1 2 3 4 5


Firmy v kategorii Dřevo (1050)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
LESNÍ DRUŽSTVO V POLNÉ - ID 89084654 - Garantovaný záznam
Palackého 757, Polná, 588 13

Historie lesního družstva začíná po první světové válce, kdy v nové Československé republice byl přijat zákon o pozemkové reformě. Na základě tohoto zákona byly státem za úplatu vyvlastněny velké zemědělské a lesní majetky soukromých vlastníků ( většinou šlechty), a stát je pak za úplatu přenechával jiným subjektům. Takto zestátněný lesní majetek zvláště zde na Vysočině získala státem podporovaná lesní družstva obcí ( Polná, Přibyslav, Štoky a jiné). Lesní družstvo bylo založeno v roce 1927 a zakládalo jej 14 obcí v okolí Polné. Tehdy obhospodařovalo cca 400 Ha lesa. V této formě hospodařilo do roku 1959, kdy bylo zestátněno.

K obnovení družstva došlo koncem roku 1995 a v současné době se skládá z deseti podílnických obcí. Lesní družstvo hospodaří na 440 ha vlastního lesa, dále na základě smlouvy hospodaří na 154 ha lesa města Polná, na 50 ha obce Věžnice a na 17 ha obce Věžnička. Spravuje formou OLH katastr obcí Záborná, Janovice, Dobroutov a Brzkov.

Truhlářství Lhoták–Smolík - ID 96930392 - Garantovaný záznam
Lidická tř. 1126/230, České Budějovice 7, 37007

Truhlářská firma s tradicí od roku 1990

Vybavíme Vaši kancelář, pracovnu, byt či dům, kvalitním nábytkem na míru.

Zabýváme se výrobou kuchyní, vestavných skříní a veškerého interiérového nábytku z lamina i masivního dřeva, dále vyrábíme rustikální a antik nábytek.

Při výrobě dbáme na detail, propracovanost, funkčnost a přání zákazníka.

Jandov 1171, Jemnice, 67531

Naše společnost se zabývá zpracováním dřeva - výrobou a prodejem stavebního řeziva nebo vazníků. Kompletně zajišťujeme pořez kulatiny. 

HRANEX s.r.o. - ID 91709725 - Garantovaný záznam
Bílčice 107, Dvorce u Bruntálu, 793 68

Společnost Hranex s.r.o. je jedním z největších výrobců lepeného lamelového dřeva v České republice s více jak 20 letou tradicí. Byla založena v roce 1996 se sídlem v Nové Pláni v podhůří Jeseníků.

V roce 2015 byla instalována celá nová výrobní linka včetně návazné balící linky. Rok 2017 byl ve znamení modernizace skladovacích ploch a stavby úložných regálových systémů. V roce 2019 se také realizovala stavba nových skladovacích prostor pro úsek CNC obrábění.

Výrobní závod je situován nedaleko od obce Bílčice a ročně jej opouští více jak 18 000 m3 výrobků. Převážně zpracovávanými dřevinami jsou smrk a modřín.

Jsme 100% českou firmou, která vyrábí převážně z dříví vytěženého v českých lesích. Výhradně však z dříví pocházejících z kontrolovaných zdrojů.

Sruby Masiv s.r.o. - ID 94047181 - Garantovaný záznam
Nádražní 1635/38, Nový Jičín, 74101

Stavíme kanadské sruby z masívu

Sruby Masiv je malá společnost založená na budování kvalitních Kanadských srubů s důrazem na precizní provedení. Kromě srubových skeletů a hrubých staveb stavíme i sruby na klíč.

Budujeme dřevěné sruby nejstarším a zároveň nejpoctivějším způsobem tzv. full scribe a over scrive což znamená, že stavba srubu je sice náročnější, ale o mnoho kvalitnější. Nemíříme nutně za nejnižší cenou, ale za co nejlepší možnou kvalitou.

TESAŘI CZ s.r.o. - ID 90758686 - Garantovaný záznam
Osady Ležáků 835, Chrast, 53851

Jsme zakladateli obchodu starého dřeva v ČR.

Největší výrobce a zpracovatel starého dřeva v České republice vykoupí prostřednictvím své firmy TESAŘI CZ veškerý dřevěný materiál z Vašich staveb, jako jsou:

  • rodinné domy, chaty, chalupy, stodoly, kůlny
  • zemědělské, skladovací, výrobní, průmyslové objekty

Naše služby:

Provádíme profesionální demontáže, demolice, ale i výměny veškerých dřevěných tesařských částí domů a objektů, jako jsou:

  • střešní krovní konstrukce
  • podlahové a stropní trámové konstrukce
  • podlahová prkna
  • dřevěné prkenné opláštění domů ze sluncem opálených prken

Naše práce jsou zcela na naše náklady bez jakékoliv finanční účasti zákazníka - majitele objektu.

Dopravu máme vlastní a přeprava je zcela na naše náklady. Co se týká vzdálenosti, kupujeme materiál i za hranicemi našeho státu, takže vzdálenost není žádný problém.

P + D ABIES, s.r.o. - ID 95584367 - Garantovaný záznam
Harantova 55, Hořice, 508 01

Naše hlavní práce je pěstování vánočních stromků. Zaměřujeme se na jejich velkoobchodní a maloobchodní prodej přímo z našich plantáží.

Nabízíme široký sortiment stromků jako je jedle, smrk, smrk pichlavý a borovice, kdy z jara a na podzim máme k prodeji i sazenice těchto stromů.

Jakub Richter - ID 89904743 - Garantovaný záznam
Březina ev. č. 3, Březina, 66601

VŠESTRANNÝ ŘEMESLNÍK S DLOUHOLETOU PRAXÍ

Jsem tesař, pokrývač, klempíř a stavební truhlář. Působím převážně na jižní Moravě. Řemeslo dělám přes 10 let.

Postavím střechu, pergolu, pasivní dřevostavbu i masivní nábytek, který vydrží věky. 

Jakub Čeřovský - ID 96281720 - Garantovaný záznam
Dolnínová Ves 45, Lázně Bělohrad, 50781

Provádíme postupné kácení stromů pomocí lanové a lezecké techniky, kácení a ořez stromů v blízkosti domů, elektrického vedení a v jiných problematických lokalitách.

Zdarma provedeme prohlídku stromů a navrhneme řešení včetně cenové nabídky.

WOOD-MIZER CZ s.r.o. - ID 93848096 - Garantovaný záznam
Za kasárny 946, Klatovy, 339 01

WOOD-MIZER CZ s.r.o. je prestižním zástupcem, vybavující moderní zpracovatele dřeva, progresivními pilami, specializovaných pilových pásů, omítacích pil, vodorovný pil, široké pilové pásy.

Zajišťuje záruční i pozáruční servis všech výrobků. Prodej po celé ČR. V oboru je neoddiskutovatelným lídrem v pilařství tenkého zářezu.

 

Rizikové kácení stromů Roman Kvarda - ID 95042668 - Garantovaný záznam
Pekařská 3128, Frýdek-Místek, 73801

Provádíme rizikové kácení stromů pomocí horolezecké techniky, odborné ořezy, redukce koruny, instalace bezpečnostních vazeb. Případný úklid, štěpkování a odvoz.

Truhlářství Milan Šindelář - ID 93519271 - Garantovaný záznam
Kluky 49, Nová Lhota, 28601

Vyrábíme kuchyně, nábytek na míru, terasy, pergoly, stání na auta, dřevěné konstrukce, zahradní domky, montáže veřejných dětských hřišť a hřišť na zahradu.

Nebojíme se nových věcí a do vašeho domova, zahrady či firmy, pro Vaše děti či zvířata vyrobíme kompletní interiér, exteriér nebo samostatný kus podle Vašich představ. Jsme truhláři kladoucí velký důraz na spokojenost zákazníka. Snažíme se splnit každé přání a pro naplnění Vašich představ uděláme maximum. 

Montáže provádíme po celé ČR.

DŮM ČESKÝCH ŘEMESEL s.r.o. - ID 90001637 - Garantovaný záznam
Radniční 23, Český Krumlov, 381 01

VŠE ZAČALO V ROCE 1993, KDY JSME ZAHÁJILI VÝROBU LOUTEK S VLASTNÍM DESIGNEM. POSTUPEM LET SE NÁM PODAŘILO OTEVŘÍT KAMENNÉ PRODEJNY S OSOBITÝM INTERIÉREM, ZAMĚŘENÝCH NA PREZENTACI A PRODEJ ČESKÝCH ŘEMESLNÝCH VÝROBKŮ. V PRODEJNÁCH NABÍZÍME ŠIROKÝ SORTIMENT TRADIČNÍCH I SOUČASNÝCH ŘEMESEL ( DŘEVĚNÉ HRAČKY, ŠUSŤOVÉ PANENKY, KRASLICE, PERNÍK, KERAMIKA ATD ..).

V ROCE 2008 BYLA ZALOŽENA FIRMA DŮM ČESKÝCH ŘEMESEL S.R.O.,  ROZŠÍŘILI JSME NÁŠ VLASTNÍ SORTIMENT A ZAČALI JSME VYRÁBĚT TEXTILNÍ HRAČKY, LOUTKY, TEXTILNÍ A PLECHOVÉ DEKORACE S VLASTNÍM AUTORSKÝM DESIGNEM.

TĚŠÍME SE NA VÁS.

TOP-DREVOSTAVBY.CZ - ID 99125124 - Garantovaný záznam
Fáblovka 405, Pardubice, 53352

Specializujeme se na výstavbu rodinných domů. rekonstrukce, přístavby, garážová stání. Za tuto dobu máme za sebou mnoho spokojených zákazníků v desítkách námi zrealizovaných domů.

Kvalitu výstavby zajišťujeme neustálým sledováním trendů ve stavebnictví a proškolováním našich pracovníků.

FORESTVLACH s.r.o. - ID 98008201 - Garantovaný záznam
Olšanská 55/5, Praha , 13000
  • Provádí těžbu, přibližování dřeva, manipulace se dřevem pomocí vyvažovací soupravy a lanovkové přibližování dřeva.
DŘEVO M&J spol. s.r.o. - ID 89993481 - Garantovaný záznam
Pod Branou 254, Cetkovice, 679 38

Společnost DŘEVO M&J spol.s.r.o. byla založena 12.3.2002 a byla zahájena činnost obchodu kulatiny a řeziva, který navazoval na předešlou činnost fyzických osob otce a syna. V roce 2003 firma zakoupila pozemky v Cetkovicích a začala výstavba trafostanice a pily. Od roku 2004 spustila firma dvousměnný provoz na pásové a omítací pile. Postupem času přikoupila firma další pozemky a v roce 2006 začala s výstavbou kotelny, hal, zpevněných ploch, sušáren. V tom samém roce firma pořídila i novou pásovou pilu.

Specializace:

  • specializujeme se především na pořez listnatých dřevin, a to zejména DUB a BUK. Hlavní prioritou naší firemní strategie je poskytovat řezivo v maximální možné kvalitě. K tomuto přispívá kvalitní třídění kulatiny a posléze řeziva. V první fázi je kvalitně tříděna kulatina vždy při osobní přejímce u dodavatelů, druhá fáze třídění probíhá před pořezem a třetí fáze po pořezu a poslední fáze po usušení řeziva. Každému zákazníkovi je věnována maximální péče.

Technologie pro výrobu řeziva:

  • Pásová pila WIMMER BN 110
  • sušárny MUHLBOCK 2×40 m 3
  • automatická kotelna-FIEDLER s.r.o.
  • rozmítací a omítací pila Wood-Mizer E300
INTEKO Sedlec s.r.o. - ID 99939233 - Garantovaný záznam
Školská 258, Středokluky, 25268

Společnost INTEKO Sedlec s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou interiérového vybavení. Hlavními segmenty je vybavení restaurací, zakázkových kuchyní a kancelářský nábytek. V nadstandardní kvalitě dodáme i dveře, vestavěné skříně a další nábytek. Naše výroba vyniká nejmodernějšími technologiemi s precizním zpracováním, umožňuje tak architektům vytvářet originální návrhy interiéru a design téměř s neomezenými možnostmi detailů, jež jsou oceňovány odborníky u nás i v zahraničí.

DŘEVOVÝROBA Štěpán Plášil - ID 91202232 - Garantovaný záznam
Dražice 86, Benátky nad Jizerou, 29471

Naší specializací je převážně zakázková výroba řeziva z vlastních zásob a to především řezání prken, trámů a latí na míru. Zákazníkům nabízíme také zakázkový pořez dodané kulatiny.

Díky modernímu vybavení, poctivé a pečlivé práci nabízíme výrobky nejvyšší kvality a flexibilně reagujeme na rozmanitá přání našich zákazníků.

Potřebujete kvalitně zpracované stavební řezivo pro vaši stavbu? Hledáte někoho kdo vám nařeže vaše dřevo? Pak jste u nás správně.

Ceny k zakázkám se stanovují jednotlivě, na základě individuální kalkulace. Zavolejte nebo napište. Domluvíme, nařežeme.

WINNER DESIGN - Jiří Hodek - ID 91230299 - Garantovaný záznam
Jana Kubelíka 1091/23, Most, 43401

Truhlářství Winner Design výrábí interiérový nábytek, vestavěné skříně, dětské a obývací stěny a kuchyně na míru. Dále také prodáváme a montujeme německé kuchyně Ratiomat Rotpunk a Expres. Naše truhlářství má dlouholetou praxi v oboru. Vyrábíme kvalitní a moderní nábytek do Vašich domů a bytů.

TRUHLÁŘSTVÍ ELIÁŠ - ID 97876952 - Garantovaný záznam
Heřmaničky 90, Heřmaničky, 25789

Nabízím služby v oboru truhlářství, např. výroby skříní, schodů, podlah, a jiné. Nabízím práci pouze z kvalitních a osvědčených materiálů - laminem a masivem.

Mým cílem je kvalitní práce, se kterou bude zákazník spokojený. V truhlářském oboru pracuji již řadu let.

WECOO PRODUCTION s.r.o. - ID 93126126 - Garantovaný záznam
Za Pazdernou 1498, Písek , 39701

Provádíme montované dřevostavby na míru, nízkoenergetické stavby a pasivní domy. Nabízíme rodinné i bytové domy, nástavby či stavby sloužící ke komerčním účelům.

siwo - trade s.r.o. - ID 90625685 - Garantovaný záznam
Krumvíř 79, Krumvíř, 691 73

Dovážíme  a prodáváme kvalitní, odolné a trvanlivé dřevěné desky ze sibiřského modřínu s certifikátem původu, vhodné například na terasy, ploty a obklady. Nabízíme i možnost realizace teras.

Aleš Kotek - truhlářství - ID 95002686 - Garantovaný záznam
Pod Lesem 222, Trutnov - Kryblice, 541 01

Provozuji truhlářství v Trutnově. Nabízím truhlářské práce. 

PAVOUCI s.r.o. - ID 95197340 - Garantovaný záznam
Královská cesta 147, Kolín, 280 02

Tato část firmy se specializuje na provádění výškových a speciálních prací na veškerých výškových a špatně dostupných objektech (panelové domy, komíny, vodojemy, mosty, přehrady, jeřáby, stožáry, větrné elektrárny, haly, průmyslové objekty, kostely, historické památky atd. Ve výškách provádíme veškeré řemeslné, odborné a speciální práce. Převážně jsou to opravy, sanace železobetonových konstrukcí, nátěry a vysokotlaké aplikace nátěrových hmot, vysokotlaké mytí a tryskání abrazivem (suchý led nebo písek), montáže konstrukcí, montáže a malby reklam, klempířské a pokrývačské práce.

Při práci ve výškách používáme nejnovějšího vybavení od firem Singing RockPetzl, BEAL a Kong. Při práci klademe důraz na bezpečnost práce našich pracovníků, kvalitně a odborně provedenou práci. K jednotlivým zakázkám práce ve výškách vypracováváme technologické postupy a doporučujeme kvalitní materiály.

Cenové a technologické nabídky realizujeme zcela zdarma. www.worksafety.cz
Práce ve výškách – rychle a spolehlivě – to jsou www.pavouci.cz 

Kontaktujte nás na telefonu +420 607 172 779 nebo na emailu info@pavouci.cz  a my Vám nabídneme vhodné řešení.

PROVOZOVNA:

ROPE HALL - Zengrova 110, Kolín IV, Kolín

TOP MOBILE HOUSE s.r.o. - ID 90037830 - Garantovaný záznam
Kaštanová 515/125a, Brno, 620 00

Proč mobilní dům od nás?
Jsme česká společnost s důrazem na kvalitu a tradici.
Naše mobilní dřevostavby jsou projektovány tak, aby splňovaly ta nejvyšší kritéria v rámci izolačních vlastností a poskytovaly co největší komfort bydlení pro jejich obyvatele.
Domy jsme schopni upravit dle požadavků jejich budoucích majitelů – od rozvržení jednotlivých místností, nadstandardní vybavení pro koupelnu či kuchyňskou linku po zajištění terasy a dalších dřevěných doplňků.

LESY MĚSTA PROSTĚJOVA, s.r.o. - ID 96713285 - Garantovaný záznam
Kostelecká 4165/17, Prostějov, 796 01

Lesy města Prostějov máme ve správě od roku 1996, kdy byl majetek navrácen městu. Od té doby se zabýváme lesním hospodářstvím, myslivostí, prodejem palivového dřeva i poradenskou činností, kurzy a školením v oblasti lesního hospodářství. Naším posláním je udržovat a neustále rozvíjet kvalitu městských lesů.

DOMY D.N.E.S s.r.o. - ID 92800438 - Garantovaný záznam
Hrotovická-Průmyslová Zóna 169, Třebíč, 674 01

Česká firma, která je s Vámi již 17 let. Postaveno přes 300 domů.

Specializujeme se na difuzně otevřené panelové dřevostavby. Záleží nám na kvalitě práce a individuálním přístupu k přáním našich klientů.

POBOČKA:

DOMY D.N.E.S s.r.o. - Masarykovo náměstí 26/14, Moravská Ostrava, Ostrava

TRUHLÁŘSTVÍ HOUNYK - ID 99441280 - Garantovaný záznam
Svinný 88, Chotěboř, 583 01

Provozujeme truhlářství v Chotěboři. Nabízíme výrobu nábytku s 3D návrhem. Vyrábíme  Vestavěné skříně, kuchyňské linky, obývací stěny, ložnice, koupelnový nábytek, kancelářský nábytek, dětský nábytek a mnoho dalšího. 

MZ FORWOOD CZ s.r.o. - ID 93795201 - Garantovaný záznam
Sklené nad Oslavou 39, Sklené nad Oslavou, 591 01

Nabízíme úklid klestu shrnováním, frézování lesních ploch a výrobu i stavbu dřevěného lesního oplocení. Dále také zalesňování lesních ploch, ožínání, postřiky chemií a nátěry proti okusu. péče o les a zeleň.

LESOŠKOLKY s.r.o. - ID 99088318 - Garantovaný záznam
1. máje 104, Řečany nad Labem, 533 13

Společnost LESOŠKOLKY s.r.o. Řečany nad Labem vznikla v roce 1992 privatizací Školkařského závodu Řečany nad Labem, který byl součástí Východočeských státních lesů Hradec Králové. V současné době společnost obhospodařuje 205 ha školek v oblasti Řečan nad Labem, Kladrub nad Labem, Hlavečníka, Albrechtic nad Orlicí, Dolního Jelení, Brandýsa nad Labem, Káraného, Mladých Buků, Františkových Lázní a Aše. Společnost tedy hospodaří na území Pardubického, Královéhradeckého, Středočeského a Karlovarského kraje.

Všechna střediska disponují potenciálem školkařských ploch, skladů, manipulačních ploch, klimatizovaných skladů, závlahových systémů, ubytovacích kapacit a potřebnou mechanizací tak, aby byla schopna zvládnout v co nejkratším čase jim svěřené úkoly a zejména připravit našim obchodním partnerům sadební materiál včas a v požadované kvalitě. Společnost zaměstnává 30 technickohospodářských a přibližně 50 manuálních pracovníků ve stálých pracovních poměrech.

Pěstujeme celý sortiment lesních dřevin použitelný v českém lesnictví a to jak prostokořennou tak i krytokořennou technologií. Produkujeme také široký sortiment keřů z naší krajiny i dalších druhů dřevin z celého světa.

Odběrateli našeho sadebního materiálu jsou především majitelé lesů a to státních, městských, obecních, školních, církevních i soukromých. Vysoký podíl sadby je určen zejména do Lesů České republiky s.p., které spravují více jak 50 % lesních pozemků v ČR. Významná část produkce dnes již směřuje také jinam než pro použití do lesa.

Naše společnost má trvalý zájem na co nejužší spolupráci s našimi obchodními partnery, aby spolupráce s ohledem na délku výrobního cyklu a finanční náročnost pěstování byla dlouhodobá a pro obě strany výhodná. Zároveň spolupracujeme při sběrech osiva v porostech našich partnerů, aby se do lesů vracely sazenice pocházející geneticky z těchto porostů.

Pořádáme také pravidelná setkání s našimi obchodními partnery, na kterých si vzájemně vyměňujeme zkušenosti při použití sadby a návrhy na další zlepšování poskytovaných služeb.

Jsme připraveni pěstovat sadební materiál také pro vlastníky lesů v sousedních zemích v souladu s platnou legislativou Evropské unie. V současné době dodáváme sadební materiál do Německa a Rakouska.

Jsme aktivním členem mnoha profesních uskupení. Jedná se konkrétně o členství ve Sdružení lesních školkařů ČR (SLŠ), Svazu školkařů ČR (SŠ), Sdružení pěstitelů vánočních stromků (SPVS) a Asociaci evropských lesních školkařů (EFNA), což přináší pro naši společnost potřebné kontakty v oboru a zároveň přispívá k sledování nových trendů ve školkařství. Jsme držiteli licence Ministerstva zemědělství pro nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin.

Jsme připraveni poradit Vám při výběru vhodné sadby a při nakládání se sadbou. 

POBOČKY:

LESOŠKOLKY s.r.o. - Albrechtice nad Orlicí č. 357 
LESOŠKOLKY s.r.o. - Vestecká 999/71, Stará Boleslav, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
LESOŠKOLKY s.r.o. - Krapice č. 37, Františkovy Lázně
LESOŠKOLKY s.r.o. - Hlavečník
LESOŠKOLKY s.r.o. - Dolní Jelení, Horní Jelení
LESOŠKOLKY s.r.o. - Kladruby nad Labem
LESOŠKOLKY s.r.o. - Řečany nad Labem 
LESOŠKOLKY s.r.o. - Řečany nad Labem 
LESOŠKOLKY s.r.o. - Štítné č. 33, Žirovnice

DŘEVOCENTRUM CZ Dobruška - ID 96089812 - Garantovaný záznam
Dobruška 534, Dobruška, 518 01

Prodáváme dřevo, hranoly, prkna, desky, střešní latě, palubky obkladové, palubky podlahové, palubky smrkové, borové, modřínové, lišty, překližky, spárovky, OSB desky, nábytkové kování, durelis, laminované desky, pracovní desky, sololit, palivové dříví, brikety, pelety, plotovky, parapety, DTD.

Syrovín 185, Syrovín, 696 84
Největší zpracovatel akátu v ČR
Školní 1506, Duchcov, 419 01
V souladu s přírodou ...
Sochorova 705/15a, Vyškov - Vyškov-Předměstí, 682 01
Palety také na objednávku
Drážní 253/7, Brno - Slatina, 627 00
Ze dřeva snadno, rychle a levně
Niva 65, Niva, 798 61
Výroba palet, krovů, vazeb, latí, prken, řeziva a briket.
Kravsko 212, Kravsko, 671 51
Zpracování dřeva
Ostrata 1, Ostrata, 763 11
Pilařství a dřevovýroba
Koperníkova 1510/55, Plzeň - Jižní Předměstí, 301 00
LESING plus - více než 20 let Váš spolehlivý partner
PROŘEZ spol. s r.o. - ID 5751 -
Vrahovická 4317/41, Prostějov, 796 01
Dřevěné palety a bedny
Tománkova 34/9, Rousínov, 683 01
Monstr, spol. s r.o. - ID 5753 -
Pod Hůrkou 41, Třemošná, 330 11
GATRO s.r.o. - ID 5754 -
třída Hrdinů 597/49, Rýmařov, 795 01
Wood Source, s.r.o. - ID 5755 -
Nad Šutkou 1811/12, Praha, 182 00
K Pérovně 1384/13, Praha, 102 00
CONSTRUCTUS s.r.o. - ID 5757 -
Raškovice 285, Raškovice, 739 04
HOMESTEAD s.r.o. - ID 5758 -
Havlíčkovo náměstí 152/4, Žďár nad Sázavou, 591 01
Nová Paka 11, Nová Paka, 509 01
JAF HOLZ spol. s r.o. - ID 5760 -
U Bílé haldy 1123, Rokycany, 337 01
Daniel Franek - ID 5761 -
Malé Heraltice 77, Velké Heraltice, 747 75
Dřevošrot, a.s. - ID 5762 -
Pražská 600, Mníšek pod Brdy, 252 10
Jan Smutný - ID 5763 -
Sivice 505, Sivice, 664 07
HD METALDRAFT s.r.o. - ID 5764 -
Razov 607, Vizovice, 763 12
Jiří Bouzek - ID 5765 -
Osvobození 970, Dobřany, 334 41
Zdeněk Křenek - ID 5766 -
Dolní Bečva 255, Dolní Bečva, 756 55
RK Dřevo
Pila MK, s.r.o. - ID 5767 -
Pod Břehy 93, Velké Pavlovice, 691 06
Výrobce stavebního řeziva

1 2 3 4 5


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »