přání vždy splnili k Vaší maximální spokojenosti.

V obou programech usilujeme o individuální přístup k zákazníkovi s důrazem na profesionální řešení potřeb zákazníka.

Věříme, že právě Vás naše nabídka zaujme.

Váš tým SP TREND s.r.o.

e-DveřeOkna – Miroslav Jiránek - ID 92681942 - Garantovaný záznam
Hrádek nad Nisou 709, Hrádek nad Nisou, 463 34

Zabýváme se výrobou, opravou a prodejem kvalitních PLASTOVÝCH dveří a oken. Dále nabízíme široký sortiment značkového dveřního kování HOPPE a další příslušenství jako jsou zámky, cylindrické vložky.Nabízíme široký sortiment skladového zboží IHNED K ODBĚRU.
Nečekejte týdny na Vaše vysněné dveře a nelamte si hlavu s dopravou – stačí si jen vybrat a my zajistíme vše ostatní. Rozvoz po celé ČR ! 

Další pobočka:

Autokemp Kristýna Jiránek - Hrádek nad Nisou 709 (první autokemp na příjezdu do rekreačního areálu Kristýna, vjezd nad parkovištěm) - 777 809 450, 482 723 469

MP MONTÁŽE OKEN s.r.o. - ID 95244390 - Garantovaný záznam
Sídliště U Nového nádraží 711, Bílina, 418 01

Hlavním cílem naší společnosti je poskytovat komplexní služby v odvětví od prodeje plastových a hliníkových oken a dveří až po kompletní provádění stavebních úprav (montáž, demontáž, zednické začištění, likvidace odpadu, výměna skel… a další potřebné práce).

Nedílnou součástí je také zajištění záručního, pozáručního a reklamačního servisu.

Stínící technika s.r.o. - ID 89384360 - Garantovaný záznam
nám. Osvobození 1, Kostice, 69152

Výroba a prodej interiérových žaluzií, plisé den a noc, plisé, venkovních rolet, markýz, sítí proti hmyzu, lamelových  dveří. Dále také prodej sekčních, rolovacích i dvoukřídlých vrat. Nabízíme nejširší sortiment interiérových roletek.

Haškova 643/12, Karviná, 734 01
Nabízíme kompletní sklenářské práce a sklenářský servis. Zaměřujeme se na zasklívání oken, dveří, skleníků, výloh a další. Provozní doba: PO 8:00 - 16:00 hod. ÚT 8:00 - 17:00 hod. ST 8:00 - 16:00 hod. ČT 8:00 - 17:00 hod. PÁ 8:00 - 16:00 hod. SO ZAVŘENO NE ZAVŘENO
REINOLD s.r.o. - ID 97873712 -
Stará Červená Voda 43 , Stará Červená Voda, 790 53
Společnost Reinold s. r. o. se zabývá dřevovýrobou a výrobou speciálních palet na přepravu plastových profilů, od roku 1992. Dřevovýroba se neustále rozvíjí na tolik, že vlastníme pilu na pořez kulatiny a výrobní linku pro zpracování pořezané kulatiny. Specializujeme se i na výrobu dřevěných přířezů do obytných kontejnerů. Našim odběratelům - výrobcům kontejnerů dodáváme sady přířezu pro výměnné panely. Provozní doba dle telefonické domluvy
HSE, spol. s r.o. - ID 98989984 -
Nerudova 957 , Humpolec, 396 01
Zabýváme se výrobou zárubní, dveří, okenních rámů a protipožárních uzávěrů z kvalitního žárově pozinkovaného plechu. Zárubně se vyrábějí v provedení jak do sádrokartonových příček, tak do klasického zdiva. Provozní doba: PO 08:00-16:00 hod. ÚT 08:00-16:00 hod. ST 08:00-16:00 hod. ČT 08:00-16:00 hod. PÁ 08:00-16:00 hod.
ALVECA CZECH, s.r.o. - ID 94958410 -
Brněnská 154/32 , Mikulov , 692 01
Prodej a montáž plastových oken, dveří, interiérový dveří, vrat, garážových vrat, brán. Provádíme zemní práce, stavební poradenství a nákladní autodoprava. Provozní doba: dle telefonické domluvy.
Tilia Interiéry s.r.o. - ID 90509207 -
K Dílnám 684, Kolín IV , 280 02
Firma Tilia Vám předkládá velký výběr podlahových krytin. Dodáváme podlahy, dveře, terasy a schodiště komplexně s veškerým servisem čítajícím návrh a poradenství, cenové nabídky, montáž, dopravu. V oblasti podlah se rovněž zabýváme jejich velkoobchodním prodejem včetně veškerého příslušenství a poradenstvím ostatním podlahářským firmám. Provozní doba: Pondělí 7:00 - 17:00 hod. Úterý 7:00 - 17:00 hod. Středa 7:00 - 17:00 hod. Čtvrtek 7:00 - 17:00 hod. Pátek 7:00 - 17:00 hod. Sobota 8:30 - 11:00 hod. Neděle Zavřeno
TM okna, s. r. o. - ID 92801653 -
Mikulovice 14, Pardubice, 530 02
Provádíme montáž plastových oken a dveří Finstral, Otherm, hliníková okna, vchodové dveře, dřevěná okna a dveře. Dále nabízíme zimní zahrady FINSTRAL. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis na námi namontovaná okna. Nabízíme demontáž oken, likvidaci. Zednické práce. Provozní doba: Pondělí 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Úterý 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Středa 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Čtvrtek 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Pátek 8:00 - 12:00 13:00 - 17:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Jiráskova 568, Borohrádek, 517 24
Naše firma se specializuje na výrobu dřevěných eurooken, dřevěných vstupních dveří a zimních zahrad z masivního dřeva té nejvyšší kvality. Poskytujeme klientům individuální přístup, profesionální montáž a servis. Garantujeme dlouhou životnost našich produktů, na výrobu a montáž dáváme 5 let záruku. Provozní doba: Pondělí 6:00 - 15:00 Úterý 6:00 - 15:00 Středa 6:00 - 15:00 Čtvrtek 6:00 - 15:00 Pátek 6:00 - 15:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Stavona, spol. s r.o. - ID 98882185 -
České Libchavy 177, České Libchavy, 561 14
Vyrábíme plastová okna a plastové dveře výhradně z pevných certifikovaných profilů třídy A, již v základní verzi má kování bezpečnostní uzávěr pro zvýšenou odolnost proti vypáčení. Okna a dveře STAVONA vynikají vysokou pevností, bezpečností, špičkovým designem a odolností proti stárnutí. Nabízíme také posuvné dveře a stěny kombinující účelnost a eleganci. Provozní doba: dle tel.domluvy.
Marek Petráš - ID 89532930 -
Předbranská 415, Uherský Brod, 688 01
Naše firma se zabývá dodávkou a montáží plastových a hliníkových oken již 20 let. Našim zákazníkům nabízíme kvalitní česká okna a snažíme se, aby cena byla vždy příznivá a zákazník spokojený.
ŽALUZIE SLAVÍK - ID 93212813 -
Oblekovice 6118, Znojmo 5, 67181
Současným a velmi důležitým hlediskem moderního stavitelství je otázka úspory energie. Předokenní rolety výrazně snižují tepelné ztráty a tedy i náklady na topení. Předokenní rolety jsou navíc k dostání v mnoha barevných provedeních s ochranou proti otěru barvy a znečištění. Provozní doba dle telefonické domluvy.
Import Tomeček s.r.o. - ID 94058741 -
Máchova 1280/16, Rýmařov, 795 01
Střešní okna a rolety RoofLITE. Provozní doba: PO 08:00-16:00 hod. ÚT 08:00-16:00 hod. ST 08:00-16:00 hod. ČT 08:00-16:00 hod. PÁ 08:00-14:00 hod. Jinak dle telefonické domluvy.
GE-PA, spol. s r.o. - ID 93169547 -
Dr. Milady Horákové 1072/118 , Liberec VI-Rochlice , 460 06
Naše společnost GE-PA, spol. s r.o. sídlící v Liberci nabízí kompletní služby v oblasti sklenářských prací - broušení a zpracování skla, zasklívání, střešní světlíky, prodej polykarbonátů a další. Provozní doba PO 07:30-11:00 12:00-15:30 hod. ÚT 07:30-11:00 12:00-15:30 hod. ST 07:30-11:00 12:00-15:30 hod. ČT 07:30-11:00 12:00-15:30 hod. PÁ 07:30-11:00 12:00-15:30 hod.
SOLARA s.r.o. - ID 94133706 -
U skladu 2198/1 , Praha, 143 00
Společnost Solara je česká firma s tradicí zakázkové řemeslné výroby a kompaktním rodinným vedením. Navrhujeme, vyrábíme a montujeme zakázková i standardní střešní okna, ateliérová střešní prosklení a střešní výstupy. Jsme český výrobce standardních i plně zakázkových střešních oken, střešních prosklení a střešních výstupů. Provozní doba PO 07:00-15:30 hod. ÚT 07:00-15:30 hod. ST 07:00-15:30 hod. ČT 07:00-15:30 hod. PÁ 07:00-15:30 hod.
Patrik Janča - ID 93688425 -
V údolí 17, Praha 6, Suchdol, 165 00
Sklenářství ALFA Pat - rychlost a kvalita. Provozní doba PO-PÁ: 9:00-15:00 hod. Dle telefonické domluvy.
Šárka Rotterová - ID 98600026 -
Olšany 160, Rousínov u Vyškova, 683 01
Vitráže • Tiffany • Keramika Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
Miroslav PRAŽAN - ID 90410614 -
Jaromírova 361/67, Praha, 12800
Kompletní sklenářské služby. Provozní doba PO 09:00-17:00 hod. ÚT 09:00-18:00 hod. ST 09:00-17:00 hod. ČT 09:00-18:00 hod. PÁ 09:00-13:00 hod.
Kpt. Vajdy 3047/20, Ostrava, 730 00
Provádíme sklenářské práce, zasklívání. Výroba akvárií, terárií, zrcadel. Provozní doba PO 07:30-11:30 12:00-16:00 hod. ÚT 07:30-11:30 12:00-17:00 hod. ST 07:30-11:30 12:00-16:00 hod. ČT 07:30-11:30 12:00-16:00 hod. PÁ 07:30-11:30 12:00-15:00 hod.
Ota Lizna - ID 94972633 -
Masarykovo náměstí 9/8 , Boskovice, 680 01
Nouzové otevírání bytů, Systémy generálního a hlavního klíče. Montáž elektronických přístupových systémů. Zabezpečování, přídavné kování, kukátka...) Montáž zavíračů, koordinátorů atd. Zabezpečení dveří - umíme dveře přizpůsobit tak, že při zabouchnutí dveří se Vám uzamknou a Vy nemusíte řešit zda jste před zloději dostatečně chránění. Servis dveří a oken - plastových, hliníkových a dřevěných. Provozní doba: PO 08:00-17:00 hod. ÚT 08:00-17:00 hod. ST 08:00-17:00 hod. ČT 08:00-17:00 hod. PÁ 08:00-17:00 hod
OKNA LÁNÍK s.r.o. - ID 93393036 -
U cihelny 843, Luka nad Jihlavou, 588 22
Naše firma "Okna Láník" byla založena v roce 1990. Výrobky jsou spojením tradičního materiálu - dřeva a moderních technologií. V sídle firmy v Lukách nad Jihlavou se nachází vzorkovna i výrobní prostory. Rádi Vám předvedeme výrobu a vysvětlíme detaily použití materiálů a technologií. Provozní doba: Pondělí 6:00 - 16:00 Úterý 6:00 - 16:00 Středa 6:00 - 16:00 Čtvrtek 6:00 - 16:00 Pátek 6:00 - 16:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Antonín Kužel - ID 96297806 -
Svatopluka Čecha 89, Slavonice, 378 81
Provozní doba: dle telefonické domluvy. Nabízím služby v oboru truhlářství, nábytku a kuchyní.

1


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »