1


Firmy v kategorii Zdravotnictví, sociální péče (51)

Vyhledávání firem v aktuální kategorii
Oblastní charita Červený Kostelec - ID 90771006 - Garantovaný záznam
Koubouka 716, Červený Kostelec, 54941

Oblastní charita Červený Kostelec provozuje k naplnění svých cílů střediska různého zaměření. Hlavní podíl činnosti tvoří zdravotní a sociální zařízení a služby pro potřebné. Nemocným slouží střediska poskytující zdravotní péči, Hospic a Mobilní hospic Anežky České, Ambulance paliativní péče a Charitní ošetřovatelská služba. Pro nemocné roztroušenou sklerózou poskytuje své zdravotní a sociální služby Domov sv. Josefa. Provozujeme též pečovatelskou službu v Červeném Kostelci a v Hostinném, v obou případech i v okolí zmíněných měst. Pro oblast ORP Náchod poskytujeme službu denního stacionáře. Mateřské centrum pro maminky s dětmi sídlí v budově Háčka v Červeném Kostelci, které působí i jako vzdělávací centrum a poskytuje ubytování.

V rámci zmíněných středisek poskytujeme i další služby, jako je odborné sociální poradenství, půjčovna zdravotnických a kompenzačních pomůcek, tísňová péče pro seniory a osoby se zdravotním omezením, chráněné bydlení, odlehčovací pobyty, rehabilitace a další. Oblastní charita je dále vlastníkem sociální podniku Pro-Charitu s.r.o. a v jejím správním středisku sídlí Mateřská Školka Studánka u sv. Jakuba.

MUDr. Jiřina Machová - ID 96544029 - Garantovaný záznam
Horní Branná 3, Horní Branná, 51236

MUDr. Jiřina Machová - Samostatná ordinace praktického lékaře – stomatologa (Horní Branná), máme nabídku bělení zubů a aplikace zubní bižuterie a také i odstranění zubního kamene, dále provádíme i fotokompozitní výplně, zhotovování protetických náhrad fixních (korunky a můstky) a náhrad snímatelných.

Půjčovna Javor - půjčovna kompenzačních pomůcek - ID 90746316 - Garantovaný záznam
Papírenská 180/1, Praha, 16000

Půjčovna Javor - půjčovna kompenzačních pomůcek

Nabízím mechanické i elektrické vozíky, polohovací postele, motomedy, chodítka schodolezy, klozetová křesla a další.

ORL medicine plus s.r.o. - ID 98135125 - Garantovaný záznam
Makovského náměstí 3147/2, Brno, 61600

Kompletní sortiment léčebně – preventivní péče ORL pro dospělé a děti (smluvní vztahy se všemi zdravotními pojišťovnami). Nabízíme vyšetření prováděná endoskopickou metodou. Vyšetření na vlastní žádost - VŠ, řidičský či zbrojní průkaz, sport. Možnost individuálního objednání klienta k lékaři na konkrétní hodinu. Konzultace o zdravotním stavu prostřednictvím emailu. Dále nabízíme ošetření nepojištěných cizinců a zajištění další péče dle možností ordinace a stavu pacienta. Píchání uší na náušnice, detoxikace dle MUDr Jonáše a homeopatii.

 

TCM BOHEMIA s.r.o. - ID 95988159 - Garantovaný záznam
Národní 339/11, Praha, 11000

Provozování centra tradiční čínské medicíny. Provádění diagnostiky, fytoterapie, akupunktury, dietetiky, cvičení qigong a masáží tuina. Všichni naši terapeuti mají za sebou ucelené vzdělání.

MUDr. Marie Cupalová - ID 98734810 - Garantovaný záznam
Kostnická 896, Pardubice , 53006

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost Pardubice, pediatrie Pardubice. Vybavení ordinace: CRP test na zjištění hladiny C-reaktivního proteinu, slouží ke zjištění nutnosti nasazení antibiotik. Močový analyzátor, který odhalí případnou infekci močových cest či výskyt známky poškození ledvin.

Podolská zdravotní s.r.o. - ID 91287989 - Garantovaný záznam
Podolská 137/152, Praha, 14700

Provozujeme ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

STOMATOLOGICKÁ LABORATOŘ – ANNA FOJTŮ - ID 93458467 - Garantovaný záznam
Horní náměstí 839, Slavičín, 763 21

Provozuji samostatnou zubní laboratoř ve Slavičíně v okrese Zlín. Vyrábíme a opravujeme fixní a snímatelné zubní náhrady, zubní korunky a můstky v různých provedeních a také v různých cenových relacích.  

MUDr. Marie Stivarová - ID 99992030 - Garantovaný záznam
8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek, 738 01

Provozuji ordinaci praktického lékaře pro dospělé. Nabízím návštěvní službu v domácnosti pacientů.

MUDr. Ludmila Šáchová - ID 98983485 - Garantovaný záznam
Velká nad Veličkou 865, Velká nad Veličkou, 69674

Provádíme pravidelné preventivní prohlídky i pro zaměstnance, laboratorní vyšetření, drobné chirurgické výkony, pravidelné očkování, vyšetření na řidičský průkaz pro důchodce, tisk výpisů pro pojišťovny a další.

BESKYDSKÉ REHABILITAČNÍ CENTRUM, spol. s r.o. - ID 89796236 - Garantovaný záznam
Čeladná č. 42, Čeladná, 739 12

Beskydské rehabilitační centrum je díky vysoké úrovni rehabilitace, zdravotní péče a mimořádně příznivým klimatickým podmínkám vyhledávaným zdravotnickým zařízením s vynikající pověstí.

Rehabilitační centrum Čeladná naleznete v malebném lesoparku na úpatí Ondřejníku. Díky mimořádně příznivým klimatickým podmínkám a vysoké úrovni rehabilitační péče je tento odborný léčebný ústav vyhledávaným zařízením pro rekonvalescenci. Ať již máte nárok na pobyt po operaci nebo si chcete užít jedinečnou atmosféru těchto bývalých lázní, Rehabilitační centrum Čeladná vás překvapí širokou nabídkou léčebných procedur i zájmových aktivit v centru a okolí. 

CARITAS - Vyšší odborná škola sociální Olomouc - ID 99154411 - Garantovaný záznam
nám. Republiky 422/3, Olomouc , 77900

VOŠ poskytuje vzdělání v tříletých programech Sociální práce a Sociální a humanitární práce. Ve spolupráci s Cyrilometodějskou teologickou fakultou Univerzity Palackého v Olomouci zajišťuje souběžné bakalářské studium těchto programů.

MUDr. Jitka Kuchařová, s.r.o - ID 94011915 - Garantovaný záznam
Krombholcova 4370, Mělník , 27601

Provoz interní a diabetologické ambulance. 

Pediatrie Petrusová s.r.o. - ID 97671488 - Garantovaný záznam
V přístavu 1585/8, Praha , 17000

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost. Návštěvy u novorozenců doma. Rady pro kojící matky. 

HUMAN SENSE s.r.o. - ID 91452328 - Garantovaný záznam
Václavské náměstí 841/3, Praha, 110 00

Známe mapu trhu

Sledujeme talenty. Víme, kde hledat experty, kterých je na volném trhu nedostatek. Hledáme relevantní paralely a nebojíme se čerpat z příbuzných oborů – protože za více jak 15 let v oboru známe potenciál transferu kompetencí.

Exkluzivní zaměření

Specializujeme se na obor farmacie – biotechnologické, farmaceutické, zdravotnické a diagnostické společnosti. Rozumíme oboru a využíváme dlouhodobých osobních vztahů.

LÉKÁRNA U TERMINÁLU - ID 99910905 - Garantovaný záznam
U Nádraží 1295, Turnov, 511 01

V lékárnách přijímáme platební karty EuroCard, MasterCard a Visa, poukázky Lékárenského holdingu  v nominálních hodnotách 200,- a 500,-Kč, poukázky SODEXO - dárkový šek, FlexiPass a VitalPass a poukázky Edenred ( dříve Accor ) a Unišek, Benefit plus, Benefity, Gallery Beta a Gusto karta.

Vážíme si našich stálých zákazníků a nabízíme vám možnost využít náš věrnostní program. V rámci tohoto programu máte možnost získat zajímavý finanční bonus z nákupu volně prodejných přípravků či léků nehrazených ZP.

POBOČKY:

LÉKÁRNA ASPASIA - Nádražní 1383, Milevsko
LÉKÁRNA BŘEZINKY - Březinova 4420/62a, Jihlava
LÉKÁRNA V HLOUBCE - Tázlerova 251, Turnov
VÝDEJNA LÉČIV A PZT MOSTIŠTĚ - Mostiště č. 93, Velké Meziříčí
VÝDEJNA LÉČIV A PZT PŘÍŠOVICE - Příšovice č. 185, Příšovice
LÉKÁRENSKÝ HOLDING s.r.o. - U Nádraží 1295, Turnov

G.P.S. OFA - ID 94456266 - Garantovaný záznam
Jitřní 2283, Černošice, 252 28

Společnost G. P. S. Ofa působí na českém trhu se zdravotnickým materiálem od roku 1995, kdy vznikla jako obchodní zastoupení jednoho z největších výrobců zdravotních a kompresivních punčoch: německé firmy OFA BAMBERG GmbH. Během krátké doby se nabídka výrobků rozšířila, nejprve o funkční bandáže a ortézy holandské firmy Nea International b. v. vyráběné pod obchodní značkou PUSH® a dále pak o další produkty oborově spjaté se zaměřením firmy na flebologii a v poslední době stále více i na traumatologii, ortopedii a chirurgii ruky.
V roce 2001 jsme se stali výhradním dodavatelem produktů ORTHOFIX na český trh, tím jsme definitvně vstoupili na trh implantátů pro ortopedii a traumatologii. Dnes v naší nabídce naleznete špičkové produkty předních světových výrobců jako jsou MEDARTIS (Švýcarsko, systém dlah pro ruku a distální radius Aptus), AREX (Francie, speciální nástroje a implantáty pro chirurgii ruky, Ligamentotaxor, tendon spacery apod.). Zajímavým doplňkem sortimentu pro oblast chirurgie ruky jsou termoplastické materiály pro individuální dlahování Turbocast, Turbocast Ortho a ostatní typy z nabídky holandské společnosti T-Tape company.

Po více než dvou letech úsilí a práce na implementaci zásad řízení kvality v oblasti zdravotnických prostředků podle standardů ISO 13485:2016 jsme úspěšně završili celý proces auditem společností LRQA a získáním certifikátu! 

CARVAC s.r.o. - ID 97469536 - Garantovaný záznam
Nemocniční 2271/52, Aš, 35201

CARVAC s.r.o.  privátní poskytovatel zdravotních a sociálních služeb.
Léčebna dlouhodobě nemocných - poskytující lůžkovou ošetřovatelskou a rehabilitační péči.
Domov pro seniory - sociální služba je provozována v souladu s Regionální kartou, ZA FINANČNÍ PODPORY KARLOVARSKÉHO KRAJE.

Tetčická 311/69, Střelice u Brna, 66447

Domov pro osoby se zdravotním postižením

Kapacita sociální služby Domov pro osoby se zdravotním postižením činí 100 míst. Uživatelům je poskytována sociální péče, potřebná zdravotní, rehabilitační a případně výchovná péče, zapojení do pracovních činností v rámci zařízení i mimo něj,  kulturní a sportovní vyžití. Domov usiluje o vytváření příjemného prostředí, poskytuje služby takovým způsobem, aby byla zachována důstojnost a v co nejvyšší míře i samostatnost uživatele.

Týdenní stacionář

Kapacita sociální služby Týdenní stacionář je 9 míst. Uživatelům je poskytována sociální péče, potřebná zdravotní, rehabilitační a případně výchovná péče, zapojení do pracovních činností v rámci zařízení i mimo něj, nabídka zájmových aktivit, kulturní a sportovní vyžití. Domov usiluje o vytváření příjemného prostředí, poskytuje služby takovým způsobem, aby byla zachována důstojnost a v co nejvyšší míře i samostatnost uživatele.

Electric Medical Service, s.r.o. - ID 91024281 - Garantovaný záznam
Vídeňská 55/47, Brno, 63900

Jsme partnerem lékařů od roku 1993.

Společnost Electric Medical Service s.r.o. byla založena v roce 1993 a na základě distribuční smlouvy jsme se již od roku 1995 stali výhradním distributorem General Electric Medical Systems v oblasti prodeje a servisu ultrazvukových přístrojů v ČR.
Mezi naše další činnosti patří prodej a servis kostních denzitometrů a rentgenové techniky a nabízíme také likvidaci zdravotnických přístrojů včetně IZ a vystavení protokolu.
Centrála společnosti se nachází v Brně, obchodní zastoupení máme také na pobočce v Praze a servisní střediska v Praze a v Písku.
Díky inovativnímu přístupu a využívání nejmodernějších technologií, patří přístroje GE Medical Systems mezi naprostou špičku na trhu. Ve spojení s našimi zkušenostmi a zodpovědným přístupem k našim zákazníkům jsou přístroje GE správnou volbou pro lékaře, kteří chtějí svým pacientům nabídnou spolehlivou a přesnou diagnostiku.

STUDIO ZDRAVÍ - rehabilitace - ID 93876815 - Garantovaný záznam
Lešná 29, Lešná, 75641

Nabízíme rehabilitace, masáže, reflexní terapii, Dornovu medotu a rehabilitace psů. Také pořádáme přednášky a besedy. 

A.S.O.P. OPTIK - ID 95867350 - Garantovaný záznam
Plaňanská 573/1, Praha, 100 00

SLUŽBY NAŠICH OČNÍCH ORDINACÍ

Ordinace máme na 4 místech v Praze.
Všechny jsou spojené s optikami a vašemu zraku v nich pomůžeme následujícími způsoby.

VYŠETŘENÍ OČÍ A PŘEDEPSÁNÍ DIOPTRICKÝCH BRÝLÍ

Po 20minutovém bezbolestném vyšetření vám předepíšeme brýle, pomůžeme s výběrem a ve vlastní dílně je rovnou zhotovíme.

VYŠETŘENÍ ZRAKU NA KONTAKTNÍ ČOČKY

Vyšetříme váš zrak, stanovíme vhodnost nošení kontaktních čoček, pomůžeme vám s jejich aplikací a vybavíme vás startovní sadou.

DIAGNOSTIKA A LÉČBA OČNÍCH NEMOCÍ

V každé z ordinací diagnostikujeme a léčíme glaukom (zelený zákal), kataraktu (šedý zákal) i další oční choroby.

POBOČKY:

KARTOUZSKÁ

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Kartouzská 6, Praha 5

OSTROVSKÉHO

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Ostrovského 253/3, Praha 5

MALEŠICE

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Plaňanská 573/1, Praha 10

MICHNOVA

OČNÍ ORDINACE - OČNÍ OPTIKA Michnova 1622/4, Praha 4

U Tržiště 22, Břeclav , 69002

Provoz ordinace všeobecné praktické lékařky pro dospělé a estetické medicíny. Nabízím přístrojové čištění a ošetření pleti, radiofrenkvenci, IPL, léčbu rázovou vlnou, radiofrekvenci, trvalou epilaci, plazmaterapii, plazmalifting, operaci očních víček, zvětšení rtů. Aplikaci botulotoxinu,  léčba akné, lékařský chemický peeling, Injekční aplikaci výplně kyseliny hyaluronové, facelift, aplikace mezonití, injekční lipolýza, odstranění tuku, a další. 

MUDr. Věra Sládková s.r.o. - ID 99196908 - Garantovaný záznam
Tyršova 223, Velká Bíteš, 59501

Poskytujeme služby v oblasti ambulantní gynekologie a porodnictví, péče o těhotné, preventivní prohlídky, ultrazvukové vyšetření.

Je nutné se předem objednat. Při obtížích bez objednání. Registrujeme nové pacientky.

Decent Hulín - Pečovatelská služba - ID 89081047 - Garantovaný záznam
Nábřeží 1314, Hulín, 768 24

Poskytujeme pečovatelské služby. Nabízíme pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní osobu, při osobní hygieně a zajištění chodu domácnosti.

Zprostředkováváme kontakt se společenským prostředím. Zajišťujeme terénní i ambulantní pečovatelskou službu.

PRACOVIŠTĚ:

Kostelní 988, 768 24 Hulín

SESTŘIČKA.CZ - DOMÁCÍ PÉČE ZNOJEMSKO s.r.o. - ID 89395756 - Garantovaný záznam
Znojemská 235, Moravský Krumlov, 67201

I když u nás pracují především zdravotní sestřičky, náš tým se skládá i z pečovatelek a ostatních odborníků zaměřených na péči o pacienty v domácím prostředí. 

Kde jsme se vzali? Před lety nás spojila touha pomáhat ostatním. Chtěli jsme pro naše krajany stejné služby, jaké nabízejí Sestřičky.cz po celé republice. Náš sen se splnil. Už několik let navštěvujeme pacienty doma a pomáháme s jejich uzdravením. Naši pacienti se za tu dobu stali naší rodinou. Proto nás nikdy neobtěžuje přijít a nabídnout pomocnou ruku. Protože rodině člověk pomáhá rád.

Staňte se i vy členem naší rodiny a poznejte pohodlí domácího léčení. Přijmeme vás mezi sebe a postaráme se, abyste se cítili pohodlně a bezpečně. Spolehněte se na naši solidaritu, pečlivost a diskrétnost. Pro dobré slovo, úsměv a pohlazení nechodíme daleko. Patří k nám stejně jako vědomí, že zdraví má člověk jen jedno. A proto uděláme maximum, aby to vaše bylo den po dni blíž na dohled. 

POBOČKA:

SESTŘIČKA.CZ s.r.o. - Budějovická 778/3, Michle, Praha

MASARYKOVO SANATORIUM DOBŘÍŠ - ID 90805520 - Garantovaný záznam
Na Čihadlech 833, Dobříš, 263 01
Masarykovo sanatorium Dobříš je moderní nestátní zdravotnické zařízení pro léčbu dlouhodobě nemocných. Poskytujeme kvalitní doléčení a rehabilitaci po úrazech, operacích i akutních chorobách. Kvalita péče je na vysoké úrovni a zahrnuje široké spektrum poskytovaných služeb. Zdravotní péči zajišťuje tým vysoce kvalifikovaných pracovníků. Preferujeme aktivní přístup k léčbě, zahrnující komplex reálných léčebných postupů, jejichž cílem je zlepšení sebeobsluhy a mobility, zmírnění obtíží a docílení dlouhodobé stabilizace zdravotního stavu. Provozujeme kvalitně technicky i personálně vybavené rehabilitační oddělení s možnostmi aplikace široké škály léčebných postupů lázeňského typu (léčebná tělesná výchova, elektroléčba, magnetoterapie, vodoléčba, ergoterapie, laser, apod). Návštěvní hodiny: PO 14:00-17:00 hod. ÚT 14:00-17:00 hod. ST 14:00-17:00 hod. ČT 14:00-17:00 hod. PÁ 14:00-17:00 hod. SO 14:00-17:00 hod. NE 14:00-17:00 hod.
SJEDNOCENÁ ORGANIZACE NEVIDOMÝCH A SLABOZRAKÝCH ČR - ID 97323414 - Garantovaný záznam
I. P. Pavlova 184/69, Olomouc, 779 00

MOTTO: Nejsme organizace, která za nevidomé rozhoduje a jedná; jsme nevidomí občané, kteří rozhodují a jednají sami za sebe. 
Zásady našeho počínání jsou: svépomoc, partnerství, solidarita, úcta k lidské důstojnosti, svobodná volba, zdravý rozum.

Poskytujeme informace, rady, zácvik, odstraňujeme bariéry, hledáme zaměstnání, cvičíme vodicí psy, provozujeme kluby - prostě učíme žít bez zraku. Spolu s obecně prospěšnými společnostmi, které jsme vybudovali a které naši nabídku rozšiřují o další služby, pracujeme na celém území ČR pro všechny, kdo nás potřebují. Podrobnější informace včetně nejdůležitějších spojení naleznete na těchto stránkách.

Kdo jsme?
Jsme Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky, zapsaný spolek (dále SONS, z. s.) - spolek s celostátní působností, který vznikl 16.6.1996 sloučením obou do té doby celostátně působících občanských sdružení občanů s těžkým zrakovým postižením - České unie nevidomých a slabozrakých a Společnosti nevidomých a slabozrakých v ČR. Své odbočky a odborná střediska máme v převážné většině okresů ČR a sdružujeme na 10 000 členů.

Proč existujeme?
Posláním naší organizace SONS je jednak sdružovat nevidomé a jinak těžce zrakově postižené občany a hájit jejich zájmy, jednak poskytovat konkrétní služby vedoucí k integraci takto postižených občanů do společnosti. Naše priority jsou:

  • vyhledávání a kontaktování těžce zrakově postižených občanů včetně osob v akutním stádiu po ztrátě zraku
  • podpora zaměstnanosti nevidomých a slabozrakých občanů
  • socioterapeutická činnost realizovaná ve svépomocných skupinách a aktivizačních klubech
  • odstraňování architektonických a informačních bariér pro těžce zrakově postižené občany
  • ověřování nových forem pomoci těžce zrakově postiženým občanům včetně popularizace a osvětlování problematiky zrakového postižení

Ve spolupráci s dalšími poskytovateli služeb, z nichž mnohé zřídila jako obecně prospěšné společnosti, usiluje o to, aby síť služeb, jejich návaznost, kvalita a dostupnost, byla co nejlepší.

Komu a jaké služby poskytujeme?
Služby poskytujeme členům i nečlenům organizace v následujících oblastech:

  • sociální práce mezi těžce zrakově postiženými občany včetně jejich vyhledávání a prvního kontaktu s nimi
  • základní poradenství o možnostech kompenzace handicapu zrakového postižení i poskytovatelích služeb takto postiženým lidem
  • speciální sociálně právní, pracovně právní poradenství
  • technické poradenství při výběru pomůcek pro zpracování informací včetně nácviku obsluhy takových zařízení
  • vydávání informačních časopisů v braillově písmu, zvukové podobě, zvětšeném černotisku a digitálním textu
  • provozování informačního systému a digitální knihovny přístupné na internetu
  • rozvoj a docvičování dovedností získaných v programech základní rehabilitace (vaření, práce v domácnosti, čtení atd.)
  • výcvik vodicích psů a další služby jejich držitelům
  • služby osobní asistence (průvodcovská a předčitatelská služba)
  • odstraňování architektonických bariér
  • a další
DOMOV PRO SENIORY A PEČOVATELSKÁ SLUŽBA MOHELNICE - ID 92679347 - Garantovaný záznam
Medkova 419/1, Mohelnice, 789 85

Dům s pečovatelskou službou - Medkova 419/1

Posláním pečovatelské služby je pomáhat zajistit seniorům a osobám se zdravotním postižením své základní životní a osobní potřeby ve svém domácím prostředí, pomáhat a podporovat je v soběstačnosti při péči o své zdraví a při kontaktu se svým okolím a institucemi. Služba vychází z individuálně určených potřeb jednotlivých osob.

 

Domov pro seniory - Lidická 745/4, Mohelnice

Posláním našeho Domova pro seniory je poskytnout co nejkvalitnější péči lidem, kteří zejména z důvodu vyššího věku a zdravotního stavu, nemohou žít ve svém přirozeném prostředí, umožnit jim prožít aktivní a důstojné stáří.
Péče v DS je poskytována kvalifikovaným a motivovaným personálem.

MUDr. Jana Velochová - ID 92663014 - Garantovaný záznam
Nadační 375/1, Odry, 74235

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost.

Antonína Václavíka 369, Luhačovice, 76326

Penzion SPOKOJENÉ STÁŘÍ Luhačovice nabízí dlouhodobé i krátkodobé ubytování pro seniory.

Zajišťujeme celodenní stravu, pečovatelskou službu, kulturní a společenský program. 

MVDr. Daniela Neumanová - ID 91288771 -
Okružní 783/39, Brno-Lesná, 638 00
Otevírací doba Pondělí 10:00 - 19:00 Úterý 10:00 - 19:00 Středa 10:00 - 19:00 Čtvrtek 10:00 - 19:00 Pátek 10:00 - 19:00 Sobota 14:00 - 17:00 Neděle Zavřeno Provozujeme veterinární ordinaci a nabízíme zde komplexní preventivní a interní medicínu a chirurgii měkkých tkání a také kastrace i čipování a RTG a dále USG a EKG.
Veterina Bystrc s.r.o. - ID 90200908 -
Kubíčkova 1115/8, Brno-Bystrc, 635 00
Otevírací doba Pondělí 8:00 - 12:00 15:00 - 19:00 Úterý 8:00 - 12:00 15:00 - 19:00 Středa 8:00 - 12:00 15:00 - 19:00 Čtvrtek 8:00 - 12:00 15:00 - 19:00 Pátek 8:00 - 12:00 15:00 - 19:00 Sobota 8:00 - 10:00 Neděle 17:00 - 19:00 Jsme veterinární ordinace a provádíme vakcinace a odčervení a čipování a vydávání pasů i také preventivní a léčebnou činnost. Dále nabízíme poradenství a chirurgické zákroky a asistence u porodů a máme vybavenou laboratoř a RTG i ultrazvuk a poskytujeme další služby.
Světlogorská 2764, Tábor, 390 05
Prodej léčiva a zdravotnických potřeb. Otevírací doba: Pondělí 7:30 - 17:00 hod. Úterý 7:30 - 17:00 hod. Středa 7:30 - 17:00 hod. Čtvrtek 7:30 - 17:00 hod. Pátek 7:30 - 17:00 hod. Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Antonínská 85, Dačice, 380 01
Jsme lékárna s dlouholetou tradicí přemístěná do nově vybudovaných prostor v areálu nemocnice Dačice. Disponujeme vysoce kvalifikovaným odborným personálem farmaceutů a farmaceutických asistentů. Nabízíme široký sortiment léků na recepty i z volného prodeje. Věnujeme se také zdravotnickým prostředkům, zdravotní obuvi a čajům. Otevírací doba: Pondělí 7:15 - 17:00 hod. Úterý 7:15 - 17:00 hod. Středa 7:15 - 17:00 hod. Čtvrtek 7:15 - 17:00 hod. Pátek 7:15 - 15:00 hod. Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
5. května 319, Humpolec, 396 01
Vysočinské nemocnice s.r.o. jsou nestátní zdravotnická zařízení provozující léčebny dlouhodobě nemocných a ambulance (interna, diabetologie, plicní a kalmetizace). Provozní doba: nonstop
FRAPE PHARMA s.r.o. - ID 93999959 -
Komenského 4847/15, Jablonec nad Nisou , 466 01
Nabízíme velký sortiment léků na předpis i volně prodejných léčiv. V našem sortimentu dále naleznete potravinové doplňky, kosmetiku, zdravotnický materiál a zdravotnickou obuv. Možnost domluvení osobních konzultací, kde poskytujeme informace jak léky správně užívat. Provozní doba: Pondělí 7:30 - 18:00 hod. Úterý 7:30 - 18:00 hod. Středa 7:30 - 18:00 hod. Čtvrtek 7:30 - 18:00 hod. Pátek 7:30 - 18:00 hod. Sobota 8:00 - 12:00 hod. Neděle Zavřeno
MEPHACENTRUM, a.s. - ID 93069705 -
Opavská 962/39, Ostrava, 708 00
Naše dietní poradna pomáhá klientům s řešením nadváhy a poradenstvím v oblasti zdravé výživy. Základním principem je individuální přístup, poskytujeme konzultace se speciálně vyškoleným poradcem ve spolupráci s diabetologickou ambulancí. Doporučíme vhodné produkty, které využívají jako primární zdroj energie Váš vlastní zásobní tuk. Součástí služeb je také sestavení jídelníčku na míru. Pondělí 7:00 - 17:00 Úterý 7:00 - 17:00 Středa 7:00 - 17:00 Čtvrtek 7:00 - 17:00 Pátek 7:00 - 17:00 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
Ladova 139/19 , Mariánské Lázně , 353 01
Penziony, ubytování v soukromí, penzion rodinného typu, Mariánské Lázně. Ubytování je ve vilové čtvrti v Mariánských Lázních za výhodných cenových podmínek. Nabízíme 5 pokojů 2 - 4 lůžkových, každý s vlastním sociálním zařízením, SAT, WIFI a minibary. Vzdálenost od lázeňského centra je několik minut autem. Nedaleko pensionu se nachází restaurace a hotel.
Žižkova 1051, Pacov, 395 01
Farmaceutické přípravky. Maloobchodní prodej farmaceutických přípravků. Lékárenská činnost. Prodej léků a léčivých přípravků. Prodej zdravé výživy, bylinných výtažků, léčivých čajů, vitamínové doplňky. Otevírací doba: Pondělí 7:30 - 17:00 hod. Úterý 7:30 - 17:00 hod. Středa 7:30 - 17:00 hod. Čtvrtek 7:30 - 17:00 hod. Pátek 7:30 - 17:00 hod. Sobota 8:00 - 11:00 hod. Neděle Zavřeno
Anima-terapie, z.ú. - ID 98553353 -
Apolinářská 447/4a, Praha, 128 00
Provádíme terapeutické služby na míru. Provozní doba sekretariát PO 09:00-15:00 hod. ÚT 09:00-15:00 hod. ST 09:00-15:00 hod. ČT 09:00-15:00 hod. PÁ 09:00-12:00 hod.
Lékárna Bazalka, s.r.o. - ID 96402108 -
Hladnovská 1944/16, Slezská Ostrava, 710 00
Naše lékárna nabízí široký sortiment léků, léčiv a mnoho dalších produktů jako jsou dětské čaje, bylinné čaje, dětská výživa, kojenecká výživa, hygiena, kosmetika, kojící přípravky, homeopatika, monokomponenta, polykomponenta, veterinární přípravky, vitamíny, minerály, doplňky stravy, přípravky pro posílení imunity, potravinové doplňky, produkty pro zdravou výživu, akční nabídka. Otevírací doba Pondělí 7:30 - 17:30 Úterý 7:30 - 17:30 Středa 7:30 - 17:30 Čtvrtek 7:30 - 17:30 Pátek 7:30 - 17:30 Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
DVOŘÁK TOMÁŠ MUDr. - ID 92512471 -
Velká Losenice 256, Velká Losenice, 592 11
Stomatologie, dentální hygiena. Ordinační hodiny PO 06:45-13:00 hod. ÚT 06:45-12:00 12:30-15:45 hod. ST Zavřeno ČT 06:45-12:00 12:30-15:45 hod. PÁ 06:45-13:00 hod.
nám. ČSA 84 , Terezín, 411 55
Provozní doba: PO 07:00-15:00 hod. ÚT 07:00-15:00 hod. ST 07:00-15:00 hod. ČT 07:00-15:00 hod. PÁ 07:00-15:00 hod.
Těně 76, Strašice, 33845
Poskytujeme nepřetržitou sociální, ošetřovatelskou a zdravotní péči seniorům důchodového věku, tak lidem handicapovaným, lidem trpícím Alzheimerovou chorobou, anebo jinými typy demencí, se snahou co nejdéle udržet či zlepšit kvalitu jejich života. Provozní doba: Dle telefonické domluvy.
M - PHARM s.r.o. - ID 89620668 -
Pekařská 397/5, Brno-Staré Brno, 602 00
Provádíme prodej léků i také farmaceutických přípravků.
Pod Příkopem 934/4, Jihlava, 586 01
Veškeré naše služby jsou ZDARMA - nepotřebujete žádná doporučení. Co vše lze v poradně řešit? • Osobní problematika osobní a vztahové problémy • Párová problematika, problémy ve vztahu partnerském nebo manželském, mimomanželský vztah • Rodinná problematika, vztahy mezi členy rodiny, rodičů a dětí, nesoudržnost rodiny, vícegenerační soužití • Sociální problematika, v této oblasti spolupracujeme s návaznými institucemi (Okresní soudy, Orgán sociálně - právní ochrany dětí...). Vize: Chceme zodpovědně poskytovat psychosociální podporu lidem, kteří se ocitli v osobní, rodinné, či jiné nepříznivé situaci. Budeme odbornou službou pro všechny, kteří ji potřebují. Poslání: Psychocentrum - manželská a rodinná poradna Kraje Vysočina poskytuje formou sjednaných návštěv- tzv. konzultací - psychologickou podporu lidem, kteří se ocitli v osobní, vztahové, rodinné, sociální nebo životní nepříznivé situaci a chtějí ji řešit s odbornou pomocí
Bezručova 1098/10, Karlovy Vary , 360 01
Psychiatrická ordinace pro děti a dorost v Karlových Varech v Bezručově ulici je v blízkosti centra. Otevírací doba: Pondělí 8:00 - 15:00 Úterý 12:00 - 19:00 Středa 8:00 - 15:00 Čtvrtek 8:00 - 15:00 Pátek Zavřeno Sobota Zavřeno Neděle Zavřeno
MVDr. Marek Šindler - ID 95963481 -
Obvodová 3607/19, Kroměříž, 767 01
V naší praxi již půl roku používáme flexibilní endoskop Olympus GIF typ E. Spektrum použití zahrnuje gastroskopii - endoskopické vyšetření žaludku, kolonoskopii - endoskopické vyšetření tlustého střeva. Pohotovost 24hodin. Otevírací doba Pondělí 8:00 - 12:00 14:00 - 19:00 hod. Úterý 8:00 - 12:00 14:00 - 19:00 hod. Středa 8:00 - 12:00 14:00 - 19:00 hod. Čtvrtek 8:00 - 12:00 14:00 - 19:00 hod. Pátek 8:00 - 12:00 14:00 - 19:00 hod. Sobota 10:00 - 12:00 15:00 - 18:00 hod. Neděle 15:00 - 18:00 hod.

1


PŘEHLED KATEGORIÍ

Agentury (41) »

Auto-moto (1468) »

Banky (191) »

Bazény (6) »

Bezpečnost, ochrana (28) »

Čištění (845) »

Doprava (1376) »

Dřevo (1050) »

E-shopy (107) »

Elektro (942) »

Energetika (691) »

Finance, banky, pojišťovny (24) »

Chemie (117) »

Chovatelství (30) »

Instalace, servis, opravy (173) »

Kancelářské stroje, potřeby (8) »

Kosmetické služby (47) »

Kovovýroba (85) »

Kultura (1202) »

Kurzy, školení (51) »

Malo a velkoobchod (1551) »

Nábytek (914) »

Nářadí (617) »

Obaly (659) »

Odbory, spolky (80) »

Odpady (30) »

Okna, dveře (42) »

Papír (10) »

Plasty (19) »

Počítače (1030) »

Pohřebnictví (9) »

Pojištění (771) »

Poradenství (1645) »

Potraviny, gastro (1448) »

Reality (1020) »

Reklama (1086) »

Restaurace (189) »

Skladování (12) »

Sklo (334) »

Služby a řemesla (4657) »

Sport (70) »

Stavebnictví (1580) »

Strojírenství (1122) »

Telekomunikace (608) »

Textil (32) »

Tisk (482) »

Ubytování (1141) »

Úřady, instituce (1087) »

Věda a výzkum (438) »

Voda, topení, plyn (66) »

Volný čas (309) »

Výtahy (1) »

Vzdělávání (871) »

Zahradnictví (60) »

Zdraví (865) »

Zdravotnictví, sociální péče (51) »

Zemědělství (715) »