1 2


Firmy v kategorii Sport (70)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
Soukromá základní umělecká škola - taneční, s.r.o. - ID 95049536 - Garantovaný záznam
Jiráskova 762/9, Jeseník , 79001

Soukromou základní uměleckou školu – taneční, s.r.o. založila v roce 1994 paní Marta Jurková s dcerou Ladou. Škola na počátku sídlila v pronajatých prostorech, nejprve v budově bývalé polikliniky, kde byl pro výuku upraven tamní sál, po té v nebytových prostorech objektu ARA s.r.o. na Dukelské ulici. Od roku 1998 se pyšní vlastními prostory speciálně vybudovanými pro účely taneční školy na Jiráskově ulici v Jeseníku. Od roku 1998 vede školu Lada Stejskalová. V prvním školním roce studovalo na SZUŠ – taneční 195 žáků, v současnosti má škola kapacitu téměř naplněnou, školu navštěvuje 250 žáků.

Vizí školy je poskytovat vzdělání v maximální šíři tanečního umění. Naše absolventy vidíme jako tělesně i duševně kultivované osobnosti s všestranně rozvinutou taneční technikou, kulturou pohybu a tanečním projevem, zvýšenou tělesnou citlivostí, představivostí a tvořivostí, s vypracovaným správným a vyváženým držením těla, rozvinutým hudebním cítěním. Jsou odpovědní ke kolektivu a samostatní. Uplatňují se v amatérských souborech různého tanečního zaměření nebo v povolání, které vyžaduje kulturu pohybu. Milují tanec…

Prostorové vybavení školy splňuje všechna specifika pro výuku tanečního oboru. Vyučuje se v budově projektované a postavené za účelem výuky tance. Budova disponuje prostornou útulnou šatnou, sociálním zařízením se sprchou, velkým tanečním sálem a dvěmi kancelářemi s plnou počítačovou výbavou. V zahradě školy je zbudován venkovní zpevněný povrch.

Materiální vybavení školy je nadstandartní. Mimo klasicky zařízeného baletního sálu (zrcadla, tyče, gymnastický koberec, žebřiny, míčky, švihadla, šátky, kruhy, audio video techniku, hudební nástroje – tamburíny, bubínky, paličky), u nás nacházíte speciální pomůcky v nejlepší kvalitě. Otevíráme tak dětem možnosti nahlédnout do několika tanečních odvětví, kde jsou nezbytné. Jsou jimi twirlingové hůlky, třásně pom-pom, špičkovky, břišní penízkové pásy, křídla ISSIS, závoje.

Lanový park SpideR'S centre - ID 95244292 - Garantovaný záznam
Říčky v Orlických horách (horní parkoviště u Sky centra Říčky), Rokytnice v Orlických horách, 51761

Lanový park SpideRS CENTRE se nachází v těsném sousedství Ski centra Říčky v Orlických horách. V lanovém centru Vám nabízíme zdolávání devíti okruhů. Jednotlivé okruhy jsou rozlišeny dle obtížnosti barevným značením. Pět okruhů je primárně zaměřeno na zdolávání lezeckých překážek a čtyři jsou na vyznavače adrenalinových sjezdů – gravitačních lanovek. Navíc pro děti menšího vzrůstu je připraven juniorský okruh. Nejmenší mohou, za dohledu doprovodu, pilovat lezecký um v miniparku, zde je i posezení přímo v centru dění a občerstvení.

Čeká Vás více než osmdesát překážek ve výšce až 16 m nad zemí, na ploše o rozloze cca 3500 m2, které jsou zhotoveny převážně z dřevěných prvků, kvalitních ocelových a nylonových lan. Každý spiderman se jistí na ocelovém laně připevněném ve výšce cca 180 cm nad překážkami. Ty jsou umístěny mezi plošinami ukotvenými na zdravých vzrostlých stromech, na základních okruzích s možností vyhnout se obtížnějším prvkům.

SPORTPROTEBE.CZ - ID 96467720 - Garantovaný záznam
Tuřanka 1512/55, Brno, 627 00

SportProTebe.cz je odborný obchod se specializací především na badminton a raketové sporty, které sami hrajeme. V našich řadách jsou závodní hráči provozující badmintontenissquash. Máme odborníky na vyplétání všech typů raket, v testovacím týmu jsou špičkoví hráči na stolní tenis. Doplňkovým sortimentem jsou vybrané výživové produkty nejvyšší kvality, sportovní bandáže, posilovací powerballyhelmy,míčové sporty a prodej kinesiologických potřeb.

GOLF DOBROUČ - ID 94143918 - Garantovaný záznam
Dolní Dobrouč 700, Dolní Dobrouč, 56102

Sportovní 18. jamkové hřiště se rozkládá na 65 ha zvlněné krajiny podhůří Orlických hor. Hra golfistu povede údolími mezi lesy a na výše položených jamkách nadchne krásnými výhledy.

Naše nadšení a pohodovou rodinnou atmosféru bychom rádi sdíleli se všemi, kteří se stanou členy našeho klubu, ale i s těmi, kteří se u nás zastaví třeba jen na jednu příjemnou hru.

SK Prosek Praha - ID 91622929 - Garantovaný záznam
Lovosická 559/32, Praha, 19000

SK Prosek je největším sportovním klubem na Praze 9 a Praze 18. Sportovní klub Prosek reprezentuje 7 oddílů v nichž je registrováno 730 členů - 270 dospělých a 460 mládežníků. Fotbalovou část areálu využívá Fotbalová akademie Praha s více než 300 členy.

Perspektiva SK Prosek se nabízí ve vytváření možností pro zlepšování ekonomických podmínek a soběstačnosti, ve zkvalitňování své dosavadní činnosti a v nabídce nových sportovně-tělovýchovných aktivit pro děti i dospělé ze sídlišť Prosek, Letňany a spádového okolí.

Petr Straňák - půjčovna elektrokol - ID 94930800 - Garantovaný záznam
Hlucká 595, Dolní Němčí, 68762

Nabízím k půjčení elektrokola Lectron (5x) a Sava (1x). Stačí jen zavolat, nebo napsat a půjčit si je. Po dohodě kola přivezu až k vám. 

Komenského 841, Suchdol nad Lužnicí, 37806

Provozujeme půjčovnu lodí i paddleboardů a vodáckého vybavení, specializující se na horní tok řeky Lužnice. Ve spolupráci s tělovýchovnou školou a půjčovnou organizujeme a instruktorsky zajišťujeme školní výlety a vodácké kurzy.

Půjčujeme na adresách:

Komenského 841, 378 06 Suchdol nad Lužnicí

U jezu, 378 06 Suchdol nad Lužnicí

Tušť 156, 378 06 Suchdol nad Lužnicí 

Ubytování na Brance - ID 96937740 - Garantovaný záznam
Branka, Tachov, 34701

Apartmány Dalibor - ubytování na Brance

Tento nově otevřený moderně zařízení chalet (leden 2016) se nachází v panenské přírodě západních Čech a CHKO Český les, v malebné vesničce Branka, která leží jen 5 km od německých hranic a necelých 10 km od okresního města Tachov (59 km severozápadně od Plzně).
Dům je vhodný k rodinným oslavám, firemním akcím, sportovním pobytům či jen k relaxaci a rekreaci. K relaxačním účelům je pro hosty připravena odpočinková místnost s lehátky a infra saunou.
V celém objektu je možno připojit se k bezdrátové WIFI FREE síti.
Kapacita zařízení je až 20 osob. Pokoje jsou rozmístěny ve dvou apartmánech.
Chalet nabízí také možnost využití velké společenské místnosti s místem až pro 30 osob. Samozřejmostí je prostorná plně vybavená moderní kuchyně s kávovarem a výčepním pultem.
V případě zájmu lze zajistit sud s pivem (Prazdroj, Gambrinus či Chodovar) či víno z vinařství Pavel Lebloch.
Součástí společné části je velká LED televize s příslušnou aparaturou k ozvučení prostoru a také vlastní toalety.
V letních měsících jsou k dispozici dvě terasy s posezením, grilem, krbem a zařízením na pečení selat.
50 m od domu se rozprostírá osmi hektarový rybník s průzračnou vodou vhodnou ke koupání či k rybolovu. Tento rybník je pod státní správou, proto je nutné opatřit si náležitá povolení pro rybolov v těchto vodách. Rybolov lze také provozovat u soukromého rybníku, který se nachází v bezprostřední blízkosti objektu.
Stravovací zařízení lze nalézt jak v obci Branka, tak v nedaleké Svobodce, Tachově anebo za hranicemi v obci Bärnau.

AUTOKEMPINK KONOPÁČ spol. s r.o. - ID 90568961 - Garantovaný záznam
Konopáč 37, Heřmanův Městec, 53803

Nabízíme ubytování v pokojích, dvou, čtyř či šestilůžkových chatách, stanech a karavanech. K dispozici je letní kino, restaurační zařízení, sportovní hřiště, dětské hřiště, půjčovna sportovních potřeb a ohniště. Možnost pořádání školení či seminářů v učebně s promítacím plátnem. Standardem je připojení k Wi-Fi dostupné po celém území kempu.

NABÍZÍ SVÉ SLUŽBY PRES 50 LET

Sportovně –rekreační areál se nachází v podhůří Železných hor. Je součástí místní části Heřmanova Městce s názvem Konopáč v Pardubickém kraji. Středem areálu je přírodní koupaliště s malebným ostrůvkem a tobogánem o jehož vzniku jsou záznamy z počátku 20 století. V roce 1932 – 35 byla provedena modernizace a po roce 1968 byl areál vybavován na stávající kempink. Jeho hlavní předností je koupání v přírodní neupravované vodě přitékající z pramenů z přilehlých svahů a „Zlatého potoka“. Vycházky do okolních lesů a okolo dalších rybníků vhodných k rybolovu - značených pěších i cyklostezek, i okolí bohaté na zajímavosti i památky.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - ID 98000683 - Garantovaný záznam
U Ladronky 1006/40, Praha, 16900

Jsme hravá a zdravá školka v nádherném prostředí parku Ladronka. Otevřena celoročně od pondělí do pátku, pro děti ve věku 2-6 let. Hrajeme si a sportujeme. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.

LUHAPARK - ID 93209719 - Garantovaný záznam
Jurkovičova alej 77, Luhačovice, 763 26

Sportovní areál LUHAPARK leží jen 5 minut  chůze od Luhačovické přehrady. Nabízí nejen sportovní vyžití(minigolf, tenisové kurty,  nohejbalové hřiště), ale součástí sportovního areálu je také restaurace s domácí atmosférou, která nabízí poctivou českou kuchyni, příjemné večery s živou hudbou a venkovním grilováním, široký výběr alko i nealko nápojů. Pro nejmenší je k dispozici dětské hřiště, na které dohlédnete přímo z terasy restaurace.

Golferia, s.r.o. - ID 98907910 - Garantovaný záznam
Čeladná 741, Čeladná, 73912

Resort s dvěma osmnáctijamkovými hřišti, klubovnou a zázemím pro golfisty.

Stylová restaurace Golf, ubytování Golf Apartments a moderní jízdárna Prosper Horse Ranch jsou nedílnou součástí celého komplexu služeb.

Sněžné 96, Sněžné, 59203

Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny.

Mateřská škola je dvojtřídní mateřskou školou s celodenním provozem od 6.30 do 16.00 hodin.

INTERSPORT Most - ID 93061922 - Garantovaný záznam
Radniční 3400 , Most 1, 434 01

INTERSPORT JE NEJVĚTŠÍM PRODEJCEM SPORTOVNÍHO OBLEČENÍ A VYBAVENÍ NA SVĚTĚ.

30 prodejen + firemní centrála, 340 zaměstnanců, celkový roční obrat: víc než 1mld. CZK

Nabízí oblečení a obuv na sport i pro volný čas. S výběrem sportovního vybavení vždy pomohou odborní poradci, kteří jsou často sami nadšenými sportovci. Prodejny navíc nabízí službu servisu sportovního vybavení, od opravy výpletů tenisových raket, přes opravu kol, ošetření inline bruslí a skateboardů až po seřízení lyží.

NAŠE HISTORIE

Společnost INTERSPORT ČR s.r.o. je součástí obchodní organizace INTERSPORT International, největšího prodejce sportovního vybavení na světě. Nyní působí již ve 42 zemích světa a 5500 prodejnách. Licenci na provozování prodejen v České republice získal INTERSPORT Austria. V první fázi aktivní expanze se v Česku od roku 2001 rozšiřoval především formou franchisingu.

NAŠE SOUČASNOST

Kvalita odborného poradenství a prodejní dovednosti zaměstnanců jsou předpokladem zákaznické spokojenosti a podmínkou úspěchu v mimořádně konkurenčním a měnícím se prostředí. INTERSPORT nabízí široký výběr sportovního vybavení a oblečení předních světových značek i značek exkluzivních.

STATEK HUBÍLES - Lenka Činčurová - ID 89895351 - Garantovaný záznam
Hubíles 12, Smiřice, 50303

Rodinný statek, zrekonstruovaný v roce 2014, nyní nabízí ubytováníobčerstveníagroturistiku, jízdy na koních a další oddechové vyžití. Vhodné i pro turisty a cykloturisty a všechny, kteří mají rádi příjemné prostředí, přírodu, zvířata a v neposlední řadě historické památky, hojně zastoupené v blízkém okolí. Zvláště se pak těšíme na rodiny s dětmi. Každý si u nás určitě vybere dle svých zájmů.

Dále nabízíme Intenzivní jezdecký kurz, kroužky jezdectví pro děti (v průběhu školního roku).

 

SPORTOVNÍ AREÁL A KEMP DOLNÍ MORAVA - ID 95218188 - Garantovaný záznam
Dolní Morava 7, Dolní Morava, 56169

Sportovní areál Dolní Morava slouží téměř ke všem aktivitám, které si dokážete představit. Vyžití tu najdou rodiny s dětmi, táborníci, kempaři, sportovní kluby na soustředění, školy v přírodě. Pořádáme koncerty, taneční zábavy, grilovačky. Pro kempaře máme krásné čisté zázemí a snažíme se všem návštěvníkům našeho areálu vyjít vstříc. v provozu také restaurace s nabídkou obědů a večeří. Tohle je jen na okraj ;-) zavítejte k nám a poznejte sami. Těšíme se na Vás.

CK SPORT-SEMERINK s.r.o. - ID 91007762 - Garantovaný záznam
Janov nad Nisou 1284, Janov nad Nisou, 468 11

Vrcholem našeho snažení je poskytnout sebepoznání, možnost sáhnout na nepoznané cíle a prožít sounáležitost v náročnějších podmínkách než je doma, ve škole nebo v kanceláři.
Nejen pomocí outdoorových aktivit pomáháme seznamovat a sbližovat kolektivy již více jak 10 let.
Naším krédem je "Dál než na vrchol", myšlenka, která nesouvisí jen se samotným výstupem či překonáním sama sebe a překročením vlastního stínu, ale především tkví v bezpečném návratu odkudkoliv za pomoci ostatních členů vlastního kolektivu. A pomyslná úskalí nemusí být jen ferratami v Dolomitech, ale i překážky v komunikaci a různá tření zabraňující tvůrčímu duchu ve vyjádření.

POBOČKY:

HOTEL SEMERINK - Janov nad Nisou č. 1284
CK SPORT-KOLÍNSKÁ BOUDA - Velká Úpa č. 319, Pec pod Sněžkou
CK SPORTKIDS - Gagarinova 766/37, Liberec VI-Rochlice, Liberec 

FUNARENA CHEB s.r.o. - ID 97579013 - Garantovaný záznam
Potočiště 3, Odrava , 35002

Provozujeme zábavní centrum FUN arena Cheb. Najdete zde zábavu a sportovní vyžití pro děti i dospělé. Motokáry venku i v kryté hale, jumparena, laerová střelnice, virtuální svět a multiball.  Nabízíme také možst ubytování a v provozu je také restaurace. 

H.S.H SPORT s.r.o. - ID 92513609 - Garantovaný záznam
Nádražní 42/82, Praha, 150 00

H.S.H Sport, s.r.o. je česká soukromá společnost. Podnikáme zejména v oblasti prodeje, distribuce a servisu sportovní elektroniky, hodinek, sportovního vybavení, šachů a společenských her. Provozujeme několik plnosortimentních a značkových e‑shopů a dvě kamenné prodejny.

DELROY'S GYM - ID 88894050 - Garantovaný záznam
Zborovská 1287/4, Praha, 150 01

Naše tréninky jsou určeny pro širokou veřejnost - muže, ženy a děti všech věkových kategorií (kickbox, Muay Thai, kondiční box... aj.)
Tréninky pro veřejnost jsou koncipovány tak, že využívají technik a tréninkových metod různých bojových sportů, které rychle a efektivně dodají požadovaný výsledek, a't už je to zpevnění těla, úbytek váhy nebo naopak získání svalové hmoty. Tréninky Vám zábavnou formou pomohou zbavit se stresu a zároveň se naučit něco nového, jsou velmi komplexní - zahrnují posilování všech partií těla, stretching, kardiovaskulární cvičení, cvičení na zvýšení fyzické kondice. Navíc znalost základů jakéhokoliv bojového sportu Vám zvýší sebevědomí, zrychlí se vaše reflexy a reakce na různé podněty, budete vědět jak reagovat v nebezpečných situacích.
Veškeré amatérské tréninky jsou bezkontaktní. Sparring probíhá v lekcích pro pokročilé, nebo při soukromých trénincích na základě požadavku klienta.
Výuka probíhá v češtine a angličtině. Klientela je mezinárodní.
Tréninky je možné zorganizovat jako soukromé nebo polosoukromé - tzv. CEOBoxing.

Naším hlavním cílem je, abychom Vám v profesionálním a přátelském prostředí pomohli být stále v kondici.

POBOČKA:

MMA SHOP s.r.o. - Na poříčí 1045/22, Nové Město, Praha 

U.S. KIDS GOLF CZ - ID 92783733 - Garantovaný záznam
Zrzavého 1705/2a, Praha, 163 00

VYBAVENÍ A PRODUKTY
Správnost koncepce vytvořenou USKG potvrzuje i to, že řada dobrých výrobců téměř 100% okopírovala logiku systému a měření podle barevných tyčí nebo pásů. Ale dokonalý fitting pro toho kterého hráče neleží jen ve výrobě různě dlouhých šaftů. Vyvážení všech parametrů je velmi zdlouhavý proces zkoumání a dalších úprav, které nelze provést "přes noc". I proto si USKG drží své prémiové postavení v dětském a juniorském golfu po celém světě. I to, že společnosti, které se dříve se koncentrovaly výhradně na dospělé hráče, i díky U.S. Kids golf úspěchům vrcholícím každoročně World Championship a TEEN Tour v Pinehurstu, NC, začaly větší pozornost věnovat i vybavení pro děti, potvrzuje správnou cestou, kterou se USKG společnost vydala a dál po ní kráčí.

ULTRALIGHT SÉRIE
Již od roku 1997 je Ultralight standardem v oblasti golfového vybavení pro začínající děti a mládež. Zatímco jiní výrobci obvykle nabízejí několik velikostí pro velmi širokou škálu věku, U.S. Kids Golf řady se liší o pouhé tři palce (7,5 cm) výšky hráče. Hole se přitom liší nejen svými rozměry, tj. délkou šaftů i velikostí hlav holí, ale i např. pružností šaftů. Až o 30% nižší hmotnost hlavy hole oproti dospělým a vyšší pružnost šaftů dovoluje hráčům vyvinout vyšší rychlost švihu. Flexe šaftů je specifická pro každou výškové kategorii, totéž platí i velikosti gripů. Výsledkem práce našich inženýrů je vybavení, které podporuje lepší švih, více radosti ze hry a věřme, že i lásku ke golfu na celý život.

TOUR SÉRIE
Pokud už mladý golfista získá dostatečné zkušenosti a potřebuje cosi lepšího, odpovědí je Tour Série. Od doby jejího uvedení v roce 2007 se Tour Série rychle stala volbou číslo jedna mezi nejlepšími hráči, kteří se utkávají na U.S. Kids Golf World Championship. Proč?
Výkon. Míček totiž letí dále a s větší přesností, protože hlavy jsou o 5 % těžší než u systému Ultralight a šafty jsou tužší a delší.
Kvalita holí je shodná s mnoha předními výrobci holí pro dospělé.
Design a pak i výroba každé velikosti poskytuje perfektní přizpůsobení každého parametru hole, včetně délky, loftu či objemu hlavy, její hmotnosti či hmotnosti šaftu, frekvence i flexe s nízkým "kick pointem", velikost gripu i úhlu lie. Tour Série - a zejména pak již třetí generace TS3 uvedená v roce 2018 - pomáhá špičkovým mladým hráčům dosahovat těch nejlepších výsledků.
To je ten důvod, proč nejlepší mladí hráči hrají s Tour Sérií.

R & B MĚDÍLEK s.r.o. - ID 90091359 - Garantovaný záznam
B. Němcové 371, Žacléř, 542 01

Česká rodinná firma R&B Mědílek s.r.o. byla založena v Žacléři ve Východních Čechách v roce 1990. Na začátku svého působení byla zaměřena na výrobu cyklopásek tj. omotávek na řidítka kol a přes cyklistiku se dostala i k výrobě sportovních lahví.

Nyní firma patří k předním evropským producentům plastových nápojových lahví s potiskem na zakázku pro různé klienty od sportovních týmů, reklamních agentur, až po velkoodběratele v zahraničí.

V roce 2009 firma R&B uvedla na trh pod značkou ZDRAVÁ LAHEV® unikátní nápojovou lahev, která je vyrobena  ze speciálního medicínského materiálu. Ten je zárukou kvality a absolutní zdravotní nezávadnosti. Díky svým vlastnostem tak přináší mnoho výhod konečným uživatelům.

V roce 2017 přibyl do rodiny ZDRAVÉ LAHVE® další člen - svačinový box ZDRAVÁ SVÁČA.

S-CENTRUM - ID 92373472 - Garantovaný záznam
Ústecká 1945/10, Děčín, 405 02

HOTEL S NEJŠIRŠÍ NABÍDKOU SPORTOVNÍCH A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT V KRAJI

Užijte si pobyt v hotelu S-centrum Děčín bez ohledu na počasí. Váš program má nepřeberné množství variant, které připravíme na míru. Ubytování s výhledem na Labskou kotlinu, Děčínský zámek a zajištěné cesty v horském terénu Via Ferrata. Hotel S-centrum v Děčíně nabízí kvalitní ubytování v Ústeckém kraji a nejširší možné spektrum aktivit pro Váš volný čas. Pokoje hotelu v Děčíně jsou velmi prostorné s nadstandardními koupelnami.

 

MONSTER GYM BRNO - ID 94970555 - Garantovaný záznam
Tuřanka 1, Brno, 62700

Nová posilovna MONSTER GYM působí moderním i domácím interiérem s pečlivě zvolenými stroji předních výrobců značky Grünsport, Sportmar a světové špičky Hammer Strength. I přes kompletní renovaci plánujeme novinky, které budou dál obohacovat naše fitness. MONSTER GYM se nachází 15 minut od hlavního nádraží MHD. K dispozici je nespočet stanovišť ve třech patrech, prostor využitý do posledního detailu pro mnoho druhů cvičení, skvělé ozvučení, Wi-Fi zdarma, spousty zrcadel, činek, kotoučů, špičkových os a tak dále. Rádi s vámi projdeme celé fitness, poradíme se stroji, správném držení těla na stanovištích, správně zvolenou taktikou, nebo se stravou a podobně!  Poznejte posilovnu vybudovanou na základě sportovních zkušeností, znalostí a velmi blízkému vztahu k tomuto sportu za skvělou cenovou nabídku! Těšíme se na vás! 

Ubytování u Caisů na Šumavě - ID 91512420 - Garantovaný záznam
Chalupy 98, Stachy, 38473

Ubytování u Caisů na Šumavě nabízí pronájem chaty (4-6 osob) a chalupy (1-10 osob). Oba ubytovací objekty leží v prostředí ekologické zemědělské farmy, která je zaměřená na extenzivní chov masného skotu. V případě zájmu je možné zajistit i prohlídku farmy.

Tělocvičná jednota Sokol Benešov - ID 94020335 - Garantovaný záznam
Tyršova 438, Benešov, 25601

Tělocvičná jednota Sokol Benešov je součástí celonárodního sdružení Sokola, který přináší sport pro každého, bez rozdílu věku a příjmu. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Vás ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.

PENZION ČERTŮV KÁMEN - ID 95518438 - Garantovaný záznam
Světnov 157, Žďár nad Sázavou, 59102

Nabízíme ubytování v penzionu Červův Kámen. Kapacita bytování je 15 lůžek v 6 dvoulůžkových pokojích a jednom apartmánu, s možností přistýlek. Všechny pokoje mají vlastní sprchu a toaletu. K dispozici zahrada, krby, úschovna kol a plně vybavená kuchyně

Marie Němcová - ubytování Fryšava - ID 99529413 - Garantovaný záznam
Fryšava pod Žákovou horou 28, Fryšava pod Žákovou horou, 59204

Výborně hodnocený rodinný podnik Ubytování Pavel Němec vás zve k pohodovému pobytu uprostřed přírody Žďárských vrchů. Najdete jej v obci Fryšava pod Žákovou horou, jen pár kilometrů od Nového Města na Moravě a světoznámého sportovního areálu Vysočina Aréna. V zimě si tady užijete pořádnou porci upravovaných běžkařských stop, které se v létě změní na cyklotrasy a singltreky. Pavel Němec pronajímá dvoulůžkový a čtyřlůžkový apartmán. K domu patří zahrada. Hosté své automobily zaparkují přímo před objektem zdarma.

APARTMÁNY ÚPATÍ JEŠTĚDU - ID 99521484 - Garantovaný záznam
K Bucharce 419, Liberec, 46008

Ubytování na úpatí Ještědu

Vítejte na úpatí Ještědu, v exkluzivní lokalitě, která spojuje krásy přírody s výhodami krajského města Liberce. Apartmány Úpatí Ještědu poskytují ideální zázemí pro každého, kdo chce strávit aktivní rodinnou dovolenou.

Dopoledne na kole na Ještědu a odpoledne v ZOO? Není problém. Ubytujte se v jednom z našich osmi útulných apartmánů a probouzejte se s výhledem na hluboké lesy Ještědu a hřeben Krkonoš. Prožijte zde kvalitní chvíle se svými blízkými, odpočiňte si od každodenního shonu, protáhněte tělo, objevte nová místa a vracejte se domů odpočatí a plní energie.

Tělovýchovná jednota Sokol Velké Němčice z.s. - ID 96879736 - Garantovaný záznam
Velké Němčice 630, Velké Němčice, 69163

Tělovýchovná jednota Sokol Velké Němčice z.s. byla založena v roce 1920.

Mezi sporty, které naše tělovýchovná jednota sdružuje patří fotbal a stolní tenis.

Klub sportu a kultury Vlčnov, příspěvková organizace - ID 91792641 - Garantovaný záznam
Vlčnov 186, Vlčnov, 68761

Klub sportu a kultury Vlčnov (KSK) je příspěvkovou organizací a jejím zřizovatelem je Obec Vlčnov. Organizace zajišťuje sportovní a kulturní vyžití občanů, uchovávání tradiční lidové kultury a rozvoj cestovního ruchu v obci Vlčnov a jejím nejbližším okolí.

Vnitřní prostory jsou koncipovány jako tzv. víceúčelové zařízení, největší prostor funguje jako tělocvnična i společenský sál. Cvičí zde žáci základní školy, trénují všechny sportovní oddíly a spolky, schází se zájmové umělecké kolektivy, probíhají zde kurzy, semináře apod. 

Provozujeme Turistické informační centrum, Galerii na Měšťance, památkové objetky lidové architektury. Organizujeme a realizujeme společenské dění v obci, mezi naše největší a tradiční akce patří známá Jízda králů Vlčnov. Folklorní slavnost, která se koná vždy o posledním květnovém víkendu.

RELAX Maxmillian s.r.o. - ID 91022884 - Garantovaný záznam
Dolní Světlá 49, Mařenice , 47157

Nabízíme ubytování v našem penzionu Relax Maxmillian. Ubytování s restaurací službami wellness a vířivkou. Sportovní vyžití. 

Penzion LATER - ID 94905841 - Garantovaný záznam
Pusté Žibřidovice 106, Jindřichov, 788 23

Penzionu LATER se nachází v klidném prostředí v centru Jeseníků v obci Pusté Žibřidovice.

Nabízíme levné ubytování, sportovně-relaxační pobyty, sportovní soustředění, školy v přírodě, firemní akce, výbornou domácí kuchyni a příjemné ceny.

LESNÍ PENSION s.r.o. - ID 89179373 - Garantovaný záznam
Lipno nad Vltavou 48, Lipno nad Vltavou, 38278

Lesní Pension Kobylnice je rodinný penzion u jezera Lipno a zaručuje svým klientům ubytování uprostřed nejkrásnějšího a turisticky nejzajímavějšího regionu Šumavy – u jezera Lipno.

Princ Sport - ID 92201713 - Garantovaný záznam
Milady Horákové 845/96, Praha, 17000

Jsme společnost s 32letou tradicí, která se specializuje na velkoobchod a maloobchod s lyžařským vybavením.

Naše společnost je výhradním dovozcem špičkového japonského lyžařského oblečení zn. Descente pro ČR a SR a italských luxusních helem zn. Hammer pro ČR. Dále jsme prodejce zn. Marker, Völkl, Dalbello.

Velkoobchod: Na Hůrce 1041/2, 160 00 Praha-Ruzyně 

Rybářské potřeby Masterfish - Adam Zeman - ID 97916843 - Garantovaný záznam
Palackého 421/43, Valašské Meziříčí, 75701

Ve specializované prodejně nabízíme široký sortiment rybářských potřeb pro začínající i zkušené rybáře.

Střížov 3, Cheb, 35002

Sportovně relaxační komplex Sport – Relax Buky se nachází v části města Cheb – Střížov v Karlovarském kraji, který patří mezi nejvyhledávanější lokality nejen pro zachovalé životní prostředí a zdravý vzduch, spokojené trávení volného času, oázu klidu pro oddych a regeneraci.

Sportovní klub Mušketýr Ostrava z.s. - ID 91534424 - Garantovaný záznam
Vlčkova 391/40, Ostrava-Slezská Ostrava, 71000

Od roku 1992, kdy byl sportovní klub Mušketýr založen, několikrát změnil své působiště. Nyní se stáj nachází v Trojickém údolí ve Slezské Ostravě, dobře ukryt před hlukem civilizace. Nad stájí se tyčí nejvyšší bod Ostravy - halda Ema. Okolí je jako stvořené pro vyjížďky na koni - krásná příroda, rybníky, louky, lesy... . Na co si jen vzpomenete. Těžko byste hledali jiné, tak krásné místo, blízko centru Ostravy. Nemáme to daleko k soutoku řek Ostravice a Lučiny, a také k Slezskoostravskému hradu, kde můžeme v horkých letních dnech ochladit sebe i koníky, ani k rozlehlým heřmanickým loukám kde se koně rádi proběhnou. Za stájí máme k dispozici travnatou plochu, která kdysi byla fotbalovým hřištěm, dnes nám slouží jako kolbiště. Nově nám přibyla nová písková jízdárna, na které se provoz od jejího zrodu ještě nezastavil. Naproti stáje stojí dům, jehož spodní patro využíváme jako klubovnu a šatnu, kde se všichni členové klubu scházejí. Nesmíme zapomenout na nejoblíbenější místo našich koníků - 2 prostorné výběhy s ovocnými stromy. V této době náš klub čítá kolem 40 aktivních členů nejrůznějších věkových skupin. 

K dispozici máme 25 koní, a to převážně vlastního chovu. Jedná se o Českého a Slovenského teplokrevníka (z vysokým podílem Anglického plnokrevníka) a sportovní pony. Tito koně jsou využíváni nejen k výcviku jezdců a k zápřahu v kočáře, ale reprezentují nás také na různých společenských akcích a závodech.

PENZION JEČMÍNEK - ID 92152112 - Garantovaný záznam
Červená Voda 360, Červená Voda, 56161

Penzion Ječmínek se nachází v Pardubickém kraji v obci Červená Voda v podhůří Orlických hor a Jeseníků. Nabízí celoroční ubytování v moderních prostorných apartmánech. V létě může být penzion výchozím bodem pro turistiku, cyklistiku či houbaření. V zimě mohou návštěvníci využít sjezdové a běžecké tratě v blízkém okolí. Pro odpočinek a relaxaci nabízí penzion Ječmínek wellness centrum s vířivkou, saunou a masážemi. Wellness služby jsou nejen pro ubytované hosty, ale může je využít široká veřejnost. Společenská místnost penzionu slouží jako jídelna pro hosty nebo k pořádání různých akcí jako jsou školení, semináře, rodinné oslavy. Ubytováni mohou být i čtyřnozí přátelé hostů penzionu. Wifi v celém objektu. Parkování je před budovou, penzion má zastřešené parkoviště.

Provozovatel:

  • Rolnická společnost s.r.o. - Červená Voda č. 183, 561 61 Červená Voda

 

NÁRODNÍ SPORTOVNÍ CENTRUM PROSTĚJOV - ID 94273863 - Garantovaný záznam
Za velodromem 4692/7, Prostějov, 796 01

Hala byla slavnostně otevřena 13. září 2018 za přítomnosti ministra školství Roberta Plagy, hejtmana Olomouckého kraje Ladislava Oklešťka, primátorky města Prostějova Aleny Raškové, předsedy ČUS Miroslava Jansty, prezidenta olympijského výboru Jiřího Kejvala a dalších hostů.

Andělská Hora 597, Andělská Hora, 36471

Areál se třemi sjezdovkami

Ve skiareálu Annaberg v Andělské Hoře se nacházejí tři  sjezdovky. Dvě z nich jsou situovány na jih, tzn. že prakticky po celý den je zde příjemné teplotní klima, protože na ně svítí slunce.

Půjčovna s širokým výběrem lyží a vybavení

V skiareálu se nachází půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení . Pro letošní lyžařskou sezónu 2018/2019 byla půjčovna dovybavena novými lyžařskými a snowboardovými sety.

Zábava na sněhu

Závody, karnevaly a pod.

MC Invest, a.s. – REKREAČNÍ OBJEKTY Chalupy na Moravě - ID 95534969 - Garantovaný záznam
Netroufalky 797/7 (sídlo), Brno, 62500

Čtyři chalupy na třech různých místech. Každá úplně jiná. S vlastním příběhem a v jiné části Moravy. Ať už se chcete podívat na sever do Jeseníků, na východ na Valašsko nebo ochutnat víno na jižní Moravě - my vás ubytujeme. Pronajměte si ubytování v soukromí, kde si svou dovolenou budete moct užít naplno. Ať už jí chcete strávit odpočinkem nebo aktivně.

Chalupy: 

CHALUPY VE VALAŠSKÉ BYSTŘICI

Valašská Bystřice 56, 756 27 Valašská Bystřice, Česko

Souřadnice: 49.3965417N, 18.1639519E

CHALUPA V RADĚJOVĚ NA JIŽNÍ MORAVĚ

Radějov 75, 696 67 Radějov, Česko

Souřadnice: 48.8510278N, 17.3664167E

CHALUPA V BĚLÉ POD PRADĚDEM V JESENÍKÁCH

Bělá 46, 790 01 Bělá pod Pradědem, Česko

Souřadnice: 501357956N, 17.2096692E

CK MATES - ID 99032638 - Garantovaný záznam
Svatojanské náměstí 47, Trutnov, 541 01

Firma Mates Trutnov byla založena v roce 1992. Tímto se řadíme mezi nejstarší a nejzkušenější outdoorové firmy v České Republice a jedna z prvních prodejen zdravé výživy.

Sportovní outdoorový obchod se nachází v prvním patře a najdete tam vybavení pro turisty, horolezce, skialpisty,vodáky, běžce na lyžích, trampy i cestovatele. Nabízíme široký sortiment  těchto outdoorových firem: Montura, Direct Alpine, Salewa, Dynafit, Vaude, Marmot, Hannah, Rafiki, Ocún, Moira, Sensor, Devold, Petzl, , Ospray, Beal, Prana, Fjallraven, North Face, Black Diamond, Asolo, Hanwag, Lowa, Aku, Keen a spoustu jiných.

Prodejna a jídelna zdravé výživy je v přízemí. Nejen, že u nás nakoupíte bio potraviny a produkty zdravé výživy, jako jsou celozrné obiloviny, těstoviny, polotovary- tofu, seitan, robi, obilné a luštěninové pomazánky, mořské řasy, různé druhy musli, obilné nápoje a kaše i ovocné a zeleninové šťávy. U nás navíc z těchto produktů vaříme teplá jídla včetně polévek a připravujeme čerstvé saláty. Jídelna funguje zároveň jako stála galerie trutnovského fotografického klubu.                                                    

Suterén slouží jako Horský klub, kde se promítají filmy a fotografie z výprav, hraje živá nebo reprodukovaná muzika. K dispozici je repro soustava a data projektor. Samozřejmě že v našem klubu nezahynete žízní, při akcích točíme pivo z pivovaru Krakonoš, který je přes ulici a naléváme kvalitní moravská vína. Tento prostor nabízíme k využítí i pro Vaši akci.

SPORT SERVIS PAULÁTH - ID 92269739 - Garantovaný záznam
Matuškova 496/5, Havířov, 736 03

Nabízíme prodej sportovního příslušenství, půjčení sportovního vybavení, prodej a servis. Opravujeme a seřizujeme lyže, snowboardy, jízdní kola a další.

POBOČKA:

  • TENISOVÉ DVORCE PAULÁT - Resslova 1597/1, Havířov
BIKEMAX s.r.o. - ID 99107258 - Garantovaný záznam
Masarova 2407/7, Brno, 628 00

BIKEMAX - specializovaná cykloprodejna a eshop s jízdními koly a příslušenstvím. Prodáváme pouze osvědčené výrobky od předních značek. 

Vedle jízdních kol nabízíme i kompletní sortiment cyklistických doplňků a příslušenství. Na všech našich prodejnách provozujeme také odborný servis kol všech značek.

BIKEMAX vám taky zpříjemní jízdu na kole díky propracovanému systému nastavení posedu díky našeho proškoleného personálu a jedinečným sortimentem německé značky SQlab., která je lídrem na trhu s ergonomickými komponenty.

Exluzivní prodej běžecké a volnočasové obuvi a oblečení značky Salomon.

POBOČKY:

  • BIKEMAX s.r.o. - kpt. Nálepky 962/13, 779 00 Olomouc
  • BIKEMAX s.r.o. - 5. května 331/3a, Předměstí, 568 02 Svitavy
  • BIKEMAX s.r.o. - Letohradská 1524, 562 01 Ústí nad Orlicí
  • BIKEMAX s.r.o. - Šumperk
PROLOG BIKE - ID 98221232 - Garantovaný záznam
Horská 6, Trutnov, 541 01

PROLOG BIKE SHOP

Prodej sportovních potřeb. Kamenná prodejna Prolog Bike v Trutnově slouží jako výdejní místo e-shopu PROLOGSHOP.CZ.

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE - ID 99363089 - Garantovaný záznam
Staromostecká 1187, Vodňany, 389 01

Sportovní areál Blanice

restaurace – rauty – svatby – narozeninové oslavy – team building – konference –   ubytování – rekreace – sportovní vyžití – zábava – hudební produkce – festivaly

Celková kapacita ubytování je 60 lůžek.

Ubytování statek Opalice - ID 94403665 - Garantovaný záznam
Opalice 5, Kamenný Újezd, 37007

Apartmány statek Opalice poskytují ubytování v elegantních apartmánech s krytým vyhřívaným bazénem ve zrekonstruovaném selském stavení v malebné přírodě Jižních Čech v osadě Opalice (obec Kamenný Újezd)  nacházející se nedaleko Českých Budějovic. Právě pro  Vaší rodinu  je připravená letní dovolená s dětmi v Čechách na venkově na krásném selském dvoře s dětským hřištěm, krytým vyhřívaným bazénem, terasou s grilem, kulečníkovou hernou, stolním tenisem, sportovištěm, vlastním rybníkem a nádhernou okolní přírodou.

Apartmány statek Opalice to je bezstarostná dovolená s dětmi v Čechách na privátném dvoře plném rodinné zábavy. Vyzkoušejte aktivní odpočinek na báječné dovolené v Jižních Čechách. Těšíme se na Vás.

Apartmány statek Opalice nabízí ubytování ve 4 elegantních apartmánech (4-6 lůžek) 
Apartmánsloučená místnost (obývák, jídelna, kuchyň),  2x ložnice, koupelna, toaleta.

Součástí objektu: krytý vyhřívaný bazén 10x4,5m, společenská místnost s kulečníkemstolní tenisprivátní rybník o výměře 8.000 m2 pro rybolov či koupánísportovní hřiště (volejbal, nohejbal, tenis, atd.), dvůr, garáže.

Sportovní vybavení: 
kulečník, stolní tenis, badminton, kriket, dětské prolézačky, horská kola

JEZDECKÁ STÁJ ROBIN - ID 94612064 - Garantovaný záznam
Nežárecká 381, Jindřichův Hradec, 37701

Jsme rodinná stáj s profesionálním zázemím na okraji Jindřichova Hradce.

Provozujeme jezdeckou halu, ustájení koní, vyjížďky na koních.

Zúčastněte se nějaké z akcí, které pořádáme, dobře se pobavíte.

Dopřejte svému koníkovi kvalitní ustájení i péči u nás.

Prožijte dovolenou v našich apartmánech.

TESTUDO-SPORT s.r.o. - ID 88917673 - Garantovaný záznam
Vratislavová 20/22, Praha, 12800

Český výrobce cyklistických brašen a sportovní speciálka - TESTUDO-SPORT s.r.o.

Naše firma nabízí sportonví potřeby, speciálizujeme se na dvě hlavní odvětví a to brašny na kola a  na běžky, kolečkové lyže a doplňky k nim.

TDále se zabýváme prodáváme   skládací kola TERN a doplňky na ně a dětské vozíky .

Vyrábíme brašny na kolaobaly na lyže a další výrobky šité na zakázku, jako například tašky na profesionální audio a video techniku, perzeniky na jachty.

Zdeněk Holubář - ID 90204953 -
Dvořákovo stromořadí 988, Hranice I-Město, 753 01
Nabízíme ubytování v 11 dvoulůžkových pokojích a 8 jednolůžkových pokojích s možností 4 přistýlek. K dispozici je společenská místnost s televizí, lednice, rychlovarná konvice a mikrovlnná trouba. Součástí je venkovní posezení s grilem či parkoviště. Zajišťujeme snídaně.
Havlíčkova 7, Beroun, 266 01
Nabízíme poznávací a tématické zájezdy, eurovíkendy a exotiku, wellnes a lázeňské pobyty v ČR, SR ,Maďarsku a zájezdy do celého světa. Prodáváme vstupenky na kulturní akce. Zajišťujeme autobusové jízdenky po Evropě. Provozní doba : PO 9.00 - 17.00 hod. ÚT 9.00 - 17.00 hod. ST 12.00 - 18.00 hod. ČT 9.00 - 17.00 hod. PÁ9.00 - 17.00 hod. SO 9.00 - 12.00 hod.
SPORTS SHOP JRK s.r.o. - ID 95236741 -
K. H. Máchy 1242/14, Blansko, 678 01
Otevírací doba Pondělí 8:30 - 11:30 13:00 - 17:30 Úterý 8:30 - 11:30 13:00 - 17:30 Středa 8:30 - 11:30 13:00 - 17:30 Čtvrtek 8:30 - 11:30 13:00 - 17:30 Pátek 8:30 - 11:30 13:00 - 17:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Jsme firma vycházející z osobních sportovních zkušeností a zkušeností našich zákazníků. Na trhu působíme od roku 1995 a od tohoto data také spolupracujeme se zastoupením zn. Asics. Po ní se postupně podle přání zákazníků přidávaly další značky a vybavení zejména na baseball aj. Naším oborem je prodej sportovní obuvi značky Asics a Mizuno. Nabízíme baseballové vybavení.
PEKAŘ JIŘÍ - ID 95904282 -
Masarykovo náměstí 222, Benešov, 256 01
Prodáváme sportovní potřeby Provozní doba: PO 08:30-12:00 13:00-17:00 hod. ÚT 08:30-12:00 13:00-17:00 hod. ST 08:30-12:00 13:00-17:00 hod. ČT 08:30-12:00 13:00-17:00 hod. PÁ 08:30-12:00 13:00-17:00 hod.
LTC Jaroměř, z.s. - ID 99313093 -
5. května , Jaroměř , 551 01
Tenisový klub Provozní doba dle telefonické domluvy
Gen. Janka 1208, Ostrava, 709 00
Otevírací doba Pondělí 7:00 - 14:00 Úterý 7:00 - 14:00 Středa 7:00 - 14:00 Čtvrtek 7:00 - 14:00 Pátek 7:00 - 14:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Provoz základní školy se zaměřením na matematiku. Máme dlouholeté zkušenosti s rozšířeným vyučováním matematiky, přírodopisu, fyziky, chemie a informatiky. Nezapomínáme ani na anglický, ruský a německý jazyk. Naši absolventi mají v mnohém usnadněný výběr budoucího povolání, výběr střední školy technického, ekonomického i všeobecného směru.

1 2


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »