1


Firmy v kategorii Kurzy, školení (51)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
Soukromá základní umělecká škola - taneční, s.r.o. - ID 95049536 - Garantovaný záznam
Jiráskova 762/9, Jeseník , 79001

Soukromou základní uměleckou školu – taneční, s.r.o. založila v roce 1994 paní Marta Jurková s dcerou Ladou. Škola na počátku sídlila v pronajatých prostorech, nejprve v budově bývalé polikliniky, kde byl pro výuku upraven tamní sál, po té v nebytových prostorech objektu ARA s.r.o. na Dukelské ulici. Od roku 1998 se pyšní vlastními prostory speciálně vybudovanými pro účely taneční školy na Jiráskově ulici v Jeseníku. Od roku 1998 vede školu Lada Stejskalová. V prvním školním roce studovalo na SZUŠ – taneční 195 žáků, v současnosti má škola kapacitu téměř naplněnou, školu navštěvuje 250 žáků.

Vizí školy je poskytovat vzdělání v maximální šíři tanečního umění. Naše absolventy vidíme jako tělesně i duševně kultivované osobnosti s všestranně rozvinutou taneční technikou, kulturou pohybu a tanečním projevem, zvýšenou tělesnou citlivostí, představivostí a tvořivostí, s vypracovaným správným a vyváženým držením těla, rozvinutým hudebním cítěním. Jsou odpovědní ke kolektivu a samostatní. Uplatňují se v amatérských souborech různého tanečního zaměření nebo v povolání, které vyžaduje kulturu pohybu. Milují tanec…

Prostorové vybavení školy splňuje všechna specifika pro výuku tanečního oboru. Vyučuje se v budově projektované a postavené za účelem výuky tance. Budova disponuje prostornou útulnou šatnou, sociálním zařízením se sprchou, velkým tanečním sálem a dvěmi kancelářemi s plnou počítačovou výbavou. V zahradě školy je zbudován venkovní zpevněný povrch.

Materiální vybavení školy je nadstandartní. Mimo klasicky zařízeného baletního sálu (zrcadla, tyče, gymnastický koberec, žebřiny, míčky, švihadla, šátky, kruhy, audio video techniku, hudební nástroje – tamburíny, bubínky, paličky), u nás nacházíte speciální pomůcky v nejlepší kvalitě. Otevíráme tak dětem možnosti nahlédnout do několika tanečních odvětví, kde jsou nezbytné. Jsou jimi twirlingové hůlky, třásně pom-pom, špičkovky, břišní penízkové pásy, křídla ISSIS, závoje.

ÚAMK a.s. - ID 99277892 - Garantovaný záznam
Na strži 1837/9, Praha, 14000

ÚAMK je ryze českým poskytovatelem asistenčních služeb s největší tradicí v poskytování asistenčních služeb v České republice s přímým napojením na mezinárodní sítě prestižních automotoklubů sdružených v sítích FIA (Fédération Internationale de L´Automobile) a ARC Europe, prostřednictvím, kterých zajišťuje kvalitní asistenční služby kdekoliv v Evropě i ve světě.

Předností těchto sítí, resp. partnerů z řad automotoklubů je mnohaletá zkušenost s opravami vozidel na silnici a disponibilita vlastními zásahovými vozidly, která zlidověla pod označením „Žlutí andělé“ díky výraznému žlutému označení zásahových vozidel napříč zeměmi. Spolupráce v rámci těchto mezinárodních sítí je pravidelně auditována a ověřována s cílem poskytovat celosvětově vysoký standard poskytovaných služeb.

Odkaz na motoristické aktivity, ke kterým se ÚAMK hrdě hlásí, sahají až do roku 1904, kdy byla na našem území založena první motoristická organizace. Po roce 1990 byl ÚAMK prvním subjektem, který v České republice zavedl asistenční služby pro širokou motoristickou veřejnost v podobě jak je známe dnes vč. zavedení tzv. "značkové asistence", kterou poskytujeme pro přední světové automobilky.

ÚAMK se po celou dobu své existence stará o komplexní servis v oblasti mobility a cestování. Všem motoristům nabízí kvalitní asistenční služby, dopravní a turistické informace, dálniční známky, výuku v autoškolách, opravy vozidel v servisu a zapůjčení náhradních vozidel.

V oblasti značkových asistencí je ÚAMK největším poskytovatelem v České republice, s více než 20 lety zkušeností při spolupráci s předními výrobci a importéry automobilů, leasingovými společnostmi, finančními institucemi, autobazary a správci vozových parků. Každému z našich klientů poskytujeme komplexní kvalitní služby nastavené dle individuálních požadavků, potřeb a pod jeho značkou. Samozřejmostí služby je zabezpečení nepřetržitého provozu dispečinku 24 hodin denně, 365 dní v roce, zabezpečení technických, organizačních a poradenských služeb doma i v zahraničí a především úzká spolupráce s autorizovanými nebo preferovanými servisními partnery klienta.

Andělská Hora 597, Andělská Hora, 36471

Areál se třemi sjezdovkami

Ve skiareálu Annaberg v Andělské Hoře se nacházejí tři  sjezdovky. Dvě z nich jsou situovány na jih, tzn. že prakticky po celý den je zde příjemné teplotní klima, protože na ně svítí slunce.

Půjčovna s širokým výběrem lyží a vybavení

V skiareálu se nachází půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení . Pro letošní lyžařskou sezónu 2018/2019 byla půjčovna dovybavena novými lyžařskými a snowboardovými sety.

Zábava na sněhu

Závody, karnevaly a pod.

SAFETHING s.r.o. - ID 98940178 - Garantovaný záznam
Palackého třída 1178/57, Brno - Královo Pole, 612 00

KOMPLEXNÍ SLUŽBY BEZPEČNOSTI PRÁCE

Naše společnost se specializuje na poskytování služeb koordinátora BOZP a komplexních služeb týkajících se bezpečnosti práce, které zahrnují poradenský servis, provádění školení, vypracování dokumentací či účast na jednáních se stáními institucemi.

Máme bohaté zkušenosti se zajištěním služeb BOZP nejen v oblasti pozemních a liniových staveb, ale i v oblastech investiční výstavby energetických děl.

Díky těmto zkušenostem a našemu zodpovědnému přístupu přesvědčíme Vás i vaše zaměstnance, že dodržování požadavků v oblasti BOZP na pracovištích nebude vnímáno jako nutné zlo, ale jako dobře vynaložené prostředky, které Vám pomohou předejít ohrožení nebo poškození nejen lidského zdraví ale i firemního majetku.

Ing. Marek Hanuš - Haul - ID 99056791 - Garantovaný záznam
Brandtova 3270/20, Ústí nad Labem, 41100

Agentura HAUL – specialista na rekreaci všeho druhu!

Adaptační pobyty, letní tábory, baby školička,  Vyrazte s námi na dětský tábor, školu v přírodě nebo do jednoho z našich rekreačních středisek. Těšíme se na Vás! 

POBOČKY:

  • REKREAČNÍ STŘEDISKO A LETNÍ TÁBOR LUBENEC - Chýšská 229, 439 83 Lubenec
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO PALKOVICKÉ HŮRKY - Palkovice č. 226, 739 41 Palkovice
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO MÁJ - Peklo 393, 331 01 Plasy
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO ÚSVIT - Vanůvek č. 26, 588 56 Vanůvek
  • REKREAČNÍ STŘEDISKO LITES - Borovice 7, 295 01 Mukařov
Autoškola IVO - ID 92869026 - Garantovaný záznam
Dr. E. Beneše 1873/61, Bruntál, 79201

Autoškola s přátelským a ochotným přístupem ve městech Bruntál a Krnov.

Samozřejmostí je plná kvalifikace našich vyučujících a instruktorů. Preferujeme trpělivost a přátelský přístup ke každému přijatému účastníkovi kurzu. Snažíme se vyjít vstříc Vašim potřebám a požadavkům.

Pro teoretickou výuku využíváme moderní technologie.

Autoškola Ivo používá k praktickému výcviku zánovní nehavarované vozy Hyundai. K prvním jízdám je vyčleněno speciální autocvičiště. V žádném případě nezahajujeme výcvik přímo v provozu, jak bývá u jiných autoškol mnohdy zvykem.

Autoškola Ivo nabízí výcvik pro nejvíce žádané skupiny BB + E a B "96".

Dále poskytujeme kondiční jízdy držitelům řidičského průkazu.

Autoškola Zikmundová - ID 98049396 - Garantovaný záznam
Sídliště 574, Cvikov, 47154

Autoškola Zikmundová

Výcvik skupiny B. Jízdy uzpůsobíme času a místu dle potřeb žáka.

Pobočka: 

  • Autoškola Zikmundová - Železničářská 2232, Česká Lípa
AUTOŠKOLA ALTERNATIV s.r.o. - ID 97463449 - Garantovaný záznam
Vršovická 768/50, Praha, 101 00

Naše nabídka:

  • autoškola všech skupin
  • skupina B s automatickou převodovkou
  • veškeré materiály ke studiu v ceně (kniha, CD, otázky z techniky)
  • pravidelná výuka teorie v učebně v prostorách autoškoly
  • výuka v Aj, Nj a Rj
  • zajištění příslušného tlumočníka u závěrečných zkoušek
  • vracení ŘP
  • pravidelné závěrečné zkoušky
  • individuální přístup ke klientům
  • flexibilní každodenní pracovní doba
  • jízdy také ve večerních hodinách a o víkendu
  • možnost výběru výcvikového vozidla a vyučujícího
  • osobní konzultace - bodový systém, přestupkové řízení
  • možnost cvičných testů na PC v učebně autoškoly
  • zajištění psychologického vyšetření
  • možnosti splátek
  • kondiční jízdy
  • rekvalifikační kurzy skupin C, C+E, D, D+E
  • školení řidičů referentů vozidel do 3,5 t - provádíme i u zákazníka
  • Akreditované školicí středisko řidičů profesionálů nad 3.5 t
  • vstupní školení 140 hodin - 185 hodin - 280 hodin
  • rozšiřující školení 45 hodin
  • návrat k povolání 35 hodin
  • pravidelné roční školení 7 hodin
  • PROFESNÍ PRŮKAZY SKUPIN C, C+E, D, D+E
  • Výuka ve schválených učebnách Akreditovaného školicího střediska
KUBEČEK MARTIN - MOPE - ID 95426619 - Garantovaný záznam
Kobylnice č. 45, Semčice, 294 46

Firma MOPE s.r.o. nabízí také služby v oblasti bezpečnosti a hygieny práce.

  • služby bezpečnostního technika – prevence rizik
  • školení řidičů vysokozdvižných vozíků a referentských vozidel
  • vstupní školení zaměstnanců
  • zpracování dokumentace a provozních předpisů (včetně bezp. značení, tabulek, pravidel a posudků, organizační směrnice, pracovní instrukce)
  • pracovní úrazy – hlášení, šetření a vyřizování
  • zpracování provozních řádů pro případ havárií
AUTOŠKOLA MROVEC - ID 97051767 - Garantovaný záznam
Bílovecká 1162/167, Opava, 747 06

Malá individuální autoškola v Opavě a Kravařích. Našim úkolem Vás bude naučit řídit automobil zábavnou formou a s dobrou náladou, aby se řídit naučil opravdu každý.

Už nejsme nejlevnější autoškolou a už nikdy nebudeme. Proč? Protože děláme autoškolu poctivě, kvalitně a hlavně dodržujeme všechny ze zákona povinné jak teoretické tak praktické povinnosti.  

Nejsme sice největší autoškola, ale právě proto se Vám budeme plně věnovat, jelikož pro nás nejste jen finančním příjmem.

  • naším zájmem a úkolem je Vás naučit řídit, ne vydělávat na Vašich stále se opakujících zkouškových pokusech
  • cenou se nepodbízíme. Výměnou za Vaše peníze Vám nabízíme kvalitní výuku a výcvik

Nemusíte už nikde kupovat učebnici. V rámci výcviku je samozřejmostí, že všichni žadatelé získávají ZDARMA nejmodernější učebnici s CD a účet v aplikaci Etesty.

 

DALŠÍ PROVOZOVNA: Komenského 14, 747 21 Kravaře

Salon pro psy Marcela Paulíková - ID 90569263 - Garantovaný záznam
Straky 224, Straky, 28925

Provoz salonu pro psy. Nabídka výcviku a stříhání psů všech plemen i voříšků. Specializujeme se na teriéry, knírače, retrívry a novofoundlandské psy.

Poskytujeme rekvalifikační kurz stříhaní a trimování psů.

Sněžné 96, Sněžné, 59203

Základní škola Sněžné poskytuje svým žákům kvalitní vzdělání od první až do deváté třídy. Děti jsou vzdělávány dle programu Děti Vysočiny.

Mateřská škola je dvojtřídní mateřskou školou s celodenním provozem od 6.30 do 16.00 hodin.

Jirsíkova 420/5, České Budějovice, 37001

Biskupské gymnázium bylo založeno jako škola orientovaná na výuku humanitních předmětů, hlavně pak jazyků. Proto mezi první úkoly, které si vedení stanovilo, patřilo vybudovat síť zahraničních partnerských škol, na nichž by naši studenti mohli absolvovat studijní pobyty. Cílem těchto pobytů není jen zdokonalit jazykové znalosti, ale rovněž poznat život, kulturu a vzdělávací systém jednotlivých zemí a v neposlední řadě být dobrým reprezentantem své školy a země v zahraničí.  Po deseti letech existence navázalo naše gymnázium styky s mnoha církevními školami v německy mluvících zemích (SRN, Rakousko), dále pak s anglicky mluvícími zeměmi (USA), Španělskem a v posledních letech i se zeměmi Střední a Jižní Ameriky. V každém školním roce vysíláme okolo 20 studentů na tyto zahraniční pobyty a na základě dosavadních zkušeností můžeme říci, že tito jsou ve velké většině hodnoceni tamními školami vysoce kladně. Mnoho našich absolventů také studuje na zahraničních univerzitách (Německo, Rakousko, Španělsko, USA). Studenti bilingvního cyklu absolvují v 1. či 2. ročníku týdenní výměnný pobyt ve Španělsku.  Biskupské gymnázium se zapojilo do různých forem spolupráce se zahraničními školami – jednalo se o programy Comenius, Socrates, obdrželi jsme rovněž grant od Česko-německého fondu budoucnosti Renovabis a od rozvojového programu Phare.  V roce 2011 jsme získali prostředky z fondů EU – evropský sociální program na projekt Nový vzdělávací program pro potřeby společné Evropy.  Biskupské gymnázium je od roku 1992 zařazeno do sítě škol s rozšířenou výukou německého jazyka, která umožňuje získání německého jazykového diplomu (úroveň B2/C1). Každým rokem tuto zkoušku skládá 30-40 studentů maturitních ročníků. Vzhledem k jejich výborné průpravě a znalostem získalo mnoho z nich různá ocenění, umístili se na předních místech v soutěžích a těm nejlepším jsou udělována stipendia DAAD pro studium na německých univerzitách.  I v ostatních jazycích jsou naši studenti velmi dobře připraveni pro další studium. Díky dostatečné hodinové dotaci a intenzivní přípravě mohou studenti posledních ročníků získat Cambridgeské certifikáty z angličtiny (úrovně FCE – B2 nebo CAE -C1), nebo získat diplom DELE ze španělštiny či diplom DELF z francouzštiny. I v těchto jazycích se naši studenti umisťují na předních místech v různých soutěžích či olympiádách.  Absolventi šestiletého bilingvního cyklu skládají maturitní zkoušku s platností jak v ČR, tak ve Španělsku, umožňující studium na španělských univerzitách.

TAPYRO s.r.o. - ID 96131418 - Garantovaný záznam
Vožická 2104, Tábor, 390 02

Jsme rodinná firma, fungující v oboru již od roku 1993. Zajistíme veškeré služby v oboru požární ochrany. Dodáme a nainstalujeme hasicí přístroje a následně provedeme pravidelné periodické kontroly. Zajistíme kontrolu požárních vodovodů (hydrantů). Zajistíme výstražné tabulky, požární řády, únikové plány. Naše deviza je seriozní jednání. Zprostředkujeme školení požárních hlídek, preventistů a zaměstnanců v oblasti PO.

MOTOR EXPERT s.r.o. - ID 96137423 - Garantovaný záznam
9. května 3169/90b, Přerov, 750 02

Školíme, prodáváme, opravujeme, předvádíme, radíme, informujeme

Jsme společnost s dlouholetou tradicí a bohatými praktickými zkušenostmi zaměřená na služby pro stanice měření emisí, pro autoopraváře i motoristy. Od roku 1992 se zabýváme vším, co nějak souvisí s měřením emisí, s autodiagnostikou a opravami vozidel. Provozujeme stanici měření emisí a autoservis, školící středisko MDČR, Servisní školu autodiagnostiky, Mobilní školu autodiagnostiky pro partnery a školy. Prodáváme vybavení pro SME, diagnostické přístroje a další vybavení. Vždy něco navíc: Poradenská činnost – Příručka pro stanice měření emisí, diagnostický servis, technické poradenství. Pořádání mezinárodní konference Den autodiagnostiky.

URC SYSTEMS, spol. s r.o. - ID 93252748 - Garantovaný záznam
Pražákova 39,47,49, Brno, 619 00

URC Systems, spol. s r.o.  je česká, dynamicky se rozvíjející společnost založená v roce 1998 s cílem realizovat řešení náročných požadavků našich zákazníků v těchto oblastech velení, řízení, informační a komunikační infrastruktury a výkonu činností:

  • vojskového elektronického průzkumu a sledování,
  • ochranného a komunikačního rádiového rušení,
  • bezpečnostních složek státu.

Pokrýváme celý řetězec činností od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů a řešení až po výcvik a vzdělávání našich zákazníků – uživatelů.

Naším záměrem je i v budoucnu uvádět na trh technologicky nová produktová řešení, která budou schopny naplnit požadavky našich zákazníků a tak napomáhat neustálému zvyšování jejich operačních schopností.

POBOČKY:

  • URC SYSTEMS, spol. s r.o. - Vrahovická 825/156b, Vrahovice, Prostějov 
  • URC SYSTEMS, spol. s r.o. - Pražákova 39,47,49, Horní Heršpice, Brno 
  • URC SYSTEMS, spol. s r.o. - Chmelova 550, Kralupy nad Vltavou  
  • URC SYSTEMS - Bratranců Veverkových 2722, Zelené Předměstí, Pardubice  
  • URC SYSTEMS - Vojnova 281, Malá Strana, Týn nad Vltavou  
H. A. S. spol. s r.o. - ID 98646956 - Garantovaný záznam
Svazarmovská 317, Frýdek-Místek, 738 01

Zpřístupnili jsme pro vás všechny naše služby, přijeďte k nám a nebojte se dát váš automobil do naší péče. Vše najdete v jednom areálu, vše pod jednou střechou.

Postaráme se o vaši flotilu vozidel po všech stránkách, nebojte se dát vaše automobily do naši péče. Na trhu se pohybujeme již třicet let vyřešíme vám všechny starostí najednou.

GOLF DOBROUČ - ID 94143918 - Garantovaný záznam
Dolní Dobrouč 700, Dolní Dobrouč, 56102

Sportovní 18. jamkové hřiště se rozkládá na 65 ha zvlněné krajiny podhůří Orlických hor. Hra golfistu povede údolími mezi lesy a na výše položených jamkách nadchne krásnými výhledy.

Naše nadšení a pohodovou rodinnou atmosféru bychom rádi sdíleli se všemi, kteří se stanou členy našeho klubu, ale i s těmi, kteří se u nás zastaví třeba jen na jednu příjemnou hru.

Mateřská škola b fresh s.r.o. - ID 98000683 - Garantovaný záznam
U Ladronky 1006/40, Praha, 16900

Jsme hravá a zdravá školka v nádherném prostředí parku Ladronka. Otevřena celoročně od pondělí do pátku, pro děti ve věku 2-6 let. Hrajeme si a sportujeme. V každé třídě je kvalifikovaný český učitel a anglický rodilý mluvčí.

Blatnice 69, Jaroměřice nad Rokytnou, 67551

Jsme základní a mateřská škola se školní jídelnou a družinou. Škola u nás je hrou. Naše MŠ je přihlášena do projektu SE SOKOLEM DO ŽIVOTA. Cílem je zapojení dětí do pohybových aktivit a plnění úkolů, aby braly pohyb jako samozřejmou součást života

Bělohorská 4441/147b, Brno, 636 00
Nabídka jazykových korektur, tvorby textů, překladů i výuky anglického jazyka. Výuka češtiny pro cizince. Education of the Czech language for strangers. Provozní doba: dle tel. domluvy.
ORBIS překlady, s.r.o. - ID 90948684 -
Krymská 1056/5, Karlovy Vary, 360 01
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - 12:00 13:00 - 16:30 Úterý 8:00 - 12:00 13:00 - 16:30 Středa 8:00 - 12:00 13:00 - 16:30 Čtvrtek 8:00 - 12:00 13:00 - 16:30 Pátek 8:00 - 12:00 13:00 - 16:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Překládáme a tlumočíme ve více než 40 jazycích v různých kombinacích. Provádíme běžné, soudně ověřené i odborné překlady. Tlumočení při jednání, seminářích, prezentacích.
TRAS, spol. s r. o. - ID 93064281 -
Podvesná XVII 3833, Zlín, 760 01
Otevírací doba Pondělí 7:30 - 15:00 Úterý 7:30 - 15:00 Středa 7:30 - 15:00 Čtvrtek 7:30 - 15:00 Pátek 7:30 - 13:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Provádíme výuku a výcvik žadatelů o řidičské oprávnění. Řidičské oprávnění skupin: B-osobní automobil, C-nákladní automobil, D-autobus, E-vlek. Dále zajišťujeme školení řidičů, kondiční a zdokonalovací jízdy, přípravu na vrácení řidičského oprávnění.
Krnovská 18, Opava, 746 01
Otevírací doba Pondělí 6:30 - 16:30 Úterý 6:30 - 16:30 Středa 6:30 - 16:30 Čtvrtek 6:30 - 16:30 Pátek 6:30 - 16:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Kapacita školky cca 180 dětí. Zajišťujeme výuku angličtiny. Nabízíme výtvarný a keramický kroužek, hru na zobcovou flétnu, výuku plavání, školní výdejnu, sportovní gymnastiku, grafomotoriku, individuální logopedie-logoped, podpora dětí s odloženou školní docházkou-speciální pedagog.
MOS technik, s.r.o. - ID 97968364 -
Jižní 724/14, Odry, 742 35
Poskytujeme projekční služby pro průmyslovou automatizaci. Dodáváme technologické celky, pneumatické systémy a průmyslové armatury. Zabýváme se údržbou výrobních strojů.
Paskovská 110/46, Ostrava - Hrabová, 720 00
Otevírací doba Pondělí 7:00 - 14:00 Úterý 7:00 - 14:00 Středa 7:00 - 14:00 Čtvrtek 7:00 - 14:00 Pátek 7:00 - 14:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno Naše základní škola je pro 700 žáků. K dispozici pro žáky je družinu a jídelna. Poskytujeme služby školního psychologa.
Ing. Ivo Skopal - ID 92670507 -
Lužickosrbská 116/7, Šumperk, 787 01
Prodej zdravotnické techniky a techniky pro záchranáře. Organizujeme školení zdravotnické pomoci.
ZŠ Malá Morávka - ID 97658238 -
Malá Morávka 89, Malá Morávka, 793 36
Základní škola Malá Morávka, okres Bruntál, příspěvková organizace. Tři základní okruhy vzdělávání - dotyky s přírodou, - objevování blízkého, - pohybem ke zdraví. škola sdružuje základní školu pro 50 žáků, školní družinu a školní jídelnu,vše pod jednou střechou
Pražská , Sušice, 342 01
Otevírací doba: Pondělí 9:00 - 12:00 Úterý 9:00 - 12:00 Středa 9:00 - 12:00 Čtvrtek 9:00 - 12:00 Pátek 9:00 - 12:00 Sobota 9:00 - 12:00 Neděle 9:00 - 12:00 Pořádáme kurzy pro vodáky, půjčujeme vodácké potřeby, lodě, kajaky a další.
Na bělidle 252/34, Praha, 150 00
Naši pracovníci pomáhají ptákům, zkoumají je a chrání, sčítají a výsledky publikují výsledky svých zkoumání. Taktéž monitorujeme pohyb čápů. Zabýváme se výzkumem a ochranou vodních ptáků a mokřadů. Organizujeme monitoring, vyhodnocujeme data, komunikujeme s různými zájmovými skupinami, pracujeme s veřejností a tvoříme propagační a publikační výstupy.„
Na můstku 380/8, Praha , 110 00
Česko-japonská společnost je nezisková organizace zaměřená na rozvoj spolupráce a vzájemného porozumění mezi Českou republikou a Japonskem. Znovu založena v roce 1990, v roce 2011 oceněna Ministrem zahraničních věcí Japonska za „mimořádné zásluhy o rozvoj japonsko-českých vztahů“.
Mgr. Hana Šmídová - ID 93922131 -
Poštovní 6, Příbram, 261 01
Rádi byste viděli svůj aurogram a pozoruměli tomu, co ukazuje? Nebo ho nechali nakreslit pro Vaše blízké jako dárek?Chcete nahlédnout do energií ve Vašem vztahu? Na tyto i jiné otázky může kresba či karty ukázat odpovědi, které Vám unikají, nebo které matně nebo i zřetelněji tušíte a potřebujete se lépe zorientovat. Můžete mne navštívit osobně v Příbrami, nebo Vám mohu kresbu s rozborem zaslat e-mailem či na pevnou adresu. Provozní doba dle telefonické domluvy.
Vrchní 86/30, Opava , 747 05
Provozujeme fit centrum.
SŠ LESNICKÁ Žlutice - ID 94917167 -
Žižkov 345, Žlutice, 364 52
Posláním školy je připravovat žáky pro práci lesníků v základních jednotkách lesního hospodářství. Jejich uplatnění je u lesních akciových společností, městských lesů, LČR, organizacích provozujících myslivost, orgánů státní správy, organizací zajišťujících ozeleňování krajiny aj. Dále pak připravovat žáky pro práci v dřevařských organizacích, v těžební a pěstební činnosti, v zahradnických a květinářských podnicích a autoservisů. V evidenci úřadů práce se naši studenti vyskytují v malé míře.
MODUS Autoškola Olomouc - ID 94019308 -
Sokolská 11, Olomouc, 779 00
Poskytujeme služby autoškoly. Výuka lze i v anglickém jazyce - 774 198 070 (lessons in English). Provozní doba: dle domluvy.
Vinička II/371, Krucemburk, 582 66
Výuka pro získání řidičského oprávnění pro skupinu B. Kondiční jízdy. Referenční školení řidičů.
Vilémov 7, Humpolec, 396 01
Nabízím výuku pro získání řidičského oprávnění sk. B - osobní automobily, kondiční jízdy. Provozní doba: dle domluvy.
AUTOŠKOLA - Krpálek Pavel - ID 92529788 -
Kyjovská 3187, Havlíčkův Brod, 580 01
Provozujeme autoškolu. Nabízíme kurzy pro získání řidičského oprávnění. Zaměřujeme na skupiny A, B, C, D i E. Provádíme školení řidičů a kondiční jízdy.
Lipová-lázně 458 , Lipová-lázně , 790 61
Škola je umístěna v klidném přírodním prostředí s bezbariérovým přístupem a dobrou dopravní dostupností - do 5ti minut chůze na vlakové nádraží i k autobusovým zastávkám. Studium je denní a je určeno žákům, kteří splnili povinnou školní docházku. Pro přijetí ke studiu je potřebné vyjádření lékaře. Studium je vhodné i pro žáky zdravotně postižené. Provozní doba dle rozvrhu jednotlivých tříd.
Rooseveltova 472/79, Olomouc, 779 00
Nabízím lekce powerjógy a jógy. Relaxační cvičení pro celou rodinu. Pro krásu i zdraví. Provozní doba: dle tel. domluvy.
Nádražní řádek 1268/20, Hodonín, 695 01
Naším oborem jsou překladatelské a tlumočnické služby. Zajišťujeme výuku a překlady angličtiny, němčiny, ruštiny, francouzštiny, italštiny a španělštiny. Máme, pružně a dokonale fungující systém, vysokou odbornost, tým špičkových specialistů a nejmodernější technologie. Doba amatérských nadšenců ve všech třech stěžejních oborech naší práce je naštěstí dávno pryč.
Jakubská 1, Brno, 602 00
Denní pomaturitní studium angličtiny, němčiny, španělštiny, kombinace těchto jazyků. Odpolední, večerní, letní kurzy. Ruština, francouzština, italština, portugalština, nizozemština-různá intenzita i čas konání. Firemní i individuální kurzy. Dětské kurzy od 6-ti měsíců. Odborný překlad, soudní ověření - rodný, oddací list, rejstřík tr, mnohojazyčné, tlumočení – levně, expresně. Překlady strojírenské, technické, textil, právní, smlouvy. Angličtina, polština, bulharština, maďarština, chorvatština.
Horova36/29, Hradec Králové , 500 02
Institut se zabývá vzdělávací činností pořádáním rekvalifikačních kurzů, firemního vzdělávání, pořádání profesního školení. Vzdělávací kurzy institutu jsou vhodné i pro úplné začátečníky tak jako pro profesionály pro celoživotní profesní vzdělávání. Náš lektorský tým se skládá z odborníků v uvedených oblastech. K výuce využíváme vlastní skripta a studijní materiál, který obsahuje stejné okruhy s probíranou látkou. Provozní otevírací doba: dle tel. domluvy.
Puklice 167, Puklice, 588 31
Základní škola a mateřská škola Puklice, příspěvková organizace. Škola vzdělává žáky se speciálními potřebami. Podrobnější informace u vedení ZŠ. Základní škola pro 160 žáků s družinou, školním klubem a jídelnou. Mateřská škola pro 50 dětí.
Hamry nad Sázavou 133, Hamry nad Sázavou, 591 01
Základní škola pro 80 žáků s družinou a jídelnou. Pro děti nabízíme kroužky anglického jazyka, hry na zobcovou flétnu a Country tance. Budova základní školy byla postavena v roce 1903 a nová přístavba s tělocvičnou v roce 2002. Budova mateřské školy je v provozu od roku 1980.
Poděbradská 1247/2, Karlovy Vary, 360 01
Provozujeme střední zdravotnickou školu s obory - ošetřovatel, zdravotnický asistent, nutriční asistent, masér sportovní a rekondiční, zdravotnické lyceum, asistent zubního technika a laboratorní asistent. Škola má obory zdravotní sestra – později všeobecná sestra, do roku 1993 i obor dětská sestra, který je ale celostátně zrušen a přeřazen mezi vyšší studium. Obor farmaceutický laborant, zubní technik a od roku 1999 i obor zdravotní laborant. Vrací se obor ošetřovatelka - dvouleté studium. Jsou nově otevírány třídy vyššího tříletého pomaturitního studia – diplomovaná porodní asistentka, dětská sestra a diplomovaný fyzioterapeut. Je navázána spolupráce s italskou školou v Cremoně a švédskou školou v Helsinborgu. Každým rokem je organizována výměnná praxe s oběma školami. Naši studenti a studentky se celá léta nejen učí, ale udělali i mnoho dobrého mimo školu – v pečovatelské službě, péči o děti v dětském domově, péči o staré občany, výuce první pomoci na základních školách.
EVA AUTOŠKOLA - ID 98608459 -
U Pergamenky 1511/3, Praha, 170 00
Nabízíme výcvik řidičských oprávnění skupiny B, školení řidičů referentů. Dále pro Vás nabízíme kondiční jízdy. Naši učitelé disponují nejen potřebnou kvalifikací a zkušenostmi, ale i klidem a trpělivostí, takže výuka a výcvik bude probíhat bez zbytečné nervozity. Výuku a výcvik provádíme po dohodě s Vámi ve Vašem volném čase, a to po celý týden i ve večerních hodinách, v případě potřeby i o víkendech. Studijní materiály Vám poskytneme zdarma. Pro zahájení výcviku stačí, když si přinesete potvrzení od lékaře, vyplněný formulář a občanský průkaz. V autoškole s Vámi vyřídíme administrativní záležitosti a výcvik začíná. Všechny formuláře lze vyzvednout také v úředních hodinách v autoškole, anebo si je můžete stáhnout zde na našich webových stránkách. Pro jakékoliv další informace nás neváhejte kontaktovat telefonicky, emailem nebo prostřednictvím facebooku. Uděláme vše, abyste u nás byli maximálně spokojeni! Provozní doba: PO Zavřeno ÚT Zavřeno ST Zavřeno ČT 14:00-17:00 hod. PÁ Zavřeno Jinak dle tel. domluvy, popř. emailem.
Lomená 45/4, Most, 434 01
Autoškolu A+A jsme založili v roce 1999. Za dobu své působnosti jsme usilovali o spokojenost našich žáků, aby se z nich stali řidiči do pohody i nepohody a vrátili se z cest živi a zdrávi - a nejenom oni, ale i ostatní. Těší nás, když se po získání řidičáku zdravíme už jako sobě rovni. Vizitkou naší práce je, pokud žáci využívají znalosti a dovednosti, které u nás získali při své jízdě, a tak dokazují, že naše práce nebyla zbytečná. Zda jsme úspěšní, mohou posoudit jenom oni a možná i naši budoucí žáci. Provozní doba: PO Zavřeno ÚT 16:00-17:00 hod. ST Zavřeno ČT 16:00-17:00 hod. PÁ Zavřeno Dle tel.domluvy
Mgr. MgA. Petra Vichrová - ID 97405607 -
Žižkova třída 309/12, České Budějovice, 370 01
Ateliér Vipart nabízí výtvarné kurzy pro děti, mládež a dospělé. Výtvarné kurzy v Mgr. MgA. Petra Vichrová. Kurzy jsou pořádány jako pro pokročilé tak pro Úplné začátečníky. Mimo to jsou určeny i pro uchazeče o studium na středních a vysokých školách, kteří se připravují na talentové zkoušky.
Palackého 142, Jaroměř , 551 01
Cílem a posláním základní školy speciální je poskytovat základy vzdělávání žákům se středním a těžkým mentálním postižením a kombinovaným postižením. Zajišťujeme reedukaci žáků s vadami řeči, zraku a specifickými poruchami učení a chování. Výchovou a vzděláváním směřujeme k dosažení maximálně možné socializace žáka. Hlavní důraz je kladen na poskytování elementárních vědomostí a dovedností, na vytváření návyků, které jsou potřebné k uplatnění v praktickém životě. Na rozvíjení duševních i tělesných schopností žáků, založeném na důsledném respektování jejich individuálních zvláštností. Praktická škola jednoletá poskytuje střední vzdělání žákům s těžkým zdravotním postižením, zejména s těžkým stupněm mentálního postižení, žákům s postižením více vadami a s diagnózou autismu, kteří získali ucelené vzdělání na úrovni základní školy speciální. Cílem je v rámci individuálních schopností nabídnout možnost k uplatnění se přiměřeným výkonem v chráněných pracovištích a při pomocných pracích v různých profesních oblastech. Provozní doba dle telefonické domluvy.
Marek Kudláček - ID 98926031 -
Vlhká 140/21, Brno, 602 00
Společenské, kulturní a vzdělávací akce, pronájem prostor. Provozní doba:dle tel.domluvy

1


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »